Probiolife-Gama de Produse dietetice

Probiolife-Gama de Produse dietetice
Alimentele dietetice sau de regim sunt alimente special tratate sau preparate pentru a raspunde nevoilor dietetice corespunzand unei stari fizice sau psihice deosebite sau unor boli sau tulburari specifice, pentru cei cu diabet, incluzand aici si alimentele destinate nou nascutilor si copiilor de varsta mica.

Alimentele dietetice pentru sugari, pentru sportivi, pentru regimurile de slabire, continut redus de zahar, sare sau grasimi, aceste tipuri de alimente naturiste si BIO se gasesc in magazinul nostru online www.probiolife.ro .

Va asteptam in magazinul nostru online de produse dietetice si alimente dietetice www.probiolife.ro pentru a va oferi produse de calitate care sa va ajute la mentinerea sau refacerea starii de sanatate.

Pentru alimente dietetice si tratamente naturiste eficiente, ne puteti contacta la numarul de telefon 0761-765447


"Probiolife-Gama de Produse dietetice " adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:DINU ROXANA
Email:probiolife@gmail.com
Telefon:0724624758

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Dezbatere pe baza noilor reglementari asupra produselor naturiste

Comercianţii de plante medicinale au intrat în alertă. Şi asta deoarece riscă ca de la 1 aprilie să între în faliment în cazul în care nu se conformează normelor europene. Directiva(...) citeste mai departeStudiu clinic: Esterii de stanoli din plante reduc colesterolul pacienților cu diabet de tip 1(...)

Potrivit unui nou studiu clinic, esterii de stanoli din plante reduc în mod eficient colesterolul pacienților cu diabet de tip 1 supuși medicației cu statine. Esterii de stanoli din plante(...) citeste mai departeA III-a Conferinta Sanatate prin Alimentatie, 26 octombrie 2013

A III-a Conferință Națională Sănătate prin Alimentație, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentației sănătoase, are loc la Bucuresti, în data de 26 octombrie 2013, la(...) citeste mai departeZiua Mondiala a Consumatorilor, marcata prin organizarea unui eveniment menit sa promoveze(...)

15 martie este Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, zi care marcheaza aducerea la cunostiinta publica a importantei cunoasterii si protejarii drepturilor oamenilor in calitatea lor de(...) citeste mai departeAlimentatia nesanatoasa, inamicul de temut al Mileniului 3!

A III-a Conferință Sănătate prin Alimentație, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentației sănătoase, s-a desfășurat la București, în data de 26 octombrie 2013, la(...) citeste mai departe