Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti

Medicii de familie bucureşteni sunt aşteptaţi în perioada 19-20 mai la Medical Forum, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Tematica Medical Forum 2015 va cuprinde noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. În an accentul va cădea pe aspecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice - legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Programul ştiinţific al Medical Forum Bucuresti va fi moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu.

Medical Forum Bucuresti îi are ca parteneri pe,Johnson&Johnson, Angelini, Ever Neuro Pharma, Antibiotice,Chimimport, Labormed, MedMen, Torrent , iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie,RoMedic, Paginamedicala, Medicalmanager, Medfarm, GhidCabinet, Editura All.

Medical Forum Bucuresti se va desfăşura la Crystal Palace Ballroom, Sala Bucuresti, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. De asemenea, evenimentul a primit din partea OAMGMAMR 12 puncte pentru asistenţii aflaţi în sală.

Download comunicat MEDICINĂ DE FAMILIE - Download fisier atasat comunicatului

"Comunicat de presa 12 mai 2015 Medical Forum Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Nume:Mirela Boroeanu
Telefon:0722.576.896

SNMF: Solicitam demiterea celor responsabili de dezastrul informatic din sistemul de sanatate!

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), organizații reprezentative ale medicilor de familie din România, în numele celor(...) citeste mai departe

Medical Forum Arad, 20-21 februarie 2013

“Mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, o nouă ediție a conferinţei Medical Forum, desfăşurată la Arad, la Restaurant(...) citeste mai departe

Ziua medicului de familie sarbatorita in cadrul Spitalului Providenta