Conferinta Nationala de Pediatrie - Ghiduri si Protocoale in Pediatrie

Conferinta Nationala de Pediatrie - Ghiduri si Protocoale in Pediatrie
Conferinta Nationala de Pediatrie – Ghiduri si Protocoale in Pediatrie se va desfasura in perioada 21 - 24 martie 2012, la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms

TEMELE Conferintei / Sectiuni

1. CARDIOLOGIE PEDIATRICA
2. GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE PEDIATRICA
3. PNEUMOLOGIE SI ALERGOLOGIE
4. BOLI INFECTIOASE SI VACCINOLOGIE
5. IMUNOLOGIE
6. NEFROLOGIE PEDIATRICA
7. ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICA
8. HEMATOLOGIE SI ONCOLOGIE PEDIATRICA
9. URGENTE, TOXICOLOGIE
10. BOLI DE NUTRITIE SI DIABET ZAHARAT
11. GENETICA SI BOLI DE METABOLISM
12. REUMATOLOGIE PEDIATRICA
13. NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE PEDIATRICA
14. PROFILAXIE SI PREVENTIE
15. VARIA (sectiune rezidenti)

Programul Stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni:
1. Conferinte
2. Comunicari orale
3. Poster

1. Conferintele vor aborda teme de larg interes pentru practica, precum si aspecte de actualitate din aria patologiei copilului si vor fi sustinute de personalitati de prestigiu din domeniul pediatriei.
2. La sectiunile Comunicari orale si Poster vor fi prezentate studii clinice si experimentale din domeniul pediatriei. Va fi incurajata participarea medicilor tineri, doctori in medicina sau doctoranzi, precum si alti medici angajati in echipe de cercetare medicala.

Nota: Dupa vizionarea Posterelor, autorii vor sustine o scurta prezentare, de 2-3 minute, cu continutul lucrarii stiintifice in fata Comisiei de jurizare.

In cadrul lucrarilor Conferintei Nationale se va prezenta, printre alte teme, necesitatea continuarii activitatii de elaborare de Ghiduri de Diagnostic si Tratament, actualizarea celor existente si implementarea acestora.


Download comunicat PEDIATRIE - Download fisier atasat comunicatului

"Conferinta Nationala de Pediatrie - Ghiduri si Protocoale in Pediatrie" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@cnped2012.ro
Sursă:http://cnped2012.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Medicul Catalin Cirstoveanu si Genesis For Life s-au angajat intr-o noua lupta pentru salvarea(...)

Medicul Cătălin Cîrstoveanu și Fundația Genesis Collegiate au inițiat un nou proiect de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui aparat de dializă care ar putea salva viețile(...) citeste mai departeSectia de nou nascuti a Maternitatii Bucur beneficiaza de un incubator nou, prin campania Grija(...)

Maternitatea Bucur este beneficiara primei donații din cadrul campaniei „Grijă pentru copii”, lansată de Dorna alături de asociația Salvați Copiii, în toamna acestui an. Noul incubator(...) citeste mai departeCampanie de consultatii gratuite pentru copii cu probleme de greutate

Cluj-Napoca, 26 noiembrie 2010 - Campania de consultatii gratuite "Copil Sanatos" se adreseaza tuturor copiilor cu varsta intre 0 si 15 ani si este lansata in contextul in care Romania ocupa deja(...) citeste mai departeSocietatea Romana de Pediatrie: Parintii trebuie sa se informeze din surse sigure cu privire la(...)

Societatea Română de Pediatrie atrage atenția părinților din România asupra pericolelor la care își pot expune copiii, atunci când folosesc surse de informare privind îngrijirea celor mici(...) citeste mai departeConferinta Nationala de Pediatrie "Urgente in pediatrie. Bolile cronice in pediatrie"

Societatea Romana de Pediatrie si Asociatia Medicala Romana organizeaza in perioada 17-19 martie 2011, la Bucuresti, Conferinta Nationala de Pediatrie "Urgente in pediatrie. Bolile cronice in(...) citeste mai departe