Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012

Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012
EXPO Arad Internațional în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad și Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad, cu sprijinul Camerei de Comerț a județului Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie Conferința Ar-Medica 2012.

Lucrările se vor desfășura în paralel în 3 săli din noul complex de conferință, construit între pavilionele de târg ale Expo Arad.
Firmele participante au posibilitatea de a fi prezente atât prin standuri cât și prin simpozioane. De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea inserării în mapa conferinței de materiale promoăționale, inscripționarea mapei și a ecusoanelor, precum și diverse alte modalități de promovare la cerere.

Această manifestare reprezintă o ocazie excelentă pentru creşterea vizibilităţii companiilor active în domeniul medical, prin promovarea produselor şi a serviciilor direct către cadrele medicale participante la eveniment.

Comitetul de Organizare oferă asistenţă companiilor interesate de participarea la eveniment, pentru atingerea obiectivelor dorite şi pentru intrarea în contact cu grupul ţintă de medici participanţi. Accesul în expoziţie este liber pentru toţi participanţii la conferintă, pe baza ecusonului de participant.

Conferința medicală se va desfășura în cadrul Târgului internaţional de aparatură medicală, aparatură stomatologică, farmacie, ortopedie, optică și servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediție a târgului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală și cererea crescândă a pieței din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediții să depășească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2. Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializați. Piața vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș, Hunedoara, Alba, Caras Severin și Mehedinţi. Oferta expozanților este cea din România în primul rând, dar și alți expozanți din UE.


"Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@amfa.ro
Telefon:0745-415619

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Informare privind situatia biocidelor

Odatǎ cu apariția în spațiul mediatic a problemelor legate de situația biocidelor, ministrul Sǎnǎtǎții a dispus Corpului de Control demararea unor controale mixte împreună cu Inspecția Sanitară de(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii a revizuit cadrul legislativ pentru asigurarea necesarului de medicamente(...)

“Așa cum am declarat vineri, am semnat luni două importante ordine de ministru: un ordin de ministru privind modalitatea de stabilire a prețului pe procedura de nevoi speciale și un ordin de ministru(...) citeste mai departeSărăcia omoară anual peste 5 milioane de copii în lume şi este un pericol pentru sănătatea a(...)

În România, rata sărăciei este de aproximativ 23%, potrivit datelor pentru Dezvoltarea Societăţii Civile , iar rata mortalităţii infantile este dublă faţă de media Uniunii Europene. De asemenea, ţara(...) citeste mai departeAPSR: E nevoie de un pact national pentru sanatate

Starea sistemului de sănătate din România ar putea fi salvată printr-un pact național dedicat acestui domeniu, semnat de toate partidele politice parlamentare, pe următorii zece ani. Aceasta a fost(...) citeste mai departeComunicat de presa: Prelungirea activitatii pentru medicii pensionari

Colegiul Medicilor din România, ținând cont de situația existentă în sistemul de sănătate, a reglementat situația medicilor care au împlinit vârsta de pensionare, permițându-le să își continue(...) citeste mai departe