CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!

CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!
Au mai ramas doar cateva in care specialistii in domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinii, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale se mai pot inscrie la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 beneficiind de tarif redus.

Pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv), taxa de participare CNPT 2011 este de 400 lei, aceasta incluzand: acces la activitatile plenarei (3 zile), mapa de congres, volumul de lucrari, toate pauzele de cafea si posibilitatea achizitionarii workshop-urilor la jumatate de pret (100 lei/workshop). La aceasta taxa se aplica reduceri pentru membrii asociatiilor partenere, participantii cu poster/workshop, studenti si pensionari.

De asemenea, organizatorii pun la dispozitia celor interesati si doua pachete promotionale Workshop Plus si Congres Plus, acestea dovedindu-se foarte atractive in randul specialistilor care s-au inregistrat pana acum. Pachetul Workshop Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si doua workshop-uri la alegere si poate fi achizitionat la tariful de 550 lei, in timp ce pachetul Congres Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si patru workshop-uri la alegere, costul sau fiind de 650 lei.

Participantii care opteaza pentru unul dintre pachetele promotionale pot alege dintre workshop-urile CNPT 2011 care abordeaza trauma psihica din cele trei perspective vizate - clinica, organizationala si sociala, acoperind tematici precum: abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizatii, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica, aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Psihologilor cu drept de libera practica, Colegiul Psihologilor din Romania le acorda un numar de 2 credite pentru participarea la oricare dintre workshop-urile CNPT 2011. Pentru participarea la cele trei zile de activitati dedicate plenarei se acorda 5 credite.

Pentru informatii suplimentare privind programul CNPT 2011, tarifele si procedura de inregistrare va invitam sa vizitati www.psihotraumatologie.ro sau sa trimiteti e-mail la inscrieri@psihotraumatologie.ro.

Parteneri media: Psychologies, Medic.ro, Psihiatru.ro, Galenus, Farmacia Ta, Senso TV, MedNews, mf - ziarul medicului de familie, Pharma Business, Scientific American Mind Psihologia Azi, Info-Sanatate.ro, i-medic.ro, PaginaMedicala.ro, Psyvolution.ro, Sanatate-Mintala.info, Televiziunea-Medicala.ro, CariereMedicale.ro, LumeaONG.org, MedicpentruTine.ro, MedicalStudent.ro, GhidCabinet.ro, InformatiaMedicala.ro, CursurisiCertificari.ro, CafeGradiva.ro, PsihoShop.ro, Viata Medicala (partener media profesional).

Asociatii profesionale partenere: Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC), Societatea Romana de Alzheimer, Fundatia Romano-Olandeza pentru Psihoterapie Psihanalitica (FROPP), Institutul pentru Cuplu si Familie, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (ARPI), Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana (ARPCP), Asociatia "Alianta pentru Copil si Familie".

Parteneri: Editura TREI, Howard Johnson Grand Plaza Hotel.


"CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!" adaugat de Congresul National de Psihotraumatologie 212564

Persoana de contact
Nume:Nataletu
Email:Daniela
Telefon:0730120997
Sursă:www.psihotraumatologie.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Campanie Nationala: “Omul din spatele autismului”

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) și Houston NPA au dat startul campaniei naționale “Omul din spatele autismului”. citeste mai departeColegiul Psihologilor din Romania, solidar cu victimele accidentului rutier din Muntenegru

Solidari cu victimele accidentului rutier din Muntenegru, Colegiul Psihologilor din România va sprijini autorităţile române pentru acordarea asistenţei psihologice gratuite post-traumă pentru(...) citeste mai departeMaratonul autismului

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) și Houston NPA îi invită pe toți pasionații sportului în aer liber, copii, tineri și adulți, să vină sâmbătă 3 septembrie de(...) citeste mai departeCartea alba a terapeutilor ABA s-a lansat in limba romana

21 noiembrie 2016, Bucuresti. Asociatia Terapie Comportamentală Aplicata (ATCA) a organizat weekendul trecut, în colaborare cu Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Psihologie si Stiintele(...) citeste mai departeColegiul Psihologilor din Romania a aprobat hotararea privind evidenta profesionala a psihologilor(...)

Colegiul Psihologilor din România a aprobat în ședința comună a Consiliului și Comitetului director Hotărârea privind evidența profesională a psihologilor cu drept de liberă practică. citeste mai departe