Asociatia P.A.V.E.L. va invita la sarbatorirea Zilei Copilului

Asociatia P.A.V.E.L. va invita la sarbatorirea Zilei Copilului
Asociatia P.A.V.E.L. va invita la sarbatorirea ZILEI COPILULUI la Institutul Oncologic, etajul 1 (langa Sala de Festivitati), ora 11 si Institutul Clinic Fundeni (Clinica de Pediatrie), etajul 6, ora 13.30.

Avem ca invitati Corul de copii Crescendo de la Liceul de Arta Ploiesti, Orchestra Liceului de Arta “Carmen Sylva” Ploiesti, dirijor Mihai Nae, Sebastian Frusina si Elena Gogu, pereche mixta de la clubul de dans sportiv IMPETUS Bucuresti si Generatia Noua Bucuresti, trupa de dans SOBIS de la clubul copiilor sectorului 4 Bucuresti si grupul de dans Beat Down Crew al studentilor de la Facultatea de Administratie si Management Public - ASE Bucuresti.

Va asteptam alaturi de echipa P.A.V.E.L. si de copiii din Institutul Oncologic Bucuresti si Institutul Clinic Fundeni, pe data de 01.06.2011, sa ne bucuram impreuna de un spectacol de exceptie!


"Asociatia P.A.V.E.L. va invita la sarbatorirea Zilei Copilului" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Olga Cridland
Email:olga_cridland@yahoo.co.uk
Sursă:www.asociatiapavel.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta „Inovatie pentru Viata” Iasi: Progresul in oncologie – noi sanse in lupta contra(...)

Peste opt milioane de oameni din întreaga lume își pierd viața din cauza cancerului în fiecare an. Pe lângă impactul teribil din punct de vedere al sănătății, consecințele afecțiunilor oncologice se(...) citeste mai departeUn europarlamentar roman sesizeaza Comisia Europeana despre accesul limitat la tratament a(...)

Comisia Europeana cere prin Directiva Transparentei ca guvernul statelor membre sa ia decizia rambursarii medicamentelor noi la cel mult 180 de zile de la primirea aprobarilor de punere pe piata. (...) citeste mai departeInstitutul Clinic Fundeni, Asociatia Daruieste Viata si GDF SUEZ Energy Romania demareaza programul(...)

Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni.(...) citeste mai departeO sansa pentru bolnavii de cancer din Romania - proiectul RomCan. Coordonator proiect – UMF Carol(...)

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București organizează, în colaborare cu, Universitatea din Reykjavik, Organizaţia de Cercetare deCODE Genetics din Islanda și Institutul(...) citeste mai departeContracepţia ca factor de risc în cancer – mit sau realitate?

Există numeroase controverse legate de pilulele contraceptive şi riscul crescut de cancer pe care îl au, în special pentru femeile care le utilizează o perioadă îndelungată de timp. Această metodă(...) citeste mai departe