Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania

Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania
În data de 13 septembrie, la Cluj s-a inaugurat cea mai modernă clinică de estetică dentară și facială. Clinica Q Smile este singura din România care deține un centru privat de tratament al deformităților cranio-faciale, una dintre noutățile de pe piață fiind terapia cu cască pentru anomalii de formă ale calotei craniene. La Q Smile se tratează despicăturile labio-maxilo-palatine (molding naso-alveolar) iar pentru diagnosticul anomaliilor și diverselor leziuni din regiunea capului și gâtului clinica are la dispoziție cel mai nou aparat CBCT (cone-bim Morita Accuitomo) și o serie de tehnici noi precum chirurgia piezo (cu ultrasunete) pentru diminuarea traumatismului post și intra operator.

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică computerizată și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

Una dintre atracțiile clinicii este cabinetul stomatologic pentru copii, în care cei mici uită repede de ce au venit, bucurându-se de scaunul dinozaur și desenele animate care le distrag atenția în timpul procedurilor.

„Suntem la nivelul oricărei clinici de top din afara țării. Aparatura avansată, pregătirea specialiștilor și mobilierul ergonomic ne dau încrederea că putem oferi servicii fără precedent în România” afirmă dr. Claudia Corega, directorul clinicii Q Smile.

Dr. Claudia Corega este profesor asociat Masterului de Ortodonție Linguală al Universite Rene Descartes Paris V, membru al Asociației Americane de Despicături labio-maxilo-palatine, al European Orthodontic Society, al World Federation of Orthodontists, al Charles Tweed Foundation of Orthodontic Research, precum și reviewer al revistei American Cleft Lip and Palate Journal.

Clinica Q Smile găzduiește 10 specialiști cu o importantă experiență în ortodonție, endodonție și estetică dentară având un număr de 6 cabinete și o sală de chirurgie care permite realizarea tratamentelor în analgo-sedare sau inhalosedare la cererea pacientului sau la indicația medicului.

Identitatea este completată și de existența unui centru de perfecționare profesională pentru cursuri teoretice și practice în toate domeniile stomatologiei pentru a răspunde intereselor medicilor dentiști (din România și nu numai).

Deschisă acum publicului larg, Q Smile va deservi atât pacienții clujeni cât și pacienți din întreaga țară pentru servicii de stomatologie adresate atât adulților cât și copiilor. Pe lângă partea de diformități cranio-faciale, printre serviciile oferite se numără: obturațiile, tratamentele endodontice, tratamentele protetice – coroane, punți, coroane pe implante, implante, proceduri specifice pedodotice și toate tipurile de aparate.


Download comunicat STOMATOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alexandra Crăciun
Email:Alexandra.craciun@qsmile.ro
Telefon:0744 926 793

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ce trebuie sa stim despre albirea dintilor?

Procesul de albire a dinților este tentant pentru toate persoanele care își doresc un zâmbet mai frumos și mai stralucitor. Executată în mod corect, procedura nu prezintă niciun risc și este foarte(...) citeste mai departeIntalnirea anuala a Uniunii Europene a Dentistilor in 2011

Intre 8 si 11 aprilie 2011, imediat dupa editia de primavara Denta 2011 va avea loc Intalnirea Anuala a Uniunii Europene a Dentistilor, eveniment care se adreseaza stomatologilor din Romania si din(...) citeste mai departePentru performanta echipei de specialisti in implantologie, Green Dental Clinic investeste in(...)

Peste 70% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 65 de ani se confrunta cu lipsa unuia sau a mai multor dinti. Chiar daca este cunoscut faptul ca implantul dentar reprezinta singura solutie(...) citeste mai departeMedicii stomatologi ii indeamna pe parinti sa pastreze dintii de lapte ai copiilor lor

Pierderea unui prim dinte este asemanator unui ritm de trecere pentru copiii de pretutindeni. Este un semn ca acesta a crescut si mai mare. Si pentru multi dintre cei mici aceasta este o ocazie buna(...) citeste mai departeData Center Solutions - Premiu de excelenta pentru Solutia de Telemedicina UNAS

O solutie de telemedicina pentru medicii dentisti din Romania lansata de UNAS in 2012 citeste mai departe