Conferinţa națională cu participare internațională “Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”

Conferinţa națională cu participare internațională “Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”
Asociaţia Antiparkinson România în calitate de organizator, dr. Cristian Falup-Pecurariu în calitate de coordonator științific și compania Houston NPA în calitate de integrator, au deosebita onoare de a invita cadrele medicale interesate de problematica bolii Parkinson să participe la Conferinţa națională cu participare internațională “Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”.

CONFERINŢA NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Creditată EMC și EFC

“Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”

23-25 septembrie 2011

Brașov, Aula Universității Transilvania

Partener principal: Societatea de Neurologie din România

Pe parcursul celor 2 zile ale conferinței vor participa aproximativ 300 de invitați: medici neurologi, medici de familie, psihiatrii, geriatrii, ORL, recuperare medicală, farmaciști, asistenți medicali, membri ai Asociației Antiparkinson, aparținători, reprezentanți ai autorităților din sistemul medical și presă.

Organizatorii propun o abordare inovativă, în care pacienții și cadrele medicale au posibilitatea să comunice direct și să afle unii de la alții cum se poate lucra mai bine în echipă, făcând front comun împotriva bolii. Un alt obiectiv îl reprezintă consolidarea noțiunilor privind boala Parkinson și informarea participanților despre noutățile existente pe plan național și internațional cu privire la această maladie.

Printre LECTORII evenimentului se numără: prof. dr. Alexandru Vlad CIUREA, dr. Jean CIUREA, dr. Cristian FALUP-PECURARIU, dr. Dan FARCAȘ, dr. Andreea FORAL, dr. George LUGOJI, dr. Bogdan POPESCU, conf. univ. dr Luiza SPIRU, dar și invitați din străinătate precum prof. dr. Francois ALESCH și Henk BAKKERODE.
TEMELE abordate: situația actuală a bolii Parkinson în Romania, strategii internaționale, demența în boala Parkinson, spectrul tulburărilor non-motorii, tulburări gastrointestinale, durerea cronică și malignă, opțiuni neurochirurgicale în tratamentul bolii Parkinson, aderența la tratament, interacțiunile medicamentoase, dezbatere pe tema accesului la medicație, etc.

PROGRAMUL ȘTIINȚIFIC este structurat pe prezentări generale în plen și workshopuri specializate. Înregistrarea participanților se face pe 23 septembrie între orele 09.00 și 14.00 și pe 24 septembrie între orele 07.30 și 08.30. Începerea lucrărilor științifice în plen este programată pentru vineri, orele 15.00.

Taxe de înscriere cadre medicale:
Conferinţa este creditată EMC și EFC. Taxele pentru cadrele medicale acoperă două cine, un prânz, două pauze de cafea, accesul la lucrările conferinței și diploma de creditare.

Cadre medicale Valoare taxă de înscriere - până la 9 sept!
Medici /Farmaciști 125 ron
Medici rezidenţi şi pensionari 70 ron
Asistenți medicali 70 ron
Studenţi la Medicină și Farmacie gratuit

Cadre medicale Valoare taxă de înscriere - între 10 sept-23 sept!
Medici /Farmaciști 175 ron
Medici rezidenţi şi pensionari 125 ron
Asistenți medicali 120 ron
Studenţi la Medicină și Farmacie gratuit

Taxa de participare se plătește în contul Houston NPA (Cont RON: RO46 BACX 0000 0003 3054 6001 deschis la Unicredit Tiriac Bank - sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. - CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009). La detalii plată se menționează: “Taxă înscriere medic/farmacist.. pentru Conferinţa Parkinson”.

După efectuarea plății, este necesar ca participanții să trimită la adresa de mail rodica.ion@houston.ro sau prin fax la 021.317.09.43 următoarele: copie după chitanța bancară și detalii complete de contact (nume complet, loc de muncă, specialitate, grad, cod parafă, adresă, localitate, telefon, email, am plătit taxa de înscriere aferentă medic/rezident etc..).

Pentru orice alte detalii logistice legate de eveniment, vă rugăm să contactați compania Houston NPA, integratorul evenimentului. Persoană de contact: Rodica ION (email: rodica.ion@houston.ro ; mobil 0725.221.018, tel/fax 021.317.09.43).


Download comunicat NEUROLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Conferinţa națională cu participare internațională “Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient - Echipa medicală”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Rodica ION
Email:rodica.ion@houston.ro
Telefon:0725.221.018

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Bolile neurologice îi afectează tot mai mult pe tineri

Scleroza multiplă, neuropatiile periferice, boala Parkinson sunt afecţiuni neurologice a căror incidenţă este în creştere şi la populaţia tânără . citeste mai departeLansarea campaniei „Impreuna invingem Scleroza multipla”, 6 februarie 2014

Societatea de Scleroză Multiplă, Societatea Neurologilor din România şi Colegiul Medicilor din România vă invită joi, 6 februarie 2014, orele 13.30 la sediul Colegiului Medicilor din România (Bd.(...) citeste mai departePrima conferinta nationala a pacientilor cu distonie va avea loc la Sighisoara

Asociația Children’s Joy și Houston NPA organizează prima conferință națională a persoanelor cu distonie, eveniment care va avea loc in perioada 20-21 iulie, la Hotel Cavaler, Sighișoara. (...) citeste mai departe5% dintre romani au sarit in ajutorul bolnavilor de Parkinson

Bucureşti, 22 aprilie: O analiză realizată în cadrul campaniei Grădina cu Speranţe, desfăşurată de către Asociaţia de Luptă împotriva Bolii Parkinson în parteneriat cu Societatea Română de(...) citeste mai departeConferinta Internationala ABA 2015 - lectori straini si acreditare internationala

A patra ediție a conferinței dedicată analizei aplicate a comportamentului (ABA) a primit certificarea Behavior Analyst Certification Board - principala instituție de acreditare a practicienilor ABA.(...) citeste mai departe