O noua editie MedPharm Careers in Romania!

O noua editie MedPharm Careers in Romania!
Vă invităm la cea de-a 14-a ediţie a evenimentelor MedPharm Careers în România, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa dedicat medicilor şi asistenţilor medicali.

Deficitul alarmant de personal calificat în domeniul medical, anunţat de statele occidentale, nu poate decât să-i bucure pe medicii şi asistenţii români interesaţi de venituri mai mari sau de relocare într-o ţară vest-europeană.

Angajatorii germani anunţă 5.000 de posturi ocupabile imediat pentru medicii specialişti şi 10.000 pentru asistenţii medicali înregistraţi. Aceleaşi surse anunţă locuri de muncă pentru 8.300 de medici generalişti. Agenţia de forţă de muncă prognozează un deficit de 47.500 de asistenţi medicali până în 2016.

Prognoze asemănătoare au şi Marea Britanie dar şi unele state nordice.

La ediţia curentă, în cele 9 locaţii din ţară, participă angajatori de top în domeniul medical care vor veni cu sute de oportunităţi de angajare şi training în Europa pentru medici, asistenţi medicali, dentişti şi alţi profesionişti în domeniul sanitar.

Sute de oferte de locuri de muncă în:
- Marea Britanie
- Germania
- Suedia
- Danemarca

Pentru:
- Medici (specialişti şi rezidenţi)
- Absovenţi ai Universităţii de Medicină
- Asistenţi medicali
- Dentişti
- alţi profesionişti din sănătate

Seminarii şi prelegeri gratuite în Bucureşti şi Constanţa! (28-29.09.2013):
Current working opportunities for doctors in Europe.
How to successfully learn Medical English?
How to do your specialist training abroad.
Excellent job opportunities for doctors in UK.

Vă aşteptăm la:
Bucureşti – Rin Grand Hotel – 28-sept-2013
Constanţa - Balada Nej Hotel – 29-sept-2013
Braşov – Ramada Hotel – 01-oct -2013
Târgu Mureş – Grand Hotel – 02-oct-2013
Oradea – Ramada Hotel – 03-oct-2013
Timişoara – Perla Hotel – 05- oct-2013
Cluj - Golden Tulip Hotel - 06-oct-2013

Cei interesaţi să-şi perfecţioneze Engleza Medicală, vor obţine în cadrul târgurilor un discount de 20% pentru aceste cursuri. Pentru detalii suplimentare legate de eveniment, contactaţi direct responsabilul pe comunicare pentru România: Silvia PANDREA - 0 744 101 273/0 731 507 074


"O noua editie MedPharm Careers in Romania! " adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Silvia PANDREA
Email:0 731 507 074

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Scrisoare deschisa in atentia Comisiei pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor -(...)

București, 18 Septembrie 2017. Pentru sănătatea românilor și a generațiilor viitoare, stopați obsesia cu iz comercial a unor parlamentari români legată de forma curentă a legii de interzicere a(...) citeste mai departeUniversitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila sustine programul Sa stii mai mult, sa fii mai(...)

Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti prin Divizia de PR& Comunicare susţine programul „Să știi mai multe, să fii mai bun!” inițiat de Ministerul Educaţiei, Cercetării,(...) citeste mai departeLista spitalelor deschise in perioada Craciunului si a Revelionului

Nouă spitale din Bucureşti vor asigura asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi pentru copii, în perioada Crăciunului şi a Revelionului, anunţă reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a(...) citeste mai departeReactia Asociatiei Transplantatilor din Romania privind zvonurile aparute in mass media despre(...)

Asociația Transplantaților din România (ATR) a organizat marți 26 iulie la sediul ATR o conferință de presă ca reacție a Asociației față de informațiile apărute în unele publicații referitoare la(...) citeste mai departe2012, Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Solidarităţii Între Generaţii

Cu ocazia Zilei Europene a Solidarităţii Între Generaţii – 29 aprilie, Asociaţia Tinerilor Medici Geriatri organizează o conferinţă de presă în care va fi dezbătută problematica solidarităţii între(...) citeste mai departe