Pharma Forum Oradea, 20-21 septembrie 2012

Pharma Forum Oradea, 20-21 septembrie 2012
Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Oradea, la Hotel Continental, Sala Belvedere, Aleea Ștrandului Nr. 1, în perioada 20-21 septembrie 2012, începând cu orele 09.00.

Printre invitații la conferință se numără specialişti de renume din domeniu, cât şi reprezentanţi ai autorităţilor sistemului farmaceutic românesc: prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa - preşedinte Colegiul Farmaciştilor din România, prof. univ. dr. farm. Laura Vicaș, preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Bihor, Ş.L. dr. Eleonora Marian, Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, Dr. Marius Filip - medic șef C.N.A.S., Farm. pr. Simona Ardelean, preşedinte, Colegiul Farmaciştilor din Arad, dr. Alina Borza, medic primar gastroenterolog, Spitalul Clinic CF Oradea, conf. univ. dr. Marieta Lestyan, Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, conf. univ. dr. Tunde Jurca, Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, Farm. pr. Anca Maurer, preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Satu Mare, Iuliana Busuiog preşedinte OAMGMAMR filiala Bihor, dr. Adriana Selejan, Compartiment Programe de Sănătate şi Farmacii, Casa de Asigurări de Sănătate Bihor, dr. Călin Sonea, consilier Direcţia de Sănătate Publică Bihor. Moderatorul evenimentului este preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa.

Pharma Forum durează o zi, discuţiile axându-se pe teme de importanta majora pentru sistemul farmaceutic romanesc: Liberalizarea înfiinţării farmaciei, pericol sau oportunitate pentru farmacia comunitară?, Detectarea erorilor de medicaţie, Managementul stocurilor şi lipsa de lichidităţi, Plafonarea în compensarea medicamentelor, Noua lege a sănătăţii şi relaţia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sănătate, Locul şi rolul farmacistului în actul terapeutic, Comunicarea eficientă, cheie pentru fidelizarea pacienţilor. Manifestarea va fi creditată cu 16 credite EFC pentru farmacisti si 11 credite EFC pentru asistentii de farmacie, iar la lucrările ei sunt aşteptaţi peste 300 de participanti.

Evenimentul s-a dovedit în timp o bună sursă de informare pentru lumea farmaceutică, aducând în atenţia participanţilor noutăţile de pe piaţa de profil.

Conferinţa îi are ca parteneri principali pe: Abbott, Servier, Sandoz, Vifor Pharma, AstraZeneca, Farmexim, iar ca parteneri media pe Mf-ziarul medicului de familie, Romedic, Paginamedicala, SanatateaTV, ComunicateMedicale.ro, Medicalmanager, DoctorBun, GhidCabinet.


Download comunicat FARMACIE - Conferinta Medic.ro Download fisier atasat comunicatului

"Pharma Forum Oradea, 20-21 septembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Dumbravă
Email:mihaela.dumbrava@pbsolutions.ro
Telefon:0371.391.911

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

APMGR: Excluderea medicamentelor cu preturi reduse din lista celor compensate ar afecta pacientii(...)

O posibilă excludere a medicamentelor cu preţuri sub 10 Ron din lista de medicamente compensate ar însemna ,,suprataxarea” indirectă a pacienţilor, o încălcare a programului de guvernare asumat și,(...) citeste mai departeCongresul National de Farmacie din Romania revine la Iasi dupa 16 ani

In perioada 24-27 septembrie 2014, la Complex Palas din Iasi, se desfasoara cea mai mare reuniune stiintifica dedicata comunitatii farmaceutice nationale, Congresul National de Farmacie din Romania(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii va publica in jurul datei de 15 decembrie 2013 Proiectul Hotarare de Guvern(...)

Ministerul Sănătății înțelege și împărtășește preocuparea pacienților pentru actualizarea listei de medicamente compensate, pe care o consideră o prioritate în politica de sănătate. În acest sens,(...) citeste mai departeProducatorii de medicamente cer revizuirea imediata a modului de finantare a deficitului sistemului(...)

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) cer autoritatilor revizuirea imediata a modului de(...) citeste mai departeA treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice

Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a treia ediţii a Forumului(...) citeste mai departe