Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013

Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013
Câștigătoarea premiului Reader’s Digest este jurnalista poloneză Agnieszka Romaszewska. Juriul s-a arătat impresionat și de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, care este menționat alături de personalități precum interpreta britanică Adele și parașutistul Felix Baumgartner.

În fiecare an, un juriu format din redactorii-șefi ai celor 20 de ediții europene ale Reader\\\'s Digest onorează o personalitate remarcabilă din Europa, care s-a dedicat cu generozitate și curaj servirii semenilor săi. De data aceasta, juriul a desemnat-o pe jurnalista Agnieszka Romaszewska (51 de ani) Europeanul Anului 2013. Premiul reprezintă un semn al aprecierii față de campania mediatică a jurnalistei poloneze, care luptă pentru apărarea valorilor democratice în Belarus, stat condus de președintele Aleksander Lukashenko, supranumit in media “ultimul dictator al Europei”.

În etapa premergătoare desemnării câstigătorului, juriul a selectat din zecile de propuneri primite o listă scurtă cu opt personalităţi, ale căror eforturi au determinat schimbări semnificative în societate. Printre aceștia s-a numărat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății din România, dr. Raed Arafat. El este considerat un pionier în medicină, cel care a reformat serviciul de asistență medicală de urgență din țara noastră.

“Nu privesc ceea ce fac ca pe un job. Este hobby-ul și pasiunea mea”, spune medicul român despre munca sa, care a dus la salvarea atâtor vieți omenești.

Dr. Raed Arafat este prezentat într-un articol amplu, publicat în toate edițiile europene din luna februarie ale revistei Reader’s Digest, alături de poveștile altor personalități internaționale, ale căror eforturi puse în slujba semenilor lor au impresionat juriul: interpreta britanică Adele, parașutistul Felix Baumgartner, campioana la Jocurile Paralimpice Oksana Savchenko, investigatorul de crime cibernetice Mikko Hyppönen, activistul politic Srdja Popović și cercetătorul în domeniul bolilor neurologice degenerative Christine van Broeckhoven.


"Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Recomandari ferme de la Consiliul Europei: Autoritatile trebuie sa se asigure ca copiii cu nevoi(...)

Marți, 8 iulie 2014, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, domnul Nils MUIŽNIEKS, a lansat Raportul Oficial în urma vizitei de monitorizare efectuate în România, în perioada 31(...) citeste mai departeConferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011

Dacă ești interesat de sănătate prin alimentație, înscrie-te la Conferința Națională Sănătate prin Alimentație – ediția I, care va avea loc în data de 9 iulie, la World Trade Center, sala New York,(...) citeste mai departeConsumul zilnic de iaurt contribuie la mentinerea sanatatii

Danone, cel mai mare producător român de iaurturi, lansează campania educațională “1 iaurt pe zi, sănătatea ți-o menții”, având ca obiectiv informarea românilor cu privire la importanța iaurtului ca(...) citeste mai departeConsumati iaurt: ajuta la echilibrarea dietei, dupa rasfaturile culinare de Sarbatori

Produsele lactate reprezintă o componentă importantă în alimentaţia zilnică, având un conţinut bogat în nutrienţi esenţiali, necesari pentru creşterea şi menţinerea muşchilor si oaselor, la orice(...) citeste mai departeMedicul de familie ne indeamna “Sa mancam in familie!”

Societatea de Medicina Familiei (SNMF) in parteneriat cu Societatea de Nutritie din Romania (SNR) lanseaza un program de informare si educare a publicului prin intermediul medicilor de familie cu(...) citeste mai departe