“Zambet in dar” – sansa ta la o dantura perfecta

“Zambet in dar” – sansa ta la o dantura perfecta
Dentist.ro desfasoara in perioada 1 decembrie 2010 – 15 martie 2011 „Zambet in dar” , o campanie de constientizare a importantei sanatatii orale si a efectelor negative ale neglijarii acesteia.

Ritmul alert in care traim sau lipsa posibilitatilor financiare
duc la ignorarea importantei igienei orale. Rezultatul este aparitia diferitelor afectiuni dentare. Avand in vedere aceste consecinte negative, consideram ca exista la nivel general carente de informare a publicului in ceea ce priveste sanatatea orala, precum si un grad redus de constientizare a importantei acesteia.

In cadrul campaniei se va desfasura un concurs organizat de Dentist.ro in parteneriat cu clinica stomatologica Happy Dental din Ploiesti si compania Schutz Dental din Germania. Inscrierile se vor desfasura pe site-ul Dentist.ro timp de doua luni, intre 1 decembrie 2010 si 1 februarie 2011.

Participantii la concurs vor trimite povestea
lor insotita de o fotografie a danturii. Cazurile vor fi analizate de o comisie formata din medici
dentisti si reprezentanti ai partenerilor si sponsorilor. Comisia va lua in considerare atat aspectele medicale cat si cele sociale. Se vor alege 10 finalisti care vor beneficia de o evaluare a starii de sanatate
orala iar pe 15 martie va fi anuntat marele castigator, participantul al carui caz va fi considerat cel mai impresionant. Acesta va beneficia de un tratament stomatologic complet, indiferent de gravitatea problemelor dentare, iar zambetul sau va fi transformat intr-unul perfect.

„Obiectivul campaniei > este atragerea atentiei publicului catre consecintele negative ale neglijarii sanatatii orale sau ale unei igiene orale precare. Consideram ca prin aceasta campanie putem determina adoptarea unui stil de viata
sanatos si a unei igiene orale corecte”, a declarat Catalin Dragoi, Manager Dentist.ro.

Parteneri media ai campaniei sunt: Radio 21, Adevarul Sanatate, Click Sanatate, Intrefete.ro si Hotcity.ro. Campania este sponsorizata de GlaxoSmithKline si Velvet Dental Clinics.


"“Zambet in dar” – sansa ta la o dantura perfecta" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Sabina Cornovac
Email:sabina.cornovac@primespace.ro
Telefon:0741287248
Sursă:http://www.dentist.ro/zambet-in-dar/

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Zambeste Romania si Salvati Copiii lanseaza un nou program pentru sanatatea orala a copiiilor(...)

GSK Consumer Healthcare România anunță lansarea unui nou program în cadrul parteneriatului cu organizația Salvați Copiii România, pentru facilitarea accesului la servicii de sănătate orală și(...) citeste mai departeImplantul – Solutie eficienta pentru o dantura cu probleme!

Implantul dentar vine în sprijinul persoanelor care doresc să-și recupereze zâmbetul de altădată și să se bucure de o dantură frumoasă și sănătoasă. În prezent, implantul dentar este una dintre cele(...) citeste mai departeCopiii la stomatolog – cand, cum si de ce?

Un studiu realizat de catre Societatea de Stomatologie Estetica din Romania arata ca 83% dintre copiii din tara in varsta de 6 ani au dintii afectati de carii. Cu toate acestea, frica de stomatolog(...) citeste mai departeZiua Mondiala a Sanatatii Orale anunta cel de-al 4-lea an de Zambeste Romania

În 2015, Zâmbește România mizează pe exemplul individual – românii sunt invitați să inspire o schimbare în jurul lor; - Peste 100.000 de români au beneficiat în mod direct de soluțiile de îngrijire(...) citeste mai departeStudiul la nivel naţional - Practici curente din domeniul ergonomiei, prevenţiei şi managementului(...)

Studiul la nivel naţional - Practici curente din domeniul ergonomiei, prevenţiei şi managementului în stomatologie citeste mai departe