In aceasta primavara, pacientii romani vor beneficia de un nou Centru de chirurgie cardiovasculara pentru copii

In aceasta primavara, pacientii romani vor beneficia de un nou Centru de chirurgie cardiovasculara pentru copii
Ministrul Sănătății a inspectat stadiul lucrărilor la Centrul de chirurgie cardiovasculară și Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, departamente aflate în construcție. De asemenea, ministrul a vizitat și secția de chirurgie plastică și reparatorie care a fost modernizată și reabilitată.

Nicolae Bănicioiu a fost informat de către conducerea unității sanitare că, până la începutul lunii mai 2015 lucrările la centrul de chirurgie cardiovasculară vor fi finalizate, urmând ca departamentul să fie echipat complet cu aparatura modernă necesară din fonduri asigurate de către Ministerul Sănătății.

„Toți acești pași reprezintă confirmarea că anul trecut nu am stat degeaba. În acest an vor fi finalizate două departamente foarte importante din cadrul unității sanitare, UPU și centru de chirurgie cardiovasculară. Ministerul Sănătății a deblocat deja 119 posturi pentru angajarea personalului necesar funcționării centrului de chirurgie cardiovasculară. Chiar săptămâna aceasta se va organiza primul concurs pentru ocuparea postului de chirurg cardiovascular\\\", a declarat Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății.

La finalul întâlnirii ministrul Bănicioiu a subliniat importanța managementului unităților sanitare în dezvoltarea serviciilor medicale și a felicitat echipa de la Spitalul Grigore Alexandrescu, asigurând-o de întreg sprijinul Ministerului Sănătății.


"In aceasta primavara, pacientii romani vor beneficia de un nou Centru de chirurgie cardiovasculara pentru copii" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro
Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Peste 3.800 de candidati vor sustine examenul de admitere la UMF Carol Davila din Bucuresti

Vineri, 18 iulie, la finalul sesiunii de înscriere, au fost validați în total 3802 de candidați pentru toate cele patru facultăți din cadrul UMF "Carol Davila". citeste mai departeS-a constituit Coalitia Solidari pentru Sanatate

În urmă cu două zile, în data de 28 octombrie 2017, s-a constituit la București Coaliția „Solidari pentru Sănătate”. citeste mai departeProblemele aparute la Platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate, PIAS, au fost(...)

Problemele apărute în cursul acestei dimineţi la conectarea Platformei informatice a sistemului de asigurări de sănătate, PIAS, au fost remediate la ora 12:30. citeste mai departeCriza garzilor continua

În urma întâlnirii cu reprezentanții celor 41 de județe și a analizei făcute cu această ocazie s-au constatat următoarele lucrururi: citeste mai departeConferinta de presa: Societatea Romana de Neurochirurgie cu sprijinul WEDNS organizeaza cursul(...)

Societatea Romȃnǎ de Neurochirurgie și WEDNS (Societatea Neurochirurgicalǎ Walter E. Dandy) are onoarea de a vă invita vineri, 5 iulie 2013, ora 13:30, în Amfiteatrul Mic al Institutului Național de(...) citeste mai departe