AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC
Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab a deschis înscrierile la cea de-a treia ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic – Conferință Națională cu participare internațională.

Evenimentul științific se va desfășura în perioada 15-17 octombrie 2015, la Hotel Ramada Plaza/Ramada Parc din București. Urmărind o abordare pluridisciplinară a problematicii neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, congresul promovează cooperarea cu specialitățile medicale din zonele conexe, pentru o mai bună îngrijire a persoanelor cu astfel de complicații generate de diabetul zaharat.

„Ca și în anii precedenți, Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic se va dedica celor mai importante subiecte din sfera neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, cu un accent puternic pe relația dintre sistemul nervos central și diabet, în vederea îmbunătățirii practicii medicale curente a medicilor curanți. Pe această cale, îi invităm pe medicii implicați în managementul acestor complicații ale diabetului zaharat să participe la eveniment, dorindu-ne totodată să încurajăm interacțiunea și dezbaterile specialiștilor, pe durata tuturor sesiunilor științifice, pentru că doar în felul acesta, putem dezvolta cooperarea, într-un domeniu medical atât de important. În plus, la congres prezența internațională va fi una semnificativă și anul acesta, urmând să avem alături de noi personalități importante din Statele Unite, Germania, Danemarca, Slovenia, Anglia, printre acestea numărându-se și Prof. dr. Andrew Boulton, președintele Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD)”, a declarat conf. dr. Ioan Vereșiu, președintele Societății de Neuropatie Diabetică.

Alți profesioniști de prestigiu din străinătate, care vor fi prezenți la cel de-al treilea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, sunt: prof. dr. Roy Freeman (SUA), prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA), prof. dr. Peter Kempler (Ungaria), prof. dr. Henning Andersen (Danemarca), prof. dr. Solomon Tesfaye (Marea Briatnie), dr. Dinesh Selvarajahn (Marea Briatnie), prof. dr. Alin Știrban (Germania), prof. dr. Ralf Lobmann (Germania), dr. Helga Zeller Stefan (Germania), dr. Karin Shara (Slovenia).

Evenimentul este destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu, medici implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat și complicații precum neuropatia diabetică și piciorul diabetic din specialitățile: diabet, neurologie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie.

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este creditat cu puncte EMC.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea participanţilor, accesați:
https://www.neurodiab.org/ro/conferinta_2015

Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab

Management eveniment: Sănătatea Press Group – expertul tău în comunicare pe domeniul medical


Download comunicat DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE - OPTOMETRIA AZI, conferinta nationala de optometrie, workshp-uri si expozitie de optica si optometrie la Universitatea Politehnica Bucuresti Download fisier atasat comunicatului

"AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ana Maria Cizmaș
Telefon:0733.011.105

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Recuperarea in neuropatia diabetica periferica: abordari, metode terapeutice, beneficii

Dureri persistente, arsuri, crampe, sensibilitate crescută, furnicaturi, amorțeală și alte senzații neplăcute la nivelul membrelor inferioare: acestea sunt câteva simptome pe care persoanele care(...) citeste mai departeEfectele apei si ale bauturilor indulcite cu indulcitori hipocalorici asupra scaderii in greutate(...)

Studiul randomizat, controlat, publicat online in 27 mai 2014 in jurnalul “Obesity “ este primul care compara impactul consumului bauturilor indulcite non-nutritive, la care ne referim de obicei(...) citeste mai departeStudiu: Romania se ingrasa de la an la an. Totusi, romanii spun ca mananca sanatos si fac sport.

Un studiu de tip Omnibus, efectuat în luna iulie 2017de un centru de chirurgie bariatrică şi metabolică din România, care a evaluat percepţiile şi atitudinile românilor cu privire la alimentație și(...) citeste mai departePodiatria, mai mult decat o specialitate medicala necesara

Asociația de Podiatrie începe în septembrie 2015 primul curs destinat formatorilor specializați în podiatrie în România. Acesta este adresat membrilor Asociației, care, ulterior, vor deveni la rândul(...) citeste mai departeAsociatia de Podiatrie ofera 50 de inscrieri gratuite pentru noi membri - Nu ratati primul curs de(...)

Sunteți asistent medical și doriți să vă dezvoltați cele mai importante abilități în îngrijirea podiatrică specifică piciorului diabetic? Vă invităm să deveniți parte din Asociația de Podiatrie! citeste mai departe