Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta!

Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta!
Luni, 30 mai 2011, Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta! 2011. Opt barbati cu exces ponderal, si invitatul special, Constantin Zamfirescu s-au hotarat anul acesta sa dea jos burta cu Men’s Health.

Cei opt concurenti si Constantin Zamfirescu s-au intalnit cu antrenorii World Class pentru primele antrenamente si au stat de vorba cu nutritionistul, Serban Damian.

“Da jos burta! a ajuns la cea de-a sasea editie si desi ne bucuram sa constatam interesul cititorilor pentru acest program, este in acelasi timp trist sa descoperim ca tot mai multi barbati tineri duc un stil de viata defectuos, care i-a condus la acumularea obezitate. Cei opt concurenti de anul acesta se incadreaza in gradul 1 sau 2 de obezitate, ceea ce reprezinta o problema grava de sanatate; ei, precum si cei care s-au inscris la preselectie, au constientizat aceasta problema, iar acest lucru reprezinta un prim pas catre rezolvare.

Programul “Da jos burta!” poate fi sansa pentru a porni pe un drum corect catre un stil de viata sanatos, in care se vor imbina o alimentatie echilibrata cu activitatea fizica practicata in mod constant. Echipa formata din antrenori si nutritionist le va sta la dispozitie concurentilor pentru a le oferi cele mai bune indicatii si pentru a-i monitoriza pe termen lung”, spune Serban Damian, nutritionist sportiv si colaborator permanent al revistei.

Cei opt concurenti, cititori ai revistei Men’s Health, au fost selectati prin tragere la sorti din cateva sute care s-au inscris la concurs si au intrat intr-un program de patru saptamani, care se va desfasura intre 30 mai si 26 iunie. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoase, din serialul "Trăsnitii" s-a hotarat sa-i incurajeze prin exemplul sau.

"Astazi am luat parte la primul antrenament Da jos Burta! 2011. Nu a fost usor, dar nici nu ma asteptam sa fie. Pentru mine, concursul Men's Health este o mare provocare. M-am hotarat sa-mi schimb stilul de viata, sa renunt la acele obisnuinte care mi-au devenit a doua natura. E greu, dar voi reusi cu ajutorul antrenorilor si nutritionistului. In plus, cred ca am mai multa ambitie decat toti ceilalti concurenti la un loc. Vreau sa fiu un exemplu! Oricat de “Trasniti” ar fi, Gogoase si Coana Frosa au nevoie si ei de o schimbare de ordin estetic”

Mai multe detalii despre concurentii si premiile din acest an pe http://www.menshealth.ro/da-jos-burta

Despre concursul Da jos Burta!

Da Jos Burta! este un program de exercitii fizice si dieta profesionista adresat barbatilor supraponderali si lansat de revista Men’s Health. Concursul se afla deja la cea de-a sasea editie, obiectivul Men’s Health fiind acela de a veni in sprijinul cititorilor sai si de a face cunoscute principiile de viata sanatoase promovate in paginile revistei.

Concursul Da jos Burta! urmareste redistribuirea activitatilor cotidiene, controlarea meselor si introducerea exercitiilor fizice in programul concurentilor.

In program participa opt concurenti supraponderali care, pe parcursul a patru saptamani, vor avea sansa de a lucra cu cei mai buni specialisti in antrenament fizic, nutritie si medicina sportiva. Anul acesta dietele personalizate propuse de nutritionistul Men’s Health, Dr Serban Damian, sunt dublate de un program complex de pregatire fizica propus si coordonat de Alexandru Marcu si Andreea Pavel, Master Traineri World Class Romania.

Antrenamentele din acest an se desfasoara in perioada 30 mai – 26 iunie, in cadrul World Class at the Grand din incinta hotelului JW Marriott.

Concurentul care va inregistra cea mai mare scadere in greutate (si in centimetri la burta) la sfasitul celor patru saptamani de antrenament va fi declarat castigator al concursului Da jos Burta! 2011


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Daliana Barbuica
Email:daliana.barbuica@atticamedia.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

SRC continua lupta cu bolile cardiovasculare. Zece Grupuri de experti si-au definitivat strategia(...)

Noul președinte al SRC (Societatea Română de Cardiologie), Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, anunță că obiectivul nr 1 al Societății este scăderea mortalității provocată de bolile(...) citeste mai departeCurs medical “Impactul om-alimentatie”

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Bucuresti organizeaza in zilele de 23 si 24 februarie 2011, cursul creditat cu 15 puncte EMC cu(...) citeste mai departeLansarea Programului dedicat reintegrarii profesionale si sociale a persoanelor afectate de(...)

Fundația Romanian Angel Appeal și Millenium Image&Communication Group au plăcerea de a vă invita să participați în data de miercuri, 25 iunie 2014, orele 11.00, la conferința de lansare a(...) citeste mai departeMundo Verde - gama ta expert în suplimente alimentare

Suplimentele sunt definite ca produse alimentare, al căror scop este să completeze dieta normală, reprezentând surse concentrate de nutrienți sau alte substanțe, cu efect nutrițional sau(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii ii invita la discutii pe reprezentantii Coalitiei profesionistilor din sanatate

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, i-a invitat astăzi, 19 septembrie 2013, pe reprezentanții Coaliției profesioniștilor din sănătate la discuții cu privire la revendicările(...) citeste mai departe