Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania

Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania
Compania Merck & Co. l-a numit pe Dl Almin Adzovic în poziția de Managing Director al companiei din România, începând de la 1 mai 2012.

Compania Merck & Co. l-a numit pe Dl Almin Adzovic în poziția de Managing Director al companiei din România, începând de la 1 mai 2012.

Dl Adzovic are peste 20 de ani de experiență internațională în industria farmaceutică, începându-și cariera la Johnson & Johnson, unde a ocupat diverse poziții în departamentele de vânzări și marketing. El s-a alăturat companiei MSD în 2001, în funcția de Country Manager pentru Bulgaria, Macedonia și Albania.

Din luna mai a acestui an, el a fost numit Managing Director al MSD România, după ce și-a petrecut ultimii șase ani în poziția de Country Manager al MSD Croația. Dată fiind experiența sa anterioară, Dl Adzovic este deja familiarizat cu piața farma și cu domeniul sănătății din România și este pregătit pentru noua sa misiune.

“Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei tinere și energice a MSD România. Sunt compleșit de gradul de transformare pozitivă prin care a trecut această țară de la prima mea vizită aici, în 1995, și până acum. Astept cu nerăbdare să lucrez cu autoritățile din domeniul sănătății pentru a aduce tratamentele inovatoare ale MSD în România, astfel încât pacienții să se bucure de cele mai noi și cele mai bune produse ale noastre”, spune Almin Adzovic.

Dl Adzovic preia mandatul lui Steve Warner, care a condus compania MSD România timp de un an, din poziția de General Manager.


Download comunicat FARMACIE - Conferinta Medic.ro Download fisier atasat comunicatului

"Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Sorina Iordan
Email:sorina_iordan@mccannpr.ro,
Telefon:0728.977.125

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Pharma Forum Craiova, 25 octombrie 2012

Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Craiova, la Hotel Plaza, Salon Royal, Str. Arieş(...) citeste mai departeConferinta de presa cu ocazia Congresului National de Farmacie din Romania, 25 septembrie 2014,(...)

Avem deosebita placere de a va invita sa participati joi, 25 septembrie 2014, ora 12.30, la Conferinta de presa organizata in cadrul Complexului Palas - Palas Mall, Sala Mozart, cu ocazia Congresului(...) citeste mai departeAntibioticele, intre uz si abuz Conferinta Nationala cu caracter interdisciplinar ed. I, 3-4(...)

Situația actuală: 1. Din cauza utilizării excesive și uneori eronate a antibioticelor, în ultimele decenii s-a constatat răspândirea accelerată a bacteriilor rezistente la antibiotice; 2. În(...) citeste mai departeFarmacistul - verigă importantă în actualul sistem de sănătate

Între 16-18 martie 2012 s-a desfășurat la Hotel Alpin din Poiana Brașov cea de-a X-a ediție a Simpozionului Farma Practic organizat de către Houston, companie independentă de comunicare medicală și(...) citeste mai departePharma Forum Timisoara, 26-27 februarie 2014

Pharma Business organizeaza sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum in Timisoara, unde va asteptam sa fiti alaturi de noi in perioada 26-27 februarie la Camera de(...) citeste mai departe