Centrul oftalmologic Oculus şi-a lansat noua versiune a site-ului

Centrul oftalmologic Oculus şi-a lansat noua versiune a site-ului
Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinică oftalmologică privată din ţară, şi-a lansat noua versiune a site-ului, www.eye.ro. Într-o formulă grafică perfecţionată şi un conţinut dedicat educării medicale a publicului într-un limbaj accesibil, site-ul include cele mai relevante date din istoria de 15 ani a primului centru privat de microchirurgie oculară din România.

Acestor informaţii le sunt consacrate rubrici precum Înfiinţare şi evoluţie, Expertiza Oculus, Oculus în cifre, Echipa Oculus, Palmares Internaţional, Oculus în ochii presei etc.

Prin diseminarea unor bogate informaţii legate de bolile ochiului, noul concept al site-ului vizează educarea medicală a pacientului şi conştientizarea de către public a importanţei înţelegerii informaţiilor esenţiale din domeniul oftalmologiei. O secţiune importantă este dedicată descrierii principalelor afecţiuni şi boli oculare, precum şi a analizelor şi operaţiilor care se efectuează în clinică, împreună cu alte date precum: investigaţiile necesare ante-operatoriu, tratament post-operatoriu, posibile complicaţii etc. Secţiunile noului site asigură, de asemenea, o comunicare interactivă cu publicul prin rubricile: Convinge-te sau Întrebări frecvente. O secţiune la fel de utilă este şi cea dedicată spectaculoaselor filme cu operaţiile realizate în clinică însoţite de comentariile specialiştilor centrului.

Site-ul www.eye.ro prezintă performanţele internaţionale ale prestigioasei echipe a Oculus, condusă de doctorii Cristian Moraru şi Ozana Moraru, precum şi investiţiile permanente în echipamente de ultimă generaţie, care înscriu clinica în rândul celor mai dotate instituţii europene în domeniu.

De asemenea, site-ul oferă noutăţi permanente despre cele mai interesante şi practice aspecte pentru publicul larg: perioadele de reduceri şi promoţii, date detaliate despre serviciile oferite, despre echipamentele şi materialul medical, echipa completă a clinicii, sfaturi utile legate de sănătatea ochilor oferite din experienţa vastă a doctorilor clinicii specializaţi în străinătate etc.

Relansarea site-ului Clinicii Oculus are loc ca o completare a extinderii şi diversificării activităţii sale chirugicale de anul acesta, care va include înfiinţarea unui departament special pentru pacienţii cu glaucom şi dezvoltarea departamentului de Chirurgie vitroretiniană, precum şi redeschiderea departamentului de Transplant de cornee.

Despre Oculus:
Înfiinţat în 1993, Centrul oftalmologic Oculus este prima clinică de microchirurgie oculară din România şi cea mai mare clinică oftalmologică privata din ţară, atât ca personal, numărând 57 de angajaţi, cât şi prin amploarea serviciilor medicale (consultaţii şi operaţii): 8 cabinete în care sunt consultaţi şi trataţi zilnic în medie 200-250 pacienţi, două săli cu trei mese operatorii, efectuându-se aproximativ 550-650 operaţii pe lună. Clinica oferă servicii acoperind aproape întreaga gamă de specialităţi medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractivă, chirurgia dezlipirii de retină şi tratamente laser pentru afecţiuni vitro– retiniene.


"Centrul oftalmologic Oculus şi-a lansat noua versiune a site-ului" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea Vlad
Email:andreea.vlad@bdr.ro
Telefon:0722.159.525

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Luna Mai vine cu cea de-a VI-a editie a Congresului Societatii Romane de Strabologie si(...)

Societatea Română de Strabism și Oftalmopediatrie (SRSOP) a fost înființată în anul 2001, la inițiativa a 6 membri fondatori, sub coordonarea prof. dr. Cristina Vladuțiu. Organizația și-a propus(...) citeste mai departeRisc de glaucom pentru peste 38% din pacientii testati in cadrul campaniei Vederea nu are pret

Fundația Dr. Schmitzer, Clinica Oftalmestet și Primăria Sectorului 4 au realizat pentru a doua oară campania „Vederea nu are preț”, cu scopul de a identifica și investiga pacienții cu glaucom din(...) citeste mai departePrimarul General, Gabriela Firea: „PMB organizeaza prin ASSMB un program de consultatii gratuite(...)

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ASSMB, organizeaza impreuna cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii "Dr. Victor Gomoiu" in perioada vacantei scolare, un program de consultatii(...) citeste mai departeEurope Eye Hospital - cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei – se(...)

Primul Ministru Emil Boc alături de domnul primar al Capitalei Sorin Oprescu au inaugurat cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei, Europe Eye Hospital, la Bucureşti. Europe(...) citeste mai departeIn Saptamana Mondiala a Glaucomului, oftalmologii din Romania discuta despre importanta depistarii(...)

Organizația Mondială a Sănătății avertiza, în anul 2011, că boala glaucomatoasă este considerată principala cauză a orbirii ce poate fi prevenită. În lume, se estimează că există 70 de milioane de(...) citeste mai departe