Painea Dobrogea Benecol - singura paine din Romania care reduce colesterolul in mod natural

Painea Dobrogea Benecol - singura paine din Romania care reduce colesterolul in mod natural
Statisticile ultimilor ani arată că numărul de infarcturi miocardice și atacuri cerebrale vasculare a crescut considerabil. Una din cauzele principale ale acestor grave probleme de sănătate este nivelul crescut al colesterolului din sânge.

În urma mai multor studii clinice realizate la nivel mondial, s-a demonstrat că un consum zilnic de stanoli din plante ajută la scăderea colesterolului în mod natural și la reducerea riscului bolilor cardiovasculare. Singurul produs din România care conține doza optimă zilnică de stanoli din plante este pâinea Dobrogea Benecol.

Cum funcționează?

Esterii de stanoli din plante, cunoscuţi sub denumirea comercială de Benecol, se găsesc în mod natural în uleiurile vegetale și în cereale. Consideraţi una din cele mai mari 10 descoperiri în nutriţia mondială, esterii de stanoli din plante au fost introduşi şi în pâinea de secară Dobrogea Benecol.

Un aport zilnic de 2 gr de stanoli din plante (o porție de 4 felii de pâine Dobrogea Benecol) scade colesterolul seric total cu până la 10%, precum și colesterolul LDL cu până 15%, în numai 2 săptămâni de consum regulat, în fiecare zi.

Esterii de stanoli din plante adăugaţi în pâinea Dobrogea Benecol reduc eficient nivelul colesterolului, prin blocarea parţială a absorbţiei colesterolului în tractul digestiv, atât a celui din dietă, cât şi a celui biliar.

”În ultimii ani, Dobrogea Grup şi-a orientat producţia către alimente funcţionale care aduc un beneficiu sănătăţii organismului. Pâinea de secară Dobrogea Benecol este rezultatul acestui demers şi îşi demonstrează eficienţa zilnic, în rândul tuturor românilor care o consumă”, a declarat ing. Maria Toma, Director General Dobrogea Grup.

Produsele Benecol (produse tartinabile, iaurturi de băut, băuturi din soia sau pâine) sunt introduse în dieta pentru scăderea colesterolului la nivel mondial, profilul nutrițional încadrându-se în recomandările dietetice curente, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pâinea Dobrogea Benecol este alegerea optimă pentru toate persoanele care doresc să-și reducă în mod natural nivelul colesterolului din sânge şi care vor să adopte o alimentație sănătoasă.

În Romania, pâinea Benecol este produsă de către Dobrogea Grup Constanţa, într-un sistem integrat de Management al Calităţii, Siguranţei Alimentului şi Mediului şi se comercializează în două gramaje: 240g, reprezentând doza de utilizare pentru 3 zile de dieta şi 80 g, reprezentând o doză zilnică de 4 felii pâine care conţin cele 2 g de plant stanol ester necesare reducerii colesterolului.

Ce este Dobrogea Benecol?

Pâinea Dobrogea Benecol este produsă din făină integrală de secară cu adaos de esteri de stanoli din plante, ce au rol dovedit clinic în scăderea colesterolului.

Pâinea Dobrogea Benecol este recomandată de specialişti persoanelor care au colesterolul mărit, dar şi celor care vor să prevină această problemă de sănătate.

În aceeaşi măsură, produsul poate fi consumat cu încredere de toţi cei care doresc să adopte o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Pe lângă beneficiul principal de reducere a colesterolului pe cale naturală, pâinea Dobrogea Benecol este şi hipoglucidică, având 26,4g glucide/100g produs finit, cu peste 40% mai puţine decât pâinea albă de larg consum, ceea ce o recomandă în alimentaţia diabeticilor.

Pâinea conţine 6,63g fibre alimentare/ 100g produs finit, fiind clasificată conform Regulamentului CE 1924/2006, ca “produs bogat în fibre”, cu reale beneficii pentru îmbunătăţirea digestiei.

Produsul este disponibil in retailul modern la nivel national: Carrefour, Real, Billa, Cora, Selgros, Auchan, Mega Image, Carrefour Market

Distribuitorii si retelele interesate de listarea si achizitia painii de secara Dobrogea Benecol sunt rugati sa ne contacteze la urmatorul numar de telefon: 0241.482.103 sau la adresa de e-mail: marketing@dobrogeagrup.ro

Produsele Dobrogea sunt echilibrate din punct de vedere nutriţional, sunt alimente sănătoase, de cea mai bună calitate, care păstrează gustul şi aroma produselor tradiţionale româneşti. Compania Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse și activități în premieră pentru piața românească cu rol în îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Dobrogea Grup este o companie privată cu capital 100% românesc şi reprezintă, de peste 50 de ani, unul din cei mai importanţi producători din domeniul morărit-panificaţie din România.

Compania oferă azi clienţilor şi consumatorilor săi peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morărit, panificaţie – patiserie, produse congelate, cereale mic dejun şi biscuiţi.

Date statistice găsiţi în materialul ataşat.

Mai multe informaţii găsiţi pe : www.benecol.com si www.dobrogeabenecol.ro


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Painea Dobrogea Benecol - singura paine din Romania care reduce colesterolul in mod natural" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapress.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Cum ne mentinem echilibrul nutritional in vacanta?

Dacă în zilele obişnuite respectăm un program alimentar bine stabilit, în care nu permitem excesele, în vacanţă lăsăm tentaţiile culinare să ne atragă, din toate părţile, în capcana(...) citeste mai departeObiceiurile alimentare ale romanilor - intre gust, siguranta si sanatate

Alimentația în cadrul stilului de viață este extrem de importantă pentru sănătatea noastră, putând avea efecte benefice sau, dimpotrivă, efecte negative asupra ei. Specialiștii spun că(...) citeste mai departeIaurtul – un prieten de nadejde in lupta cu obezitatea si supraponderea

Prevalenţa obezităţii în România este de 31%, ceea ce înseamnă că aproape 5 milioane de români cu vârste cuprinse între 20 şi 79 de ani suferă de obezitate, arată rezultatele studiului(...) citeste mai departeAlimentatia nesanatoasa – cel mai mare ucigas al mileniului 3

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, alimentaţia nesănătoasă reprezintă unul din principalii factori de risc pentru unele dintre cele mai grave afecţiuni ale secolului nostru:(...) citeste mai departeBeneficiile iaurtului pentru sanatate, tot mai evidente!

Consumul regulat de iaurt: un obicei ce poate reduce riscul cardiometabolic, arata studiile citeste mai departe