Dieta si sport pentru o vara perfecta

Dieta si sport pentru o vara perfecta
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății prin Mișcare, te așteptăm în Sun Plaza Shopping Center, între 10-12 mai 2013, să sărbătorim împreună cea de-a 8-a ediție a evenimentului „Sănătate, Nutriție și Sport”, dedicat tuturor celor interesați să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

Vrei să arăți senzational la piscină sau pe plajă? Specialiștii în nutriție te vor învăța cum să folosești mesele intermediare, care sunt caloriile care nu îngrață, ce e bine să mănânci în pauza de prânz, care sunt soluțiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de mișcare și cum combatem viața sedentară.

Timp de 3 zile, în incinta Sun Plaza Shopping Center, vor fi prezente cabinete de nutriție, săli de sport, clinici medicale, centre de relaxare și înfrumusețare, centre oftalmologice și stomatologice, care se vor întrece în a-ți pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte.

“Sănătate, Nutriție și Sport” se adresează atât iubitorilor de mișcare, cât și persoanelor sedentare care își doresc o schimbare și vor să afle care sunt cele mai practice și eficiente metode pentru a atinge greutatea optimă făra eforturi prea mari și costuri exagerate.

Dependenților de adrenalină le pregătim oferte pentru practicarea de sporturi extreme și pentru zboruri cu balonul cu aer cald.
Te așteptăm la Sun Plaza Shopping Center în perioada 10-12 mai, între orele 10:00 - 22:00, pentru a afla cum poți să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă! Intrarea este liberă!

Eveniment organizat și susținut de Pikaso Events și Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informații privind înscrierea și programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro și http://www.facebook.com/Sanatatenutritiesisport


"Dieta si sport pentru o vara perfecta" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Roxana Maria Clain
Email:roxana@pikaso.ro
Telefon:0720.318.388

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Beneficiile consumului zilnic de iaurt in controlul greutatii corporale

Iaurtul – dovedit ştiinţific că te ajută să reduci acumularea ponderală, circumferința taliei și indicele de masă corporală! citeste mai departePainea Dobrogea-Benecol, un succes in randul medicilor prezenti la cel de-al 49-lea Congres(...)

Peste 1500 de medici cardiologi, medici de familie si internisti au vizitat standul Dobrogea-Benecol in cadrul celui de-al 49-lea Congres National de Cardiologie, desfasurat in perioada 7-9(...) citeste mai departePericolul din farfurie – stim ce mancam? Fara o etichetare corespunzatoare, consumatorii de peste(...)

București, 4 iulie – În lipsa unui cadru legislativ care să asigure o etichetare corespunzătoare tuturor produselor din pește și fructe de mare din import, autoritățile nu au cum să garanteze(...) citeste mai departeObiceiurile alimentare ale romanilor - intre gust, siguranta si sanatate

Alimentația în cadrul stilului de viață este extrem de importantă pentru sănătatea noastră, putând avea efecte benefice sau, dimpotrivă, efecte negative asupra ei. Specialiștii spun că gustul este(...) citeste mai departeRecomandari ferme de la Consiliul Europei: Autoritatile trebuie sa se asigure ca copiii cu nevoi(...)

Marți, 8 iulie 2014, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, domnul Nils MUIŽNIEKS, a lansat Raportul Oficial în urma vizitei de monitorizare efectuate în România, în perioada 31(...) citeste mai departe