A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice

A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice
Pharma Business Solutions, sub patronajul Ministerului Sănătăţii, organizează cea de-a doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice, reuniunea anului în domeniul farmaceutic, cu tema „Politici economice și mecanisme de business în industria farmaceutică”, care va avea loc în data de 8-9 iunie la Hotel JW Marriott – Bucureşti, Sala Constanţa Ballroom.

Forumul Industriei Farmaceutice este reuniunea, la cel mai înalt nivel, a personalităților care determină viitorul industriei farmaceutice - singurul eveniment de acest gen și de acest calibru care caută răspuns la problemele critice pentru industria farmaceutică, dar şi pentru ceea ce implică dinamizarea business-ului în acest domeniu, în România.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informaţii şi de opinii referitoare la industria farmaceutică, care se află la răscrucea unor provocări dictate de un nou context economico-social. Autorităţile decidente şi reprezentanţii industriei farmaceutice au posibilitatea să discute şi să dezbată subiectele actuale
pentru a găsi soluţii de colaborare atunci când iau decizii de reglementare, pentru a crea un mediu în care cetăţenii să aibă acces la medicamente de calitate şi preţuri accesibile.

Temele aflate în dezbatere vor fi susţinute de personalităţi de marcă din industria farmaceutică, de reprezentanţi din board-ul instituţiilor profesionale din sistemul de sănătate, dar şi de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Subiectele abordate reprezintă problematici importante pentru întreg sistemul farmaceutic: “Piaţa farmaceutică din România”, „Politici şi strategii de creştere a pieţei farmaceutice”, „Industria farmaceutică din România, la răscruce”, Inovativ şi generic - prezenţă echilibrată pe o piaţă matură”, „Health Technology Assesment (HTA) – necesitate, nu modă!”

Participanţii la forum, top managementul companiilor farmaceutice şi autorităţile din România se vor afla timp de două zile la masa discuţiilor pentru găsirea unor soluţii de deblocare a pieţei farmaceutice.

Printre speakerii prezenţi la Forum se numără: dr. Ioana Bianchi, Consilier Preşedinte CNAS, Dr. Bogdan Chiriţoiu, Preşedinte Consiliul Concurenţei, Ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice Iaşi, Prof. dr. Vasile Astărăstoae, Preşedinte CMR, Dan Zaharescu, Director Executiv ARPIM, Dr. Viorel Vasile, Preşedinte Asociaţia Distribuitorilor de Medicamente din România, Prof.dr. farm. Dumitru Lupuleasa, Preşedinte CFR, Dr. Adrian Pană, Consilier personal- Cabinet Secretar de Stat Ministerul Sănătăţii, Petru Crăciun, Director General Cegedim România, Dr. Simona Melnic, Membru al Camerei de Comerţ Americane în România.

Pentru informaţii privind programul, precum şi celilalţi speakeri și alte detalii, vă rugăm consultați site-ul evenimentului la adresa www.forumpharma.ro


"A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dana Buzurin
Email:buzurin.dana@pbsolutions.ro
Sursă:www.forumpharma.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Pharma Forum, la Cluj

Farmaciştii şi asistenţii de farmacie sunt aşteptaţi în perioada 11-12 martie la Pharma Forum Cluj, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmaciştilor din România. citeste mai departeAPMGR: Sectorul farmaceutic este afectat de conditiile nefavorabile de piata. Estimarile pentru(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) avertizează că sectorul medicamentelor generice și biosimilare resimte în mod profund efectele negative determinate de condițiile(...) citeste mai departeAPMGR: Decizia Curtii Constitutionale este un prim gest de corectitudine fata de producatorii de(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, consideră că decizia(...) citeste mai departePharmec Healthcare Software: informatizarea sănătății nu trebuie să afecteze pacienții, medicii și(...)

Apropiata lansare a noilor proiecte vizând informatizarea sistemului de sănătate anunțate de Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate promite să îmbunătățească în mod(...) citeste mai departePiata farmaceutica, scadere trimestriala de 3,3%

Conform rezultatelor studiului Pharma & Hospital Report, Cegedim România estimează că valoarea medicamentelor eliberate către pacienţi în România a atins nivelul de 2,79 miliarde lei la preţ de(...) citeste mai departe