Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, 26-28 septembrie 2012

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, 26-28 septembrie 2012
Acumen Integrat anunță organizarea Conferinței Management Performant în Instituțiile medicale din România. Evenimentul va avea loc la București, în perioada 26-28 septembrie 2012, la Hotel Intercontinental. Evenimentul cuprinde două zile de conferință (26 și 27 septembrie) și un workshop alcătuit dintr-o simulare (28 septembrie) a administrării unei unități spitalicești.

În contextul în care sistemul medical din România este în proces de aliniere la standardele internaționale și la normele europene, conferința va reuni practicieni, medici și manageri din instituțiile medicale din România, interesați de managementul medical în sectorul public și privat, în scopul promovării bunelor practici în administrarea serviciilor de sănătate.

Pe parcursul celor două zile de conferință, vor fi prezenți experți români din organizații precum:

Clinica Anima, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Delta Hospital, Gral Medical, Info Sănătate, Spitalul Pelican, Spitalul Sf. Constantin, Medo Medical Center, Spitalul Municipal de Urgență Moinești, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Life Dental Care.

Conferința va fi deschisă de dl. dr. Sorin Oprescu, primar general al Municipiului București. Aceștia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz, detaliate în cadrul a trei module:

Organizarea și acreditarea instituțiilor medicale – instituirea unui management performant;
Managementul proceselor instituțiilor medicale – asigurarea calității serviciilor prestate;
Fidelizarea personalului medical și creșterea satisfacției pacienților prin intermediul serviciilor oferite.

Cosmin Chindriș, manager de proiect în cadrul Acumen Integrat, consideră că „Acest eveniment aduce în prim-plan patru perspective asupra managementului din instituțiile medicale din România. Va fi prezentată perspectiva instituțiilor private de sănătate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS și perspectiva consultanților din acest sector. Prin această inițiativă, dorim să contribuim la creșterea nivelului de expertiză în cadrul instituțiilor medicale din România, prin diseminarea de bune practici privind managementul performanței în sectorul medical.”

Cu ocazia Conferinței Management Performant în Instituțiile Medicale din România, Acumen Integrat organizeaza, în 28 septembrie, în premieră pentru România, simularea Friday Night at the ER. Prin acest joc de societate (board game) este simulată atât administrarea unui spital, cât și optimizarea resurselor și a performanței serviciilor din departamentele: Urgență, Chirurgie, Terapie Intensivă și Asistență medicală.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxă de participare, reduceri și modalități de înscriere, vă invităm să accesaţi pagina oficială a Conferinței: www.medical.kpis.ro

Acumen Integrat este o companie românească de cercetare şi consultanţă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în oferirea de soluţii în managementul performanţei la nivel strategic, operaţional şi individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performanţei, audit de performanţă, optimizarea folosirii indicatorilor de performanţă, instruire profesională şi management de proiect. Compania operează IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionişti din România specializată în măsurarea şi managementul performanţei.


"Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, 26-28 septembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cosmin Dumitru Chindriş
Email:cosmin.chindris@acumen.ro
Telefon:+40 740 963 913
Sursă:www.acumenintegrat.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministrul Sanatatii, prof. dr. Florian Bodog, s-a intalnit astazi cu reprezentantii producatorilor(...)

La întâlnire au mai participat dr. Laurențiu Mihai, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și secretarii de stat dr. Rodica Nassar, dr. Cristian Grasu și dr. Octavian Alexandrescu din(...) citeste mai departePremiile COPAC, editia a II-a, 18 septembrie 2017

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România continuă și în acest an demersul de a încuraja oameni și organizații neguvernamentale care prin eforturile lor susțin și(...) citeste mai departeProf. dr. Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a participat astazi, 14 septembrie 2017 la Zilele(...)

„2011 este anul în care am fost invitat prima dată să particip la Zilele Institutului Fundeni și de atunci vin în fiecare an să fiu alături de cadrele medicale și pacienții acestei instituții.(...) citeste mai departeAsistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali se vor pensiona la varsta de 65 de(...)

Ministrul Sănătăţii anunţă adoptarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 23 din 2014 de completare şi modificare a Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, iar asistenţii medicali generalişti,(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii va aloca din aceasta luna o suma de 158 milioane lei pentru achizitii de(...)

Ministerul Sănătăţii va aloca din această lună o sumă de 158 milioane lei pentru achiziţii de medicamente şi materiale sanitare necesare în tratamentul urgenţelor medicale majore citeste mai departe