Responsabilitate sociala si rezultate - Colaborarea Worwag Pharma Romania si Habitat for Humanity

Responsabilitate sociala si rezultate - Colaborarea Worwag Pharma Romania si Habitat for Humanity
Marian, Diana și băiețelul lor au în sfârșit propria locuință! Un vis transformat în realitate cu ajutorul echipei de voluntari ai Wörwag Pharma România și Moldova, care s-a alăturat campaniei inițiate de Asociația „Habitat for Humanity”.

Prima „cărămidă” a fost pusă în luna iunie 2015, de cei 96 de voluntari ai Wörwag Pharma România și Moldova pe șantierul de la Jucu din județul Cluj, iar după aproape un an, familia Pădure se bucură de propriul cămin.

„Ne bucurăm că ne-am putut implica în împlinirea acestui vis și că, de acum, trei oameni au o viață mai bună, o casă a lor, și datorită contribuției Worwag Pharma. Am ajutat având în minte ideea că doar în felul acesta putem cu toții să fim mai buni, depășind limite și făcând lucrurile să se miște. Am reușit schimbări benefice alături de Habitat for Humanity, iar această organizație ne-a adus aproape de cei aflați în dificultate și a dat un nou sens și o nouă dimensiune proiectelor noastre de responsabilitate socială. Cu siguranță ne vom implica din ce în ce mai mult, și de acum înainte, în astfel de demersuri” a declarat Dr. Norina Gâvan, General Manager Wörwag Pharma România.
Sprijinirea proiectului desfășurat de Asociația „Habitat for Humanity” de către Wörwag Pharma România face parte din acțiunile derulate de companie în vederea susținerii dezvoltării sănătoase a comunității. De altfel, implicarea în astfel de campanii reprezintă unul dintre principiile care definesc și filosofia Wörwag Pharma: „getting closer, helping better”.

Echipa Wörwag Pharma România și Moldova a lucrat anul trecut, timp de 3 zile, pe șantierul Habitat for Humanity unde a fost construită casa familiei Pădure. Pe lângă acțiunea de voluntariat, compania a susținut și material acest proiect, care se adresează familiilor cu posibilități financiare reduse, ce nu se încadrează la un credit bancar pentru casă și nu au fost selectați pentru locuințe sociale de la primărie.

Anual, pe șantierele Habitat for Humanity participă peste 2.000 de voluntari din lume și din companiile din țara noastră. Proiectul Habitat for Humanity este derulat la nivel internațional, iar în România a fost demarat în urmă cu 19 ani. În această perioadă, asociația a reușit să ajute peste 19.000 de persoane să trăiască în locuințe decente, sprijinindu-i în construcția sau reabilitarea de case.

Fondată în 1965 în Germania ca o companie de familie, Wörwag Pharma este recunoscută pentru competența și expertiza în sfera biofactorilor (vitamine si minerale) și a medicamentelor generice. Compania operează în prezent în 37 de țări la nivel mondial, printre care și România.

Reprezentanța din țara noastră a Wörwag Pharma a devenit, în cei peste 15 ani de activitate, un nume de referință în piața medicală internă. Din 1998, membrii echipei din România au făcut din Wörwag Pharma și produsele sale, prin atitudine și implicare, branduri puternice, respectându-și întotdeauna promisiunile față de toti partenerii (medici, farmacisti, pacienti, distribuitori, autoritati).


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Responsabilitate sociala si rezultate - Colaborarea Worwag Pharma Romania si Habitat for Humanity" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:editor@sanatateapress.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

DEUTSCHE TELEKOM PREZINTA SEA HERO QUEST - JOC INOVATOR PENTRU DISPOZITIVE MOBILE

Sea Hero Quest este un nou joc inovator dedicat dispozitivelor mobile, special conceput pentru a crea cel mai mare set de date crowd sourced din lume. Acesta urmează să servească drept referință(...) citeste mai departePersonalitati de marca au fost prezente la Gala Premiilor de Excelenta a Fundatiei ”Academician(...)

Personalități de marcă ale lumii medicale, culturale și academice românești au participat la Gala Premiilor de Excelență a Fundația ”Academician Marin Voiculescu” 2012. Printre(...) citeste mai departeSursele de finantare ale sistemului public de sanatate vor fi in continuare suplimentate

Noul proiect de act normativ privind nivelul contribuţiei trimestriale pentru medicamentele incluse în programele naţionale de sănătate, precum şi pentru medicamentele folosite în tratamentul(...) citeste mai departeRaportul inspectorilor sanitari din cadrul DSP Bucuresti dupa controlul de la Spitalul Clinic CF2

În data de 26 iulie, o pacientă în vârstă de 39 de ani a fost operată la Spitalul Clinic CF2 din București. Diagnosticul la internare al acesteia a fost cancer col uterin, mai precis neoplasm(...) citeste mai departeRecomandari pentru temperaturi ridicate, canicula

În această perioadă cu temperaturi foarte ridicate, pentru prevenirea incidentelor, Ministerul Sănătăţii (MS) recomandă populaţiei să urmeze sfaturile medicilor şi să evite, pe cât(...) citeste mai departe