Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti

Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti
Medicii de familie bucureşteni sunt aşteptaţi în perioada 19-20 mai la Medical Forum, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Tematica Medical Forum 2015 va cuprinde noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. În an accentul va cădea pe aspecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice - legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Programul ştiinţific al Medical Forum Bucuresti va fi moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu.

Medical Forum Bucuresti îi are ca parteneri pe,Johnson&Johnson, Angelini, Ever Neuro Pharma, Antibiotice,Chimimport, Labormed, MedMen, Torrent , iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie,RoMedic, Paginamedicala, Medicalmanager, Medfarm, GhidCabinet, Editura All.

Medical Forum Bucuresti se va desfăşura la Crystal Palace Ballroom, Sala Bucuresti, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. De asemenea, evenimentul a primit din partea OAMGMAMR 12 puncte pentru asistenţii aflaţi în sală.


Download comunicat MEDICINĂ DE FAMILIE - Download fisier atasat comunicatului

"Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Boroeanu
Telefon:0722.576.896

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

SNMF si FNPMF cer interventia comisarului european pentru sanatate

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie şi Societatea Naţională de Medicină a Familiei constată că, din păcate, sănătatea populaţiei, accesul la îngrijiri sau(...) citeste mai departeMedicii de familie dezmint categoric ca vor semna contractul-cadru

Dorim sa INFIRMAM CATEGORIC stirea aparuta pe o agentie de presa. Ne mira foarte tare lipsa de profesionalism cu care a fost tratata aceasta stire care ne face astfel un deserviciu imens. citeste mai departeSocietatea Nationala de Medicina Familiei si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de(...)

Bucureşti, 22 iunie 2016. Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) atrag atenția asupra unui nou abuz al CNAS! Casa(...) citeste mai departeSNMF a inregistrat in data de 23 martie 2015 la CNAS o noua solicitare in baza Legii nr. 544/2001(...)

Bucureşti, 24 martie 2015. Societatea Naţională de Medicina Familiei a înregistrat ieri la CNAS o nouă solicitare în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes(...) citeste mai departeMedicii de familie si cooperarea institutionala au avut contributii decisive la succesul retetei(...)

Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) îi felicită pe cei 11200 de medici de familie din România pentru(...) citeste mai departe