Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012

Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012
Fundaţia „Academician Marin Voiculescu” va decerna în data de 5 decembrie 2012 premiile de excelenţă pe anul 2012. Ceremonia va avea loc la ora 11.30, la Hotel Intercontinental, etaj 1, sala Rapsodia.

Fundaţia „Academician Marin Voiculescu”, la foarte puţină vreme după ce s-a înfiinţat Asociaţia “Academician Marin Voiculescu”, a început să acorde sprijin tinerilor elevi, liceeni din oraşul Giurgiu, localitate unde s-a născut academicianul Marin Voiculescu. Astăzi, ceremonia Premiilor de Excelenţă, ajunsă la a VIII-a ediţie, este un eveniment de referinţă, unde eforturile tinerilor cu potenţial sunt recunoscute.

“Acordăm premii de excelenţă unor tineri cu potenţial de dezvoltare din domeniul medical şi unor figuri marcante ale culturii, ale cercetării ştiinţifice din lumea medicală şi nu numai, a României. Prima ediţie a premiilor de excelenţă s-a bucurat de un succes deosebit în sensul că participarea a inclus ambasadori din Italia, din Franţa. Iar o parte din premii a plecat şi către ţările care ne-au ajutat în derularea congreselor. La acestea s-au adăugat nume din viaţa culturală românească şi îmi aduc aminte de maestrul Radu Beligan care a fost prezent, îmi aduc aminte de academicianul Cajal. Acum ne aflăm în faza celei de-a VIII-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor de excelenţă. Vom înmâna diplomele şi medaliile de excelenţă, iar pentru cei tineri avem cadouri care să-i ajute în desfăşurarea cu succes a activităţilor lor. Eu vă invit cu plăcere să fiţi alături de noi şi veţi avea surprize deosebit de plăcute”, a declarat în exclusivitate pentru www.comunicatemedicale.ro, prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, preşedintele Fundaţiei “Academician Marin Voiculescu”.

Potrivit prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, importanţa unor astfel de premii este foarte mare, fiind un stimul pentru tineri şi o recunoaştere pentru cei care au deja o anumită vârstă. Mai mult decât atât, premiile de excelenţă ale Fundaţiei “Academician Marin Voiculescu” reprezintă şi un prilej bun pentru ambele categorii de premianţi de a dezvolta relaţii, legături, conexiuni.


"Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012" adaugat de Comunicate Medicale


 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii va demara 5 programe nationale de screening, cu finantare europeana(...)

România va beneficia, în urma accesării fondurilor nerambursabile, de peste 191 milioane de euro pentru implementarea de programe de depistare precoce (screening) a cancerului de col uterin,(...) citeste mai departeProf. dr. Florian Bodog, ministrul Sanatatii s-a intalnit astazi cu reprezentantii Federatia(...)

Prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sanatatii s-a intalnit astazi cu reprezentantii Federatia Nationala Sindicala Ambulanta din Romania citeste mai departeCNAS: Principalele masuri de debirocratizare a sistemului asigurarilor sociale de sanatate(...)

Principalele măsuri de debirocratizare a sistemului asigurărilor sociale de sănătate prezentate în ultima şedinţă de guvern vizează revizuirea reglementărilor legale referitoare la concediile(...) citeste mai departeCardurile de sanatate au ajuns la peste 12 milioane de asigurati

Bucureşti, 22 ianuarie 2015 – Cea mai importantă etapă a contractului de distribuire a cardurilor de sănătate încheiat între Compania Naţională Poşta Română şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii anunta investitii in sectiile de ATI

Secţiile de de anestezie şi terapie intensivă din 41 spitale din ţară vor fi reabilitate anul acesta printr-un program al Ministerului Sănătăţii. CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii a aprobat,(...) citeste mai departe