Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011

Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011
Dacă ești interesat de sănătate prin alimentație, înscrie-te la Conferința Națională Sănătate prin Alimentație – ediția I, care va avea loc în data de 9 iulie, la World Trade Center, sala New York, București și participă la cel mai important eveniment dedicat managementului alimentației sănătoase.

Cultura nutriţională populaţională (Prof.univ.dr. Nicolae Hâncu), Principiile alimentaţiei optime la omul sănătos şi bolnav (Prof.univ.dr. Mariana Graur), Rolul profilactic al alimentației sănătoase: în bolile cardiovasculare (Prof.univ.dr. Dan Gaiţă); în diabetul zaharat (Prof.univ.dr. Amorin Popa); în patologia metabolică (Prof.univ.dr. Maria Moţa); în tulburările de comportament alimentare (Prof.univ.dr. Gabriela Radulian); în neonatologie (Prof.univ.dr. Silvia Stoicescu); în oncologie (Prof.univ.dr. Nicolae Hâncu), Principiile educaţiei nutriţionale (Dr. Cristina Niţă), Rolul siguranţei alimentare şi expunerea omului modern la aditivii alimentari (Prof.univ.dr. Gheorghe Mencinicopschi), Suplimentele alimentare în România (Prof.univ.dr.Marius Bojiţă), Igiena alimentației (Dr.Maria Niţescu), acestea sunt unele dintre temele care vor fi dezbătute de reputați profesioniști din domeniul sănătății, în cadrul Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație –ediția I.

Președintele Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație este prof. univ. dr. Nicolae Hâncu. Evenimentul este organizat sub egida științifică a Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a Societății Române pentru Studiul Obezității și a Societății de Nutriție din România.

De asemenea, în cadrul Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație vor fi prezente companii responsabile în asigurarea unui stil de viață sănătos, care vor promovarea principiile unei alimentații sănătoase. Cei prezenți la Conferința Națională Sănătate prin Alimentație vor avea posibilitatea de a savura în pauza de masă un meniu gustos și sănătos.

Înscrierile pentru Conferința Națională Sănătate prin Alimentație – ediția I, care se va desfășura în data de 9 iulie, în intervalul orar: 09.00–19.00, se pot face pe adresa de e-mail: pr@sanatateapressgroup.ro.

Intrarea se face pe baza înscrierii, în limita locurilor disponibile. Având în vedere amploarea evenimentului și pentru a vă asigura un loc în cadrul Conferinței, recomandăm persoanelor interesate să se înscrie din timp.


"Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Diana Nanciu
Email:pr@sanatateapressgroup.ro
Telefon:0733.011.109

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ardeiul iute și arderea grăsimilor - Studiile atestă rolul ardeiului iute în slăbire

Nu este un mit! S-a demonstrat ştiinţific că substanţa pe care o conţine ardeiul iute - capsaicina - reduce greutatea corporală prin mărirea consumului de energie și diminuarea poftei de(...) citeste mai departeUn nou studiu demonstreaza eficacitatea esterilor de stanoli din plante

Studiu nou: esterii de stanoli din plante, ingredientul de scădere a colesterolului din produsele Benecol, arată eficacitate maximă dublă de scădere a colesterolului, comparativ cu esterii de(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii ii invita la discutii pe reprezentantii Coalitiei profesionistilor din sanatate

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, i-a invitat astăzi, 19 septembrie 2013, pe reprezentanții Coaliției profesioniștilor din sănătate la discuții cu privire la revendicările(...) citeste mai departeConferinta Nationala cu Participare Internationala „Nutritia – Medicina viitorului”, editia a(...)

Asociaţia Nutriţie şi Sănătate, împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, vă invită să participaţi la Conferinţa Naţională cu Participare(...) citeste mai departe4 din 5 romani sufera de afectiuni ce impun un regim special de alimentatie. Doar o mica parte(...)

• Intoleranțele alimentare, obezitatea, afecțiunile metabolice (diabet, hipertensiune, fenilcetonurie), renale, hepatice și cele ale aparatului digestiv, în topul celor mai întâlnite boli la(...) citeste mai departe