Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?

Invitatie de presa:  Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?
Personal Genetics vă invită la conferinţa „Medicina Personalizată – Noi perspective pentru pacientul român” – un proiect amplu dedicat exclusiv domeniului Sănătăţii şi Cercetării din România.

Această întâlnire, care va reuni personalități de vârf din domeniul Medicinei şi Cercetării, va avea loc marţi, 3 septembrie 2013, începând cu orele 9:30, la Hotelul Howard Johnson București, sala Platinum.
Subiectul principal al evenimentului va fi „Investiția corectă în sănătate reduce substanțial costurile tratamentelor medicale”, alături de inaugurarea oficială a celui mai performant Centru de Genetică Medicală, o investiţie de 2 milioane de euro.

Lista invitaţilor include:

- Doamna Maria Grapini, Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism
- Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii
- Domnul Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei
- Doamna Ecaterina Andronescu, Președinta Consiliului Național al Rectorilor
- Doamna Ariadna Avram, CEO Personal Genetics
- Domnul Gabor Sztaniszlav- Country Manager Amgen Romania

Acestora li se vor alătura specialişti de prestigiu precum:

- Domnul Acad. Prof. Dr. Laurenţiu M. Popescu, Preşedintele Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române
- Domnul Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, Preşedintele Colegiului Medicilor din România
- Domnul Prof. Dr. Ioan Lascăr, Președintele Colegiului Medicilor din București
- Domnul Prof. Dr. Dafin Mureșanu, Președintele Societății Române de Neurologie
- Domnul Prof. Dr. Stefan Constantinescu – profesor la Bruxelles
- Doamna Dr. Bogdanka Militescu, director general Personal Genetics

Jurnalistii interesati de realizarea de interviuri cu participantii sau materiale suplimentare, ulterior conferintei de presa, sunt invitati sa faca o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail mai sus mentionata.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:media@personalgenetics.ro
Telefon:0754016751, 0723883213

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Agentia Nationala Anti-Doping si Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti isi dau mana in(...)

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) și Colegiul Medicilor din București (CMMB) au încheiat astăzi un protocol de colaborare. Scopul acestuia este de a spori colaborarea interinstituțională în(...) citeste mai departeCongresul National Bolile Cronice Netransmisibile: Preventie - Tratament - Monitorizare

În perioada 24 – 25 februarie 2012, se va desfăşura la Bucureşti primul Congres Naţional Bolile Cronice Netransmisibile, Prevenţie – Tratament – Monitorizare, eveniment ce reprezintă reacţia lumii(...) citeste mai departeConferinta de presa cu ocazia inceperii activitatilor de realizare a Centrului Multifunctional(...)

Asociaţia ALTERNATIVA 2003 organizează joi, 04 octombrie 2012, ora 11:00, Conferinţa de Presă cu ocazia începerii activitãţilor proiectului: “Lucrãri de consolidare, extindere, supraetajare şi(...) citeste mai departePrimarul General, Sorin Oprescu, s-a intalnit cu managerii celor 19 spitale aflate in administratia(...)

Primarul General, Sorin Oprescu, s-a intalnit in data de 4 aprilie 2014 cu managerii celor 19 spitale aflate in administratia Primariei Municipiului Bucuresti. citeste mai departeNoutati pentru concursul de Rezidentiat 2016

Concursul de Rezidențiat 2016 vine cu noutăți pentru absolvenții care îl promovează. O serie de specialități a căror durată a fost redusă în anul 2010 au fost aduse acum la standarde europene. citeste mai departe