Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie

Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie
Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, vine din nou în ajutorul celor mai vulnerabile persoane prin organizarea ediției a VI-a a Galei Crucea Roșie, în data de 13 decembrie 2013. Evenimentul va fi transmis atât pe postul național de televiziune cât și pe TVR HD şi online, pe TVR+ în intervalul orar 21.00 – 23.00. Gala din acest an are ca temă „Banca de Alimente pentru Copii”.

Prezentatorul evenimentului este, ca de fiecare dată, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar gazdele evenimentului vor fi Mihaela Geoană, Președintele Crucii Roșii Române și Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roșii. Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Andra, Nicole Cherry, Ralu-K şi DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Oana Lianu, trupa Direcţia 5 și corul de copii Allegretto. Tot în cadrul Galei de vineri seară, Amalia Năstase va veni alături de fetița sa, Emma, să susţină proiectul „Banca de Alimente pentru Copii”, iar telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar al Crucii Roşii - Tudor, băieţelul de nici trei ani al Iulianei Tudor.

„Banca de alimente a Crucii Roșii a reprezentat în ultimii 4 ani, de la inaugurarea sa, un ajutor real și constant acordat persoanelor aflate în imposibilitatea de a-și asigura hrana. Ne dorim ca prin intermediul Galei de anul acesta, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, să aducem o bucurie copiilor pentru care o masă caldă valorează mai mult decât o jucărie. De aceea, lansăm tuturor telespectatorilor invitaţia de a se alătura campaniei noastre și de a deveni Moș Crăciun pentru copiii care suferă de foame”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Toți românii vor putea sprijini copii care suferă de foame. Timp de o lună, numerele de telefon și de SMS vor ramâne la dispoziția telespectatorilor care doresc să aducă o bucurie copiilor nevoiași. La numărul scurt de SMS 8863 se pot face donații de 2 euro/SMS în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote. În rețeaua Romtelecom se pot face donatii de 2 euro/apel la numărul : 0900 900 490 sau 10 euro / apel la numărul 0900 900 492. În magazinele partenere se pot face donații de alimente greu perisabile sau se pot face donații online pe site-ul www.crucearosie.ro.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, Cora Mehedinți și Cora Arad, stocarea lor în depozitele Crucii Roșii și apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară.


"Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Nadia Lazar
Telefon:0748 238 024

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Coaliția ”Control, Transparență și Calitate în Sănătate” a prezentat concluziile Raportului Sinteză(...)

Coaliția ”Control, Transparență și Calitate în Sănătate” a prezentat vineri, 29 iunie 2012, în cadrul unei conferințe de presă, concluziile Raportului Sinteză realizat de Comisia de experți în urma(...) citeste mai departeComisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare in vederea acreditarii(...)

Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor în urma aprobării în cadrul ședintei de Comitet Director al CoNAS, a listei cu unitățile(...) citeste mai departeProf. univ. dr. Vasile Astărăstoae, invitat la London School of Economics

Prof. Vasile Astărăstoae, președintele Colegiului Medicilor din România şi rectorul Universităţii de Medicină şi Familie „Gr.T. Popa” a fost invitat de London School of Economics să sustină marți, 20(...) citeste mai departeS-a incheiat procedura de licitatie electronica pentru achizitia vaccinului antigripal

Procedura de licitație electronică, cea mai importantă etapă a achiziției pentru vaccinul antigripal, s-a încheiat în data de 16 noiembrie. În urma acestei proceduri, vaccinul va putea fi(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii si UNICEF sustin alaptarea naturala a noilor nascuti

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila s-a întâlnit cu Reprezentantul UNICEF pentru România, Dl. Edmond McLoughney. citeste mai departe