Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti

Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti
Medicii de familie bucureşteni sunt aşteptaţi în perioada 19-20 mai la Medical Forum, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Tematica Medical Forum 2015 va cuprinde noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. În an accentul va cădea pe aspecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice - legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Programul ştiinţific al Medical Forum Bucuresti va fi moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu.

Medical Forum Bucuresti îi are ca parteneri pe,Johnson&Johnson, Angelini, Ever Neuro Pharma, Antibiotice,Chimimport, Labormed, MedMen, Torrent , iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie,RoMedic, Paginamedicala, Medicalmanager, Medfarm, GhidCabinet, Editura All.

Medical Forum Bucuresti se va desfăşura la Crystal Palace Ballroom, Sala Bucuresti, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. De asemenea, evenimentul a primit din partea OAMGMAMR 12 puncte pentru asistenţii aflaţi în sală.


Download comunicat MEDICINĂ DE FAMILIE - Download fisier atasat comunicatului

"Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Boroeanu
Telefon:0722.576.896

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Probleme semnalate de SNMF şi FNPMF in urma utilizarii sistemului de prescriere electronica

SNMF şi FNPMF mulţumesc medicilor de familie pentru deplina cooperare în implementarea sistemului de prescriere electronică. Rețeta electronică a fost implementată simultan de CNAS în toate(...) citeste mai departeSNMF a lansat un portal de educatie medicala continua

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) a lansat, în data de 14 martie 2011, portalul www.formaremedicala.ro prin intermediul căruia medicii de familie pot obţine credite EMC într-un(...) citeste mai departeDr. Cristian Tautu: Atentie la afectiunile de sezon!

Pe măsură ce mercurul din termometre urcă vertiginos spre temperaturi ce depăşesc 30 de grade Celsius în lunile de vară este foarte important ca oamenii să nu piardă din vedere câteva(...) citeste mai departeMedical Forum Timisoara, 25-26 februarie 2014

"mf - ziarul medicului de familie" organizeaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania o noua editie a Medical Forum in Timisoara, unde va asteptam sa fiti alaturi de(...) citeste mai departeMedicii de familie au obligatia de a asigura continuitatea asistentei medicale

Guvernul României a aprobat prevederea potrivit căreia medicii de familie vor avea obligaţia de a asigura continuitatea asistenţei medicale primare în centrele de permanenţă, în afara(...) citeste mai departe