Conferinţa regională Pharma Forum

Conferinţa regională Pharma Forum
Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie în Iaşi a conferinţei regionale Pharma Forum, care va avea loc la Hotel Unirea, sala Cuza (Piata Unirii Nr.5), în perioada 26-27 aprilie 2012, începând cu orele 09.00.

Temele aflate în dezbatere vor aborda subiecte importante din sistemul farmaceutic, precum: "Mecanisme de management în farmacia afectată de criză", "Noua lege a sănătăţii şi relaţia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sănătate", "Farmacistul în aceeaşi echipă cu medicul şi pacientul".

Vă invităm să dezbatem pe larg aceste subiecte alături de specialişti de renume din domeniu, de autorităţi ale sistemului farmaceutic, cât şi de lectori de pe plan local.

Printre invitaţii la conferinţă se numără: farm. Gabriela Streit, Preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Iaşi; prof. dr. farm. Monica Hăncianu, decan Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi; conf. dr. Daciana Brănişteanu - UMF „Gr. T. Popa” Iaşi; dr. farm. prim. Aurora Toma, director Primula Officinalis; farm. Gabriela Streit, preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Iaşi, prof. dr. farm. Lenuţa Profire, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi; şef lucrări dr. Lăcrămioara Ochiuz, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi, conf. dr. farm. Ileana Cojocaru şi şef lucrări Carmen Gafiţanu, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi, Mariana Bolotă, vicepreşedinte OAMGMAMR filiala Iaşi.

Moderatorul evenimentului este preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa.

Pharma Forum durează 2 zile, discuţiile axându-se pe principalele teme: „Farmacia zilelor noastre”, „Mecanisme de management în farmacia afectată de criză ”, ” Optimizarea serviciilor prestate în farmaciile comunitare în contextul RBPF în farmacie”, „Actualităţi şi perspective în tratamentul diabetului zaharat”, „Cum afectează reforma în sănătate farmacia”, „Aerosolii salini – de la speleoterapie la haloterapie”, „Rolul farmacistului în complianţa la tratament”.

Manifestarea va fi creditată cu 16 credite EFC pentru farmacişti şi 9 credite EFC pentru asistenţii de farmacie, iar la lucrările ei sunt aşteptaţi peste 300 de participanţi.

Evenimentul s-a dovedit în timp o bună sursă de informare pentru lumea farmaceutică, aducând în atenţia participanţilor noutăţile de pe piaţa de profil.

Conferinţa îi are ca parteneri principali pe: Abbott, Johnson& Johnson, Antibiotice Iasi, Sandoz, AstraZeneca, Vifor Pharma, Farmexim, Torrent Pharma, iar ca parteneri media pe Mf-ziarul medicului de familie, Romedic, Paginamedicala, SanatateaTV, ComunicateMedicale.ro, Medicalmanager, DoctorBun, GhidCabinet.

Participanţii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producătorilor şi distribuitorilor de medicamente prezenţi la manifestare.

Expunerile vin în întâmpinarea nevoii de informare a farmaciştilor prin conectarea acestora la noutăţile existente pe piaţa de profil.


"Conferinţa regională Pharma Forum" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Dumbravă
Email:mihaela.dumbrava@pbsolutions.ro
Telefon:0371.391.911

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Forumul industriei farmaceutice

Cea de-a treia editie a Forumului Industriei Farmaceutice, organizata de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sanatatii, a reprezentat cadrul discutiilor intre principalii actori din(...) citeste mai departePharma Forum Brasov, 22-23 noiembrie 2012

Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Braşov, la Hotel Aro Palace Business, sala(...) citeste mai departeProducatorii de medicamente generice cer eliminarea cotei TVA din calculul taxei clawback, in(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, cere autorităților(...) citeste mai departeForma actuală a taxei clawback limitează dezvoltarea investiţiilor în domeniul farmaceutic

Bucureşti, 11 octombrie 2011: Camera de Comerţ Americană în Romania (AmCham România) a prezentat astăzi punctul de vedere şi recomandările membrilor AmCham cu privire la impactul unor reglementări(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii va publica in jurul datei de 15 decembrie 2013 Proiectul Hotarare de Guvern(...)

Ministerul Sănătății înțelege și împărtășește preocuparea pacienților pentru actualizarea listei de medicamente compensate, pe care o consideră o prioritate în politica de sănătate. În acest sens,(...) citeste mai departe