Glenmark Pharmaceuticals Ltd, dublu premiată la SCRIP Awards 2011

Glenmark Pharmaceuticals Ltd, dublu premiată la SCRIP Awards 2011
Glenmark Pharmaceuticals Ltd a primit două recunoașteri internaționale pentru: ”cea mai bună companie de pe piețele în curs de dezvoltare” și ”compania cu cele mai multe molecule în curs de dezvoltare” pe anul 2011, la cea de-a șaptea gală a premiilor SCRIP.

Glenmark Pharmaceuticals Ltd activează pe piața din România din anul 2008, filiala din țara noastră deținând un loc fruntaș în Europa Centrală și de Est în ceea ce privește dinamica afacerilor companiei indiene. Celelalte țări cheie din regiune, în care este prezentă compania, sunt: Polonia, Cehia și Slovacia.

”Premiile obținute reprezinta o recunoaștere a eforturilor companiei depuse în scopul dezvoltării și menținerii la standarde ridicate a calității serviciilor noastre. Dealtfel, este al doilea an în care compania Glenmark este recunoscută drept <>. În România, compania a cunoscut o dezvoltare constantă, având ca strategie oferirea de noi terapii la prețuri accesibile, prin raportarea constantă la nevoile actuale ale pacienților români. Până în aprilie 2012, Glenmark va lansa 6 produse în ariile terapeutice: sistem nervos central, sistem respirator, cardiologie și, în premieră, pe oncologie.” a declarat Mariana Wencz, Director General Glenmark Pharmaceuticals România.

Pentru ceremonia de decernare a premiilor SCRIP 2011, Glenmark a fost singura companie din întreaga lume care a primit patru nominalizări. Pe lângă cele menționate deja, compania a fost nominalizată și pentru: „Directorul Executiv al anului – Glenn Saldanha” şi „Afacerea autorizată a anului – GBR 500”.

Premiile SCRIP se numără printre cele mai prestigioase premii în sectorul biotehnologic şi farmaceutic şi au fost create pentru a recunoaşte excelenţa şi rezultatele din cadrul acestei industrii. Ceremonia de decernare a premiilor SCRIP 2011 a fost găzduită de Informa Healthcare – unul dintre trusturile internaţionale de top din domeniul medicinei şi ştiinţei. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita: www.scripawards.com


Glenmark Pharmaceuticals Ltd (GPL) este o companie farmaceutică de renume pe piața indiană, fondată în 1977. Compania este bazată pe cercetare și descoperirea noilor molecule, atât NCE (noi entități chimice) cât și NBE (noi entități biologice).

Glenmark Pharmaceuticals Ltd activează pe piețele cu branduri generice aferente economiilor în curs de dezvoltare. GPL, împreună cu subsidiara sa, deține 12 facilități de fabricare în 4 țări și 5 centre în sectorul R&D. În prezent, compania are 13 molecule noi în dezvoltare, 6 aflându-se în teste clinice.


"Glenmark Pharmaceuticals Ltd, dublu premiată la SCRIP Awards 2011" adaugat de IMAGE PR 212564


 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Timisoara, gazda primei editii a Pharma Forum 2014

Prima ediţie din acest an a manifestării ştiinţifice dedicată farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie din România - Pharma Forum, va avea loc la Timişoara, în perioada 26-27 februarie. citeste mai departeAgentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale a pus la dispozitia pacientilor un(...)

Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) va informeaza ca pacientii au la dispozitie un formular prin care acestia, rudele sau persoanele care ii ingrijesc pot sesiza(...) citeste mai departePana in prezent, CNAS a aprobat 49 de dosare pentru tratamentul cu molecule noi

“Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Ministerul Sănătății, prin specialiștii săi, au efectuat în regim de urgență procedurile de implementare a Hotarârii de Guvern prin care un număr de 17(...) citeste mai departeIntroducerea a 17 medicamente de ultima generatie – un prim pas important pentru pacientii din(...)

Marţi, 13 mai 2014, autoritățile au anunțat introducerea pe lista medicamentelor compensate şi gratuite a 17 noi medicamente destinate tratării afecţiunilor rare. Astfel, de la data de 1 iunie(...) citeste mai departeCOPAC solicita grabirea implementarii celor 17 medicamente orfane aprobate

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România solicită Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate să grăbească procesul implementării celor 17(...) citeste mai departe