Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi

Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi
Athena Hospital înscrie în lista sa de reuşite medicale naşterea primilor tripleţi.

Athena Hospital înscrie astăzi în lista sa de reuşite medicale naşterea primilor tripleţi. Vineri primele scâncete ale celor trei nou-născuţi ne-au confirmat că cea mai mare mulţumire a noastră este bucuria de a vedea familii fericite cu copii sănătoşi. „Sunt foarte fericită că am adus pe lume trei bebeluşi sănătoşi în urma fertilizării in vitro realizată în cadrul Athena Hospital. Mulţumesc întregului personal”, a declarat Silvia Lăcătuşu, fericita mămică. Cu ajutorul prof. dr. Konstantinos Giatras, Silvia Lăcătuşu în vârstă de 44 ani şi-a putut îndeplini visul de a fi mamă. „Mă bucur să văd încă o familie fericită. Încă o dată Athena Hospital demonstrează profesionalismul şi implicarea în relaţia pe care o are cu pacientul”, a spus prof. dr. Konstantinos Giatras, Director General Athena Hospital.
Vineri, în jurul orei 10.30 Ianis-Andrei, Raisa-Sara-Maria şi Rebeca- Tania-Ioana s-au născut în urma cezarienei efectuate de dr. Voicu Simedrea. Atât mama, cât şi cei trei micuţi se află sub supraveghere medicală. „Cei trei prematuri s-au născut prin operaţie cezariană cu greutăţi aproximativ egale (1500 -1600 grame) la vârsta de 31 de săptămâni, cu adaptare neonatală precoce în limite fiziologice pentru vârsta lor de gestaţie”, a spus dr. Daniela Icma, medic neonatolog Athena Hospital.
Având în vedere că de multe ori prin fertilizare in vitro se pot obţine sarcini multiple, şi implicit naşteri premature, Athena Hospital s-a dovedit încă o dată pregătit şi dotat corespunzător să gestioneze și să îngrijească aceste cazuri. În cadrul spitalului există un modern departament de terapie intensivă neonatală dotată cu aparatură modernă şi personal calificat în îngrijirea nou-născuţilor cu probleme.


Download comunicat MATERNITATE - Machiaje semipermanente marca Diana Gulan Download fisier atasat comunicatului

"Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi" adaugat de Athena Hospital 212564

Persoana de contact
Nume:Andreea Şutoi
Email:andreea.sutoi@athenahospital.ro
Telefon:0756.205.929
Sursă:www.athenahospital.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi

Athena Hospital înscrie în lista sa de reuşite medicale naşterea primilor tripleţi. citeste mai departeDr. Cristian Irimie: “In dispensarele din mediul rural ar trebui sa existe cate o moasa”

Încă de la începutul istoriei omenirii, femeile au ajutat alte femei în traziţia către perioada maternităţii. În ţările occidentale, de exemplu, unde naşterea este parte integrantă a(...) citeste mai departeCampania Mama stie reteta cresterii sanatoase

Varsta de 1 an reprezinta un salt important in dezvoltarea copiilor: de la nivel emotional, pana la nevoile nutritionale care devin specifice unui organism in plina crestere. citeste mai departeConferinta de presa care marcheaza finalizarea campaniei de caritate “42 pentru o sansa”

Joi, 10 februarie la ora 17:00, in amfiteatrul Spitalului “M.S. Curie” (Bd. C-tin Brancoveanu nr. 20 Sector 4 Bucuresti) are loc prezentarea unui echipament unic in Romania: OLYMPIC COOL-CAP(...) citeste mai departeGemeni născuţi prin fertilizare in vitro la Spitalul Athena din Timişoara

Spitalul Athena din Timișoara sărbătorește la 9 luni de la inaugurarea Centrului de fertilizare in vitro nașterea a doi gemeni, care au luat ființă în urma fertilizării in vitro. citeste mai departe