PREMIERA IN SISTEMUL MEDICAL DE STAT DIN ROMANIA cu prilejul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 30 septembrie – 4 octombrie 2015

PREMIERA IN SISTEMUL MEDICAL DE STAT DIN ROMANIA  cu prilejul  Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 30 septembrie – 4 octombrie 2015
Primul Centru de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători - InfoCons din cadrul unui spital de stat din România va fi inaugurat cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015.

Premiera va fi marcată în cadrul deschiderii evenimentului aniversar, miercuri 30 septembrie, ora 17:00, la Institutul Clinic Fundeni – amfiteatrul „Thomas Starzl”.

La ceremonia de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 au confirmat prezența:
• Domnul Dr. Nicolae Bănicioiu, Ministrul Sănătăţii;
• Doamna Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului;
• Doamna Dr. Diana Loreta Păun, Consilier de Stat, Departamentul de Sănătate Publică;
• Domnul Dr. Vasile Ciurchea, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate;

De asemenea, la eveniment și-au mai anunțat participarea oficialități precum și alte personalități medicale și ale vieții sociale și economice din România.

Centrul de Informare şi Consiliere pentru Pacienţi si Aparţinători – InfoCons este un proiect realizat de către Institutul Clinic Fundeni în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - InfoCons.

În cadrul ceremoniei de deschidere, un moment special va fi dedicat personalităților vieții medicale, sociale, autorităților, organizațiilor non-guvernamentale, mass-media din România, care au avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni și cărora le vor fi acordate diplome de recunoștință.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 marchează 56 de ani de activitate continuă în sprijinul pacienților, un moment de celebrare a reușitelor și realizărilor Institutului Clinic Fundeni din ultimul an, dar și de prezentare a proiectelor de viitor, care vizează dezvoltarea și îmbunătățirea activității medicale, în beneficiul pacienților.

Vă așteptăm cu drag,
Conf. Univ. Dr. Carmen Orban
Manager Institutul Clinic Fundeni

PR&Comunicare: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"PREMIERA IN SISTEMUL MEDICAL DE STAT DIN ROMANIA cu prilejul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015 30 septembrie – 4 octombrie 2015" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.104

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii:Recomandari pentru temperaturi ridicate

Ca urmare a informării meteorologice a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, pentru perioada 12-14 august anul curent, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a solicitat direcţiilor de sănătate(...) citeste mai departeSpitalul de Urgenta Floreasca si Spitalul de Arsuri, relocate in cladiri ultramoderne care vor fi(...)

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au semnat astăzi protocolul de colaborare privind relocarea Spitalului de Urgență Floreasca și a Spitalului de Arsuri (...) citeste mai departeTitlul de Doctor Honoris Causa decernat de UMF Cluj-Napoca academicianului Ioanel Sinescu. Zilele(...)

Recunoașterea valorilor este unul dintre principiile de bază ale învățământului universitar medical clujean. Cu prilejul Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca,(...) citeste mai departeSpitalul Militar Central prezinta, la Congresul Romtransplant 2014, bilantul activitatii derulate(...)

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) este singura unitate sanitară din reţeaua OPSNAJ care a fost acreditată de către Ministerul Sănătăţii, prin intermediul(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, continua intalnirile cu sindicatele din Sanatate

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, s-a întâlnit în data de 18 martie 2013, cu reprezentanţi ai sindicatelor - Federatia Sanitas, Federaţia Ambulanţa, Federaţia Solidaritatea Sanitară şi Centrala(...) citeste mai departe