Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?

Invitatie de presa:  Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?
Personal Genetics vă invită la conferinţa „Medicina Personalizată – Noi perspective pentru pacientul român” – un proiect amplu dedicat exclusiv domeniului Sănătăţii şi Cercetării din România.

Această întâlnire, care va reuni personalități de vârf din domeniul Medicinei şi Cercetării, va avea loc marţi, 3 septembrie 2013, începând cu orele 9:30, la Hotelul Howard Johnson București, sala Platinum.
Subiectul principal al evenimentului va fi „Investiția corectă în sănătate reduce substanțial costurile tratamentelor medicale”, alături de inaugurarea oficială a celui mai performant Centru de Genetică Medicală, o investiţie de 2 milioane de euro.

Lista invitaţilor include:

- Doamna Maria Grapini, Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism
- Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii
- Domnul Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei
- Doamna Ecaterina Andronescu, Președinta Consiliului Național al Rectorilor
- Doamna Ariadna Avram, CEO Personal Genetics
- Domnul Gabor Sztaniszlav- Country Manager Amgen Romania

Acestora li se vor alătura specialişti de prestigiu precum:

- Domnul Acad. Prof. Dr. Laurenţiu M. Popescu, Preşedintele Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române
- Domnul Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, Preşedintele Colegiului Medicilor din România
- Domnul Prof. Dr. Ioan Lascăr, Președintele Colegiului Medicilor din București
- Domnul Prof. Dr. Dafin Mureșanu, Președintele Societății Române de Neurologie
- Domnul Prof. Dr. Stefan Constantinescu – profesor la Bruxelles
- Doamna Dr. Bogdanka Militescu, director general Personal Genetics

Jurnalistii interesati de realizarea de interviuri cu participantii sau materiale suplimentare, ulterior conferintei de presa, sunt invitati sa faca o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail mai sus mentionata.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:media@personalgenetics.ro
Telefon:0754016751, 0723883213

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Sambata, bucurestii sunt invitati sa doneze sange in Parcul Herastrau

Asociatia React si Vodafone Romania anunta organizarea unei sesiuni mobile de donare de sange sambata, 10 mai 2014, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), intre orele 11.00 -15.00. Aceasta(...) citeste mai departeGeneratia tanara a medicinei romanesti - premiata in cadrul celei de-a XVI-a editii a Congresului(...)

Cele mai bune lucrări au fost premiate în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Congresului pentru Studenți și Tineri Medici organizată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti în perioada 6-9(...) citeste mai departeProiectul Mame pentru viata. Viata pentru mame a fost lansat astazi, 14 martie 016

Bucureşti, 14 martie 2016 - Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din(...) citeste mai departeNU VREM LEGALIZAREA SPAGII! Vrem salarii decente si conditii optime sa putem oferi pacientilor un(...)

Suntem pur si simplu scandalizati de desconsiderarea pe care Guvernul o arata nu doar fata de medici, dar si fata de pacienti prin incercarea de a legaliza spaga data doctorului. In nici o tara(...) citeste mai departe98.000 de pacienți cu cancer, în pericol de a rămâne fără tratament

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România a solicitat CNAS și Ministerului Sănătății prin intermediul unei scrisori deschise să fie luate măsuri urgente pentru a nu lăasa pacienții cu(...) citeste mai departe