Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012

Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012
EXPO Arad Internațional în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad și Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad, cu sprijinul Camerei de Comerț a județului Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie Conferința Ar-Medica 2012.

Lucrările se vor desfășura în paralel în 3 săli din noul complex de conferință, construit între pavilionele de târg ale Expo Arad.
Firmele participante au posibilitatea de a fi prezente atât prin standuri cât și prin simpozioane. De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea inserării în mapa conferinței de materiale promoăționale, inscripționarea mapei și a ecusoanelor, precum și diverse alte modalități de promovare la cerere.

Această manifestare reprezintă o ocazie excelentă pentru creşterea vizibilităţii companiilor active în domeniul medical, prin promovarea produselor şi a serviciilor direct către cadrele medicale participante la eveniment.

Comitetul de Organizare oferă asistenţă companiilor interesate de participarea la eveniment, pentru atingerea obiectivelor dorite şi pentru intrarea în contact cu grupul ţintă de medici participanţi. Accesul în expoziţie este liber pentru toţi participanţii la conferintă, pe baza ecusonului de participant.

Conferința medicală se va desfășura în cadrul Târgului internaţional de aparatură medicală, aparatură stomatologică, farmacie, ortopedie, optică și servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediție a târgului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală și cererea crescândă a pieței din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediții să depășească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2. Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializați. Piața vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș, Hunedoara, Alba, Caras Severin și Mehedinţi. Oferta expozanților este cea din România în primul rând, dar și alți expozanți din UE.


"Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@amfa.ro
Telefon:0745-415619

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Eforturi sustinute pentru salvarea victimelor accidentului din satul Cerna, judetul Gorj

Misiunea de salvare a victimelor accidentului produs în această dimineaţă în satul Cerna, din judeţul Gorj s-a finalizat. Având în vedere numărul victimelor înregistrate, încă de la(...) citeste mai departeLista cu investitiile realizate de autoritatile locale in sistemul sanitar

La un an după descentralizarea unităţilor sanitare şi trecerea acestora în administrarea autorităţilor locale, CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii a prezentat un Raport al contribuţiilor(...) citeste mai departeWorwag Pharma Romania sustine infiintarea unei retele nationale de telemedicina pentru persoanele(...)

Wörwag Pharma România susține înființărea unei rețele naționale de telemedicină dedicate în întregime epilepsiei, inițiativă care face parte dintr-un program de sprijinire a persoanelor(...) citeste mai departeDezbatere publica privind Strategia nationala de Sanatate 2014-2020, 22 ianuarie 2014

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează în data de 22.01.2013, ora 10.00, la sediul Institutului(...) citeste mai departeControl mai strict in sistemul sanitar

Guvernul României a adoptat în ședința de ieri, 28 iunie 2016, o Ordonanță de Urgență de modificare a Legii 95/2006 prin care structurile locale de inspecție sanitară vor fi readuse în(...) citeste mai departe