Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar şi auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate

Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar şi auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate
Până la sfârşitul acestei luni, bugetele unităţilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar şi auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate.

Ministerul Sănătăţii a transmis Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate datele finale reprezentând cheltuielile de personal determinate de preluarea personalului de specialitate medico-sanitar şi auxiliar încadrat prin redistribuire, finanţate prin sistemul de asigurări de sănătate sau de la bugetul de stat.

Astfel, peste 44 milioane de lei vor fi alocate din bugetul sistemului de asigurări sociale de sănătate unui număr de 217 unităţi sanitare pentru suplimenatrea cheltuielilor de personal. În aceste unităţi sanitare au fost preluate, în urma redistribuirii, 1911 persoane.

Şi de la bugetul de stat vor fi alocate peste 10 milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal a celor 408 persoane, medici rezidenţi, personal din dispensare TBC sau din Centrele de Primiri Urgenţe, care au fost redistribuite din unităţile reprofilate.


"Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar şi auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A II-a Editie a Congresului International de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, SANABUNA, 19-21(...)

Mâncare sănătoasă în era vitezei? Vom afla dacă acest lucru este posibil de la cei mai renumiți specialiști în domeniu, la cea de-a II-a ediţie a Congresului Internaţional Sănătate – Alimentaţie –(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii a participat la dezbaterea privind impactul obezitatii la copii din cadrul(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Secretarul de Stat Adrian Pană au participat la dezbaterea privind impactul obezităţii la copii precum şi la cei cu nevoi de dezvoltare complexe, în(...) citeste mai departe6 unităţi medicale au îndeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in(...)

Până în prezent, un număr de 6 unităţi medicale au îndeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in vitro şi embriotransfer pe care Ministerul Sănătăţii l-a demarat în(...) citeste mai departeUNOPA: ,,Pacientii cu HIV/SIDA din judetul Botosani sunt nevoiti sa intrerupa tratamentul in(...)

In fiecare luna cei peste 150 de pacienti din judetul Botosani sunt nevoiti sa intrerupa tratamentul cel putin o saptamana din cauza faptului ca spitalul este in imposibilitate de a le asigura(...) citeste mai departe“Respectă-ţi medicul! Condiţia medicului în România”

Colegiul Medicilor din România a organizat în data de 13 septembrie 2012, la Timişoara a doua dezbatere regională cu tema “Respectă-ţi medicul! Condiţia medicului în România”, proiectul fiind(...) citeste mai departe