Ce este bun si sanatos? Dobrogea Benecol, painea care reduce colesterolul

Ce este bun si sanatos? Dobrogea Benecol, painea care reduce colesterolul
Ultimele date furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii arată că nivelul crescut de colesterol reprezintă cauza pentru o treime din bolile cardiovasculare ischemice, evaluate la nivel mondial. De aceea, ultimele strategii ale OMS vizează promovarea unei alimentaţii sănătoase şi a unui stil de viaţă echilibrat, care contribuie la menţinerea sub control a nivelului de colesterol din sânge.

Știați că în România există alimente care ajută la reducerea colesterolului, în mod natural?

Pe lângă o dietă echilibrată, bogată în fibre, legume proaspete și fructe, este important să introducem în alimentația zilnică și produse care aduc un beneficiu sănătății noastre. Consumul zilnic de stanoli din plante, într-o doză optimă, are efect în scăderea colesterolului. Un astfel de produs este pâinea Dobrogea Benecol, singurul de acest fel din România, destinat persoanelor care doresc să adopte o alimentație sănătoasă și să-și reducă în mod natural nivelul colesterolului.

”Esterii de stanolii din plante reprezintă un ingredient testat la nivel mondial în cadrul a peste 60 de studii clinice, care demonstrează că ajută la scăderea colesterolului. Acum se găsește și pe piața din România prin pâinea Dobrogea Benecol. Consumată în doză unică sau de mai multe ori pe zi în cadrul meselor principale, aceasta reduce colesterolul în numai 2 săptămâni.”, a declarat ing. Maria Toma, Director General Dobrogea Grup.

Studiile clinice realizate la nivel mondial, arată că produsele ce au în compoziţie esteri de stanoli din plante, consumate zilnic, reduc nivelul colesterolului total cu până la 10% și colesterolul LDL până la 15%, la un consum zilnic de 2g stanoli din plante.

Toate persoanele cu hipercolesterolemie pot consuma pâinea Dobrogea Benecol, indiferent dacă sunt adulţi, copii sau diabetici. Reducerea colesterolului total în proporţie de 10-15% cu ajutorul produselor Benecol, este teoretic suficientă pentru a preveni sau încetini evoluţia bolii coronariene şi a aterosclerozei.

În Romania pâinea Benecol este produsă de către Dobrogea Grup Constanţa, într-un sistem integrat de Management al Calităţii, Siguranţei Alimentului şi Mediului şi se comercializează în doua gramaje: 240g, reprezentând doza de utilizare pentru 3 zile de dietă şi 80 g, reprezentând o doză zilnică de 4 felii pâine care conţin cele 2 g de plant stanol ester necesare reducerii colesterolului.

Ce este Dobrogea® Benecol®?

Pâinea Dobrogea® Benecol® este produsă din făină integrală de secară cu adaos de esteri de stanoli din plante, având rol dovedit clinic în scăderea colesterolului.

Pâinea Dobrogea® Benecol® este recomandată de specialişti persoanelor care au colesterolul mărit, dar şi celor care vor să prevină această problemă de sănătate.

În aceeaşi măsură, produsul poate fi consumat cu încredere de toţi cei care doresc să adopte o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Pe lângă beneficiul principal de reducere a colesterolului pe cale naturală, pâinea Dobrogea® Benecol® este şi hipoglucidică, având 26,4g glucide/100g produs finit, cu peste 40% mai puţine decât pâinea albă de larg consum, ceea ce o recomandă în alimentaţia diabeticilor.

Pâinea conţine 6,63 g fibre alimentare/ 100g produs finit, fiind clasificată conform Regulamentului CE 1924/2006, ca “produs bogat în fibre”, cu reale beneficii pentru îmbunătăţirea digestiei.
Produsul este disponibil în retailul modern la nivel national: Carrefour, Real, Billa, Cora, Selgros, Auchan, Mega Image, Carrefour Market.

Distribuitorii şi reţelele interesate de listarea şi achiziţia pâinii de secară Dobrogea Benecol sunt rugaţi să ne contacteze la următorul număr de telefon: 0241.482.103 sau la adresa de e-mail: marketing@dobrogeagrup.ro

Ţineţi, așadar, cont de sănătatea dumneavoastră și consumați pâinea Dobrogea Benecol zilnic! Este o modalitate foarte ușoară şi naturală de a vă menține colesterolul sub control.

Mai multe informaţii găsiţi pe : www.benecol.com si www.dobrogeabenecol.ro


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Ce este bun si sanatos? Dobrogea Benecol, painea care reduce colesterolul" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:marketing@dobrogeagrup.ro
Telefon:0241.482.103
Sursă:www.dobrogeabenecol.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta Naționala Sanatate prin Alimentatie, un prim pas catre o alimentatie sanatoasa

Peste 20 de speakeri, mai mult de 300 de persoane înscrise la eveniment: medici nutriționiști, medici de familie, medici cardiologi, interniști, diabetologi, pediatri, gastroenterologi,(...) citeste mai departeBiroului Regional pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii estimeaza 860 de decese pe an(...)

Planul european de acțiune de prevenire a maltratării copiilor 2015-2020 în dezbatere la București citeste mai departeQuattro Stagioni Events - Meniu special ianuarie - aprilie

Cu o experienta de mai bine de 16 ani in organizarea de mese festive, Quattro Stagioni va pune la dispozitie in Parcul Herastrau 4 locatii ideale pentru nunti, botezuri, conferinte, cocktail-uri,(...) citeste mai departeCe este medicina personalizata?

Stiati ca, in fiecare an, in intreaga lume, 20-75% dintre pacienti nu primesc tratament eficient?* Stiati ca, in fiecare an, numai in Statele Unite, se inregistreaza peste 100,000 de decese cauzate(...) citeste mai departeDoi ani de la lansare. La multi ani Biomania!

Biomania a aparut pe piata bio in decembrie 2008, fiind primul magazin online ce oferea o gama variata de alimente bio. A promovat produse bio de calitate cand piata romaneasca abia facea cunostinta(...) citeste mai departe