Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”

Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”
„Creşterea imunităţii cu ajutorul produselor naturale” a constituit tema conferinţei de miecuri 16 Februarie, organizate de Şcoala Sanitară Postliceală ”Carol Davila” în colaborare cu Compania “Hofigal”.

Evenimentul desfăşurat în Sala de festivităţi a Şcolii „Carol Davila” deschide seria de 11 conferinţe ce vor fi susţinute anul acesta de specialişti din cadrul Companiei “Hofigal” în faţa elevilor celor două secţii Asistent Medical de Farmacie şi Asistent Medical Generalist.

„Parteneriatul încheiat anul trecut, pe 15 Decembrie, între instituţiile noastre prevede desfăşurarea unor întâlniri lunare sau bilunare, prin care vom încerca să aducem în atenţia cursanţilor acestei şcoli şi a cadrelor didactice informaţii referitoare la diverse problematici privind produsele homeopate, gemoderivate şi fitoterapice galenice produse de Compania “Hofigal”. În paralel, avem posibilitatea să le oferim cursanţilor de la secţia AMF posibilitatea de a vizita laboratoarele companiei noastre şi a cunoaşte fluxurile de producţie, pentr a-şi putea face o idee asupra ceea ce însemană o companie românească care are toate certificările de calitate obţinute cu ajutorul companiei germane TUV şi certificatul de agricultură ecologică pe care l-am obţinut anul trecut, în ceea ce priveşte portofoliul ceaiurilor ecologice”, ne-a declarat doamna Dr. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing al Companiei “Hofigal” şi Vicepreşedinte al Romanian Chemists Cosmetology.

Tematica conferinţei s-a referit la o schemă fitoterapeutică cu produse care să ajute să crească imunitatea organismului, valabilă mai ales pentru persoanele sănătoase.

Cauzele slăbirii sistemului imunitar ce conduc la o protecţie scăzută în faţa diferitelor boli, sunt stresul cronic, stilul de viaţă dezordonat, sedentarismul, obiceiurile alimentare greşite, fumatul, lipsa cronică a somnului precum şi alte situaţii particulare de viaţă, precum bătrâneţea sau copilăria, sarcina la femei, infecţia cu HIV sau modificările patologice ale mucoasei colonului etc.

Între metodele naturale de creştere a imunităţii se numără consumul de alimente bogate în vitamine C, E, A, ulei de peşte, carne albă şi cât mai multe lactate integrale, precum şi alimente cu efect antiviral precum usturoiul, gingerul, ginseng, hrean, laptişor de matca etc.
Produsele prezentate de compania “HOFIGAL” sunt suplimente alimentare care completează medicaţia alopată, la recomandarea medicului apifitoterapeut, obţinându-se aşa-numita medicină integrată.

Astfel Spirulina cu extract total de cătină, Coenzima Q10, Uleiul de cătină, Echinacea, FlaviVit C, Cătinofort, Hof.Imun, Polivitamine naturale cu Ca si Mg, Muguri de coacăz negru, Mlădiţe de măceş şi Muguri de Brad alb, toate sunt suplimente nutritive pe bază de subsanţe active din plante cu proprietăţi vitaminizante, cu rol de remineralizare a organismului, de prevenire a bolilor şi a procesului de îmbătrânire.

Programul de Conferinţe Hofigal la Şcoala „Carol Davila” în 2011

1 MARTIE – Mărţişor medical
23 MARTIE – Detoxifierea organismului
7 APRILIE – Ateliere tematice
20 APRILIE – Sănătatea Tineretului
18 MAI - Organisme Modificate Genetic şi efectelel lor toxice
1 IUNIE – Produse fitoterapeutice folosite pentru afecţiunile gastrice
8 IUNIE – Îngrijirea naturală a pielii
21 SEPTEMBRIE – Virozele respiratorii şi produsele naturale
19 OCTOMBRIE – Protecţia hepatică cu ajutorul produselor naturale
16 NOIEMBRIE – Afecţiuni Cardiovasculare şi ameliorarea acestora
14 DECEMBRIE – Gemoterapia, ştiinţa secolului


Download comunicat HOMEOPATIE - Focus on pain Download fisier atasat comunicatului

"Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ramona Guţu
Email:ramona.guţu@fundatiamincu.ro
Telefon:0763.619.311

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Jurnalisti romani in vizita la Laboratoarele Boiron din Lyon, Franta

Între 23 şi 26 octombrie 2011 un grup de jurnalişti români a efectuat o vizită la Laboratoarele Boiron din Lyon, Franţa. Scopul vizitei a fost acela de informare cu privire la modalitatea de(...) citeste mai departeO sarcină uşoară cu tratamente homeopatice

Copilul este cel mai frumos cadou al vieţii, însă toate femeile ştiu că o sarcină, pe cât este de frumoasă, pe atât poate să provoace neplăceri. Greţurile de dimineaţă, durerile(...) citeste mai departeLansare de carte: “Viitorul Homeopatiei” de Christian Boiron

Joi, 9 iunie 2011, are loc lansarea unei cărţi extrem de importante în domeniul homeopatiei. Lansarea lucrării “Viitorul Homeopatiei”, scrisă de Christian Boiron, se va desfăşura la(...) citeste mai departeCartea lui Christian Boiron, “Viitorul Homeopatiei”, a fost lansata in Romania

Joi, 9 iunie 2011, la librăria Humanitas Kretzulescu a avut loc lansarea lucrării “Viitorul Homeopatiei”, scrisă de Christian Boiron. citeste mai departeBeneficiile medicamentelor homeopatice

Administrarea medicamentelor homeopatice în combinaţie cu cele alopate ar putea constitui un pas important în vindecarea rapidă şi eficientă a pacienţilor datorită efectului de(...) citeste mai departe