Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013

Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013
Câștigătoarea premiului Reader’s Digest este jurnalista poloneză Agnieszka Romaszewska. Juriul s-a arătat impresionat și de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, care este menționat alături de personalități precum interpreta britanică Adele și parașutistul Felix Baumgartner.

În fiecare an, un juriu format din redactorii-șefi ai celor 20 de ediții europene ale Reader\\\'s Digest onorează o personalitate remarcabilă din Europa, care s-a dedicat cu generozitate și curaj servirii semenilor săi. De data aceasta, juriul a desemnat-o pe jurnalista Agnieszka Romaszewska (51 de ani) Europeanul Anului 2013. Premiul reprezintă un semn al aprecierii față de campania mediatică a jurnalistei poloneze, care luptă pentru apărarea valorilor democratice în Belarus, stat condus de președintele Aleksander Lukashenko, supranumit in media “ultimul dictator al Europei”.

În etapa premergătoare desemnării câstigătorului, juriul a selectat din zecile de propuneri primite o listă scurtă cu opt personalităţi, ale căror eforturi au determinat schimbări semnificative în societate. Printre aceștia s-a numărat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății din România, dr. Raed Arafat. El este considerat un pionier în medicină, cel care a reformat serviciul de asistență medicală de urgență din țara noastră.

“Nu privesc ceea ce fac ca pe un job. Este hobby-ul și pasiunea mea”, spune medicul român despre munca sa, care a dus la salvarea atâtor vieți omenești.

Dr. Raed Arafat este prezentat într-un articol amplu, publicat în toate edițiile europene din luna februarie ale revistei Reader’s Digest, alături de poveștile altor personalități internaționale, ale căror eforturi puse în slujba semenilor lor au impresionat juriul: interpreta britanică Adele, parașutistul Felix Baumgartner, campioana la Jocurile Paralimpice Oksana Savchenko, investigatorul de crime cibernetice Mikko Hyppönen, activistul politic Srdja Popović și cercetătorul în domeniul bolilor neurologice degenerative Christine van Broeckhoven.


"Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sănătății - medicii recomandă evitarea consumului excesiv de alimente şi de alcool(...)

Atenţie! În această perioadă, medicii ne recomandă să evităm consumul excesiv de alimente şi de alcool şi să facem multă mişcare în aer liber, pentru a preveni riscul de îmbolnăviri,(...) citeste mai departeMugur Isarescu – Castigatorul trofeului U.M.F. “Carol Davila”

În data de 5 octombrie 2012 a avut loc închiderea oficială a “Zilelor Universităţii”, a “Salonului Naţional de carte Universitară” şi a “Zilelor Studenţilor Medicinişti” la(...) citeste mai departeQuattro Stagioni Events - Meniu special ianuarie - aprilie

Cu o experienta de mai bine de 16 ani in organizarea de mese festive, Quattro Stagioni va pune la dispozitie in Parcul Herastrau 4 locatii ideale pentru nunti, botezuri, conferinte, cocktail-uri,(...) citeste mai departeDieta si sport pentru o vara perfecta

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății prin Mișcare, te așteptăm în Sun Plaza Shopping Center, între 10-12 mai 2013, să sărbătorim împreună cea de-a 8-a ediție a evenimentului(...) citeste mai departeCe mancam in Post? Sfaturi pentru o alimentatie corecta din Abecedarul de Nutritie

Postul dinaintea Învierii Domnului este cel mai lung dintre cele patru posturi de durată ale Bisericii Ortodoxe, fiind denumit şi Postul Mare. Anul acesta, Postul Sfintelor Paşti a început pe 18(...) citeste mai departe