Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”

Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”
Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai sigure si bine documentate surse de informare pentru sanatate in mediul online, si a Asociatiei Ana si copiii (www.anasicopiii.ro), organizatie non-guvernamentala, organizeaza o strangere de fonduri pentru Georgiana si Ionut Oprea, o familie din Bucuresti cu probleme de fertilitate.

Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai sigure si bine documentate surse de informare pentru sanatate in mediul online, si a Asociatiei Ana si copiii (www.anasicopiii.ro), organizatie non-guvernamentala, organizeaza o strangere de fonduri pentru Georgiana si Ionut Oprea, o familie din Bucuresti cu probleme de fertilitate.
Familia Georgiana si Ionut Oprea a beneficiat in mod gratuit din partea centrului medical MED NEW LIFE de toate consultatiile necesare pentru a determina ce ii impiedica sa aiba un copil pe cale naturala. In urma consultatiei de infertilitate, precum si a screening-ului pre-FIV (fertilizare in vitro), medicii au ajuns la concluzia ca singura cale prin care familia Georgiana si Ionut Oprea pot avea un copil a ramas procedura de FERTILIZARE IN VITRO.
Din nefericire insa familia Georgiana si Ionut Oprea nu dispune de suma necesara pentru aceasta procedura.

Mai jos gasiti povestea lor, exact asa cum viitorul tata ne-o relateaza:


"Numele noastre sunt Georgiana si Ionut Oprea. Suntem o familie tanara, ne cunoastem din liceu si ne-am unit destinele in iulie 2009. Avem aceiasi varsta amandoi, adica 29 de ani si ne dorim sa trecem la etapa urmatoare a vietii noastre si anume ne dorim sa devenim parinti.
Ca sa o luam cu inceputul, in anul 2007 am hotarat sa ne mutam impreuna.
In 2008 am stabilit ca vom face nunta si am inceput sa facem eforturi fizice si financiare foarte mari pentru ca doar noi doi ne-am ocupat 100 % de acest eveniment.
Dupa marele eveniment (nunta) ne-am dorit ca orice tanara familie sa ne luam o casa a noastra. Pentru ca ne aflam intr-o perioada in care bancile dadeau foarte greu credite, a trebuit ca pe langa un credit ipotecar sa accesam si alte tipuri de credite si carduri de credit atat pentru avans cat si pentru renovarea apartamentului. Am reusit in cele din urma ca in septembrie 2009 sa achizitionam un apartament. Am “prins” preturile apartamentelor la nivel maximal si, in acest moment, avem rate de plata catre banca foarte mari. In timpul crizei financiare, veniturile au scazut, insa ratele bancare au crescut.
Cu toate acestea, ca orice familie tanara ne dorim foarte mult un copil. Dar, din pacate, au trecut 2 ani si jumatate si nu s-a concretizat nimic pe cale naturala.
In mai 2010, dupa mai multe investigatii efectuate, ni s-a recomandat ca ultima procedura pentru a avea un copil Fertilizarea In Vitro. Dar pentru ca situatia financiara nu ne permite aceasta procedura, din cauza ratelor foarte mari, am decis sa mai asteptam.
Anul acesta, am reluat analizele dar am primit din pacate acelasi diagnostic dureros - infertilitate. Apelam astfel la ajutorul si bunavointa celor care ne pot ajuta. Va multumim.”

Procedura de Fertilizare In Vitro, precum si tratamentul de stimulare hormonala inseamna in total 3800 euro.

Cei care pot si sunt dispusi sa-i ajute si vor sa le redea un zambet tinerei familii, pot face o donatie in contul:

RO80BRDE410SV49306224100 deschis la BRD - GSG",

sau la sediul clinicii MED NEW LIFE, din strada Romulus, numar 57, sector 3, Bucuresti, unde pot fi lasate mesajele de sustinere.

Documentatia referitoare la acest caz (rezultatele analizelor, actele de identitate ale familiei Geoargiana si Ionut Oprea, fotografii ale acestora, solicitarea lor scrisa catre clinica MED NEW LIFE pentru ajutor) este disponibila la sediul clinicii MED NEW LIFE.


Multumim pentru ajutor!


"Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”" adaugat de ReteauaMedicala.ro 212564

Persoana de contact
Nume:Nadia Nechifor
Email:nadia.nechifor@reteauamedicala.ro
Telefon:0742.141.099
Sursă:www.reteauamedicala.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Comisia MS a finalizat raportul de control in cazul de la Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie(...)

Comisia de control a Ministerului Sănătăţii recomandă măsuri de sancţionare a personalului medical, dar şi acţiuni de îmbunătăţire a activităţii şi managementului la Spitalul Clinic de Obstetrică(...) citeste mai departeLa solicitarea Ministerului Sanatatii, Guvernul Romaniei a aprobat actualizarea listei de(...)

Guvernul României a aprobat, la solicitarea Ministerului Sănătății, actualizarea listei de medicamente compensate și gratuite. citeste mai departeApel catre Comisia de Sanatate si Familie: Stimati alesi, Marti 23 Iunie 2015, sanatatea copiilor(...)

Asociatia Mame pentru Mame, membra in Coaliția România Respiră - cea mai amplă initiativacivica pentru asigurarea dreptului fundamental la sănătate al populației din România – face apelpublic la(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, continua intalnirile cu sindicatele din Sanatate

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, s-a întâlnit în data de 18 martie 2013, cu reprezentanţi ai sindicatelor - Federatia Sanitas, Federaţia Ambulanţa, Federaţia Solidaritatea Sanitară şi Centrala(...) citeste mai departeCOPAC si CMMB cer pedepsirea exemplara a violentelor la adresa medicilor

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (COPAC) își exprimă consternarea față de incidentul petrecut la Spitalul de Copii Marie(...) citeste mai departe