Dispozitive medicale prescrise de medic, soluţia optimă pentru afecţiunile şi solicitările de la nivelul picioarelor

Dispozitive medicale prescrise de medic, soluţia optimă pentru afecţiunile şi solicitările de la nivelul picioarelor
Centrul Ortopedica vine în sprijinul persoanelor care au afecţiuni la nivelul picioarelor prin furnizarea de dispozitive medicale prescrise de medic. Printre acestea se pot evidenţia ortezele de picior pe bază de gel polimeric (testate dermatologic de către Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Aplicată), tălpile interioare din silicon (utile pentru afecţiunile de la nivelul picioarelor) şi talonetele din silicon care amortizează solicitările de la nivelul piciorului.

Tehnologia gelului pe bază de polimeri

Tehnologia gelului pe bază de polimeri este deosebită, deoarece uleiul mineral medicinal hidratează, înmoaie, protejează şi fereşte zona afectată de şocuri. Gelurile produse de Orliman sunt transparente, netoxice, hipoalergenice, testate dermatologic, împiedicând apariţia şi dezvoltarea bacteriilor la nivelul piciorului. Mediul nutritiv favorizează cicatrizarea şi ajută la păstrarea sănătăţii pielii. Gelul oferit de producătorul Orliman este aplicabil în tratamentul prelungit al arsurilor, în ortopedie, în orteze, în fizioterapie şi chirurgie plastică, în podologie şi proteze, în tratamentul cicatricilor, precum şi în medicina sportivă. În acelaşi timp, gelul pe bază de polimeri hidratează şi protejează pielea. Amestecul special de polimeri netoxici, la care s-a adăugat ulei mineral medicinal, reprezintă gelul polimeric din care sunt confecţionate ortezele de picior distribuite de Ortopedica.

Produsele Orliman, distribuite de centrul Ortopedica, sunt lavabile şi reutilizabile, păstrându-şi propietăţile după spălare. Prin curăţare şi îngrijire adecvată, se prelungeşte durata de viaţă a produselor. Datorită proprietăţilor vâscoelastice, similare cu cele ale fluidelor, aceste geluri ajută la o suportabilitate mai mare a impacturilor, presiunilor, şocurilor sau vibraţiilor.

Tălpi interioare din silicon pentru afecţiunile picioarelor

Un număr foarte mare de persoane prezintă afecţiuni la nivelul picioarelor care pot fi tratate cu dispozitive medicale prescrise de medic. Astfel, calitatea vieţii poate fi

îmbunătăţită prin utilizarea tălpilor interioare din silicon, produse medicale oferite de Ortopedica. Tălpile interioare din silicon sunt indicate a fi purtate în cazul picioarelor obosite, slăbite şi delicate sau în situaţii de recuperare post-operatorie. Mai mult, acestea pot fi purtate în cazul practicării de sporturi care necesită depunerea de eforturi prelungite. Caracteristica principală a tălpilor interioare din silicon o reprezintă elasticitatea acestora.
Tălpile interioare din silicon amortizează solicitările, atât în mers, cât şi în poziţie statică datorită proprietăţilor vâscoelastice. Acestea prezintă densităţi diferite, zone albastre care sunt mai moi decât restul tălpilor interioare, ce minimizează presiunea, adaptându-se perfect particularităţilor anatomice ale piciorului.

Tălpile interioare Sofy-Plant, din silicon, absorb solicitările la nivelul întregului picior, în special în zonele de susţinere de la nivelul extremităţilor metatarsiene şi la nivelul călcâiului. Produsele oferite de Ortopedica sunt extrem de confortabile, datorită faptului că previn apariţia presiunii la nivelul călcâiului şi metatarsienelor.

Talonetele din silicon amortizează solicitările picioarelor

Talonetele din silicon oferite de Centrul Ortopedica amortizează solicitările de la nivelul picioarelor, atât în mers, cât şi în poziţie statică, şi redau pacientului mersul natural datorită proprietăţilor vâscoelastice ale siliconului. Talonetele Sofy-Plant prezintă densităţi diferite, astfel că zonele albastre sunt mult mai moi decât restul tălpilor interioare. Acest aspect minimizează presiunea, adaptându-se perfect particularităţilor anatomice ale piciorului.
Talontele Sofy-Plant sunt confecţionate din material deosebit, plăcut la atingere, produsele fiind 100% din silicon. Acesta este tolerat de către organism şi uşor de curăţat, doar cu apă rece, nefiind necesară utilizarea săpunului.

Produse medicale la standarde superioare

Centrul Ortopedica este principalul furnizor de dispozitive medicale din România. Centrul Ortopedica asigură pacienţilor produse medicale, la standarde superioare. Specialiştii care lucrează în cadrul centrului identifică nevoile fiecărui pacient şi se asigură că recomandă cele mai bune soluţii. Îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care necesită sprijinul centrului Ortopedica, este misiunea pe care specialiştii centrului o desfăşoară cu seriozitate şi profesionalism, în fiecare zi.

Mai multe informații despre produsele puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro


Download comunicat ORTOPEDIE - Download fisier atasat comunicatului

"Dispozitive medicale prescrise de medic, soluţia optimă pentru afecţiunile şi solicitările de la nivelul picioarelor" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia TONE
Email:comunicare@sanatateapressgroup.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Primii pasi ai copilului tau vegheati de Centrul Ortopedica

Primii paşi ai unui bebeluş reprezintă cel mai emoţionant moment pentru un părinte, fiind momentul când copilul păşeşte la propriu în viaţă. Numeroşi copii se nasc însă cu una dintre cele mai(...) citeste mai departeAsociatia de Podiatrie, alaturi de maratonistii editiei 2017 a 2x2 RACE

Indiferent de sportul practicat, succesul sportiv este dependent de sănătatea picioarelor, însă pentru alergători, picioarele sunt adevărați „stâlpi” ai performanței: sprijinul, propulsia corpului,(...) citeste mai departeZiua Mondiala a Osteoporozei sarbatorita in Romania, 19-20-21 octombrie 2012

Asociaţia pentru Prevenirea Osteoporozei din România (ASPOR) și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează între 19-20-21 octombrie în București Ziua Mondială a Osteoporozei 2012. citeste mai departeMagazin online cu echipamente ortopedice ajutatoare pentru persoanele cu handicap locomotoriu!

http://sistemeortopedice.ro este un magazin online deschis de societatea Toda International ce are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente ortopedice medicale pentru(...) citeste mai departeWorkshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”

Societatea Română de Flebectomie (SRF) organizează în data de 29 ianuarie 2011 workshop-ul “Ulcerul trofic de gambă”. citeste mai departe