Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012

Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012
EXPO Arad Internațional în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad și Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad, cu sprijinul Camerei de Comerț a județului Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie Conferința Ar-Medica 2012.

Lucrările se vor desfășura în paralel în 3 săli din noul complex de conferință, construit între pavilionele de târg ale Expo Arad.
Firmele participante au posibilitatea de a fi prezente atât prin standuri cât și prin simpozioane. De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea inserării în mapa conferinței de materiale promoăționale, inscripționarea mapei și a ecusoanelor, precum și diverse alte modalități de promovare la cerere.

Această manifestare reprezintă o ocazie excelentă pentru creşterea vizibilităţii companiilor active în domeniul medical, prin promovarea produselor şi a serviciilor direct către cadrele medicale participante la eveniment.

Comitetul de Organizare oferă asistenţă companiilor interesate de participarea la eveniment, pentru atingerea obiectivelor dorite şi pentru intrarea în contact cu grupul ţintă de medici participanţi. Accesul în expoziţie este liber pentru toţi participanţii la conferintă, pe baza ecusonului de participant.

Conferința medicală se va desfășura în cadrul Târgului internaţional de aparatură medicală, aparatură stomatologică, farmacie, ortopedie, optică și servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediție a târgului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală și cererea crescândă a pieței din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediții să depășească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2. Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializați. Piața vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș, Hunedoara, Alba, Caras Severin și Mehedinţi. Oferta expozanților este cea din România în primul rând, dar și alți expozanți din UE.


"Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@amfa.ro
Telefon:0745-415619

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta de presa despre regenerarea cardiaca

Institutul National de Cercetare “Victor Babes” va invita sa participati la o conferinta sustinuta de unul dintre cei mai renumiti specialisti in cardiologie din Europa, profesorul Maurizio C.(...) citeste mai departeComunicat de presa: Profesionistii din sanatate picheteaza Ministerul Sanatatii

Coaliţia profesioniştilor din sistemul de sănătate a anunţat astăzi graficul viitoarelor acţiuni de protest. De mâine, 18 septembrie şi până în 27 septembrie 2013, între orele 11,00 şi 13,00 în(...) citeste mai departeInstitutul pentru Politici Publici dezaproba decizia Ministerului Sanatatii de a sista finantarea(...)

Institutul pentru Politici Publice (IPP) dezavuează declaraţiile Ministrului liberal al Sănătății, Eugen Nicolăescu prin care anunţă că de la 1 martie se va sista finanţarea din fondurile Casei(...) citeste mai departeAzil de batrani privat deschis in centrul Capitalei

De curand s-a deschis in centrul capitalei, vis-a-vis de Spitalul Colentina un azil pentru batrani privat ce va adaposti batranii cu afectiuni precum: sechele post AVC (pareze), dementa Alzheimer(...) citeste mai departeBilantul celor trei luni scurse de la semnarea protocolului de colaborare intre Ministerul(...)

Duminică, 21 aprilie 2013, într-o întâlnire cu reprezentanţii mass-media, preşedintele Alianţei Pacienţilor Cronici din România (APCR), Cezar Irimia, şi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, au(...) citeste mai departe