Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule

Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule
Hepatita B şi C, consumul de alcool, precum și abuzul de medicamente şi substanțe toxice favorizează dezvoltarea cancerului hepatocelular. Tratarea pacienților cu tumori hepatice inoperabile sau metastaze se poate face acum printr-o procedură inovativă de chemoembolizare cu particule.

Vă invităm să luați parte la conferința de presă organizată cu prilejul realizării primului tratament angiografic cu particule realizat în sistemul medical privat, miercuri, 21 noiembrie 2012, ora 10:00, în incinta Clinicii de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC (Centrul de Tratament Victor Babeș)

La eveniment va fi prezent reputatul specialist în hepatologie, prof.univ.dr.Mihai Voiculescu, care va discuta despre cauzele cele mai frecvente care declanșează cancerul hepatic, având în vedere că în România se înregistrează o incidență din ce în ce mai mare.

De asemenea, prof.univ.dr. Petre Calistru – medic primar boli infecțioase, va răspunde la întrebările jurnaliștilor legate de problematica hepatitei B și C, afecțiuni care pot cauza cancerul hepatic.

Noua procedură de tratament a cancerului hepatic prin chemoembolizare, precum si aplicabilitatea și beneficiile noului standard în tratamentul hepatocarcinomului nerezecabil vor fi explicate de dr. Grasu Cristian Mugur - medic primar radiologie - imagistică medicală, Clinica de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC.

Jurnaliștii prezenți în cadrul conferinței vor avea ocazia să discute și cu pacientul supus acestui tip de tratament al cancerului hepatic.

De asemenea, la eveniment vor participa din partea asociațiilor de pacienți Cezar Irimia, președinte Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Vasile Barbu, secretar general Alianța pentru Sănătate din România.

La finalul evenimentului, jurnaliștii vor primi un DVD cu imagini realizate în exclusivitate din timpul intervenției.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la o nouă premieră în medicina românescă!


Download comunicat BOLI INFECŢIOASE - Dezvelirea bustului Prof. dr. C.C. Iliescu - Un omagiu adus creatorului cardiologiei romanesti Download fisier atasat comunicatului

"Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Oana Necula
Email:press@sanatatateapress.ro
Telefon:0733.011.106

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Romania, pe locul 25 din 30 de tari din Europa, in Indexul European de Performanta in Tratarea(...)

România se situează pe locul 25 într-un Index ce compară nivelul de screening, tratament şi prevenţie în cele 27 de state ale U.E., precum şi în Elveţia, Norvegia și Croaţia. “Indexul European de(...) citeste mai departeCazurile de infectii respiratorii acute sunt in scadere

In săptămâna 14 - 20.03.2011 au fost înregistrate 108.912 cazuri de infecții acute respiratorii, cu 7.7% mai puține comparativ cu cele înregistrate în săptămâna precedentă și un număr de 483(...) citeste mai departeUNOPA lansează două servicii gratuite pentru susținerea persoanelor seropozitive din România în(...)

Prin serviciul SMS+ pacienții seropozitivi pot primi gratuit SMS-uri zilnice de reamintire a administrării medicației. Prin Helpline+ persoanele cu HIV/SIDA care au nevoie de sprijin pot suna gratuit(...) citeste mai departeMinisterul Sănătăţii: Patru persoane au murit de gripă în perioada 28.02 - 06.03. 2011

În saptamana 28.02 – 06.03. 2011 au fost înregistrate 121.993 cazuri de infecţii acute respiratorii, cu 11,1% mai puţine comparativ cu cele înregistrate în săptămâna precedentă şi un număr de 800(...) citeste mai departeAsociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania trage un semnal de alarma asupra gravitatii(...)

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din Romania a demarat în data de 1 martie, campania națională „Nu lăsa hepatita să-ți distrugă viața! Testează-te!”, ce se va derula în perioada 1 martie -(...) citeste mai departe