Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011

Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011
Dacă ești interesat de sănătate prin alimentație, înscrie-te la Conferința Națională Sănătate prin Alimentație – ediția I, care va avea loc în data de 9 iulie, la World Trade Center, sala New York, București și participă la cel mai important eveniment dedicat managementului alimentației sănătoase.

Cultura nutriţională populaţională (Prof.univ.dr. Nicolae Hâncu), Principiile alimentaţiei optime la omul sănătos şi bolnav (Prof.univ.dr. Mariana Graur), Rolul profilactic al alimentației sănătoase: în bolile cardiovasculare (Prof.univ.dr. Dan Gaiţă); în diabetul zaharat (Prof.univ.dr. Amorin Popa); în patologia metabolică (Prof.univ.dr. Maria Moţa); în tulburările de comportament alimentare (Prof.univ.dr. Gabriela Radulian); în neonatologie (Prof.univ.dr. Silvia Stoicescu); în oncologie (Prof.univ.dr. Nicolae Hâncu), Principiile educaţiei nutriţionale (Dr. Cristina Niţă), Rolul siguranţei alimentare şi expunerea omului modern la aditivii alimentari (Prof.univ.dr. Gheorghe Mencinicopschi), Suplimentele alimentare în România (Prof.univ.dr.Marius Bojiţă), Igiena alimentației (Dr.Maria Niţescu), acestea sunt unele dintre temele care vor fi dezbătute de reputați profesioniști din domeniul sănătății, în cadrul Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație –ediția I.

Președintele Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație este prof. univ. dr. Nicolae Hâncu. Evenimentul este organizat sub egida științifică a Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a Societății Române pentru Studiul Obezității și a Societății de Nutriție din România.

De asemenea, în cadrul Conferinței Naționale Sănătate prin Alimentație vor fi prezente companii responsabile în asigurarea unui stil de viață sănătos, care vor promovarea principiile unei alimentații sănătoase. Cei prezenți la Conferința Națională Sănătate prin Alimentație vor avea posibilitatea de a savura în pauza de masă un meniu gustos și sănătos.

Înscrierile pentru Conferința Națională Sănătate prin Alimentație – ediția I, care se va desfășura în data de 9 iulie, în intervalul orar: 09.00–19.00, se pot face pe adresa de e-mail: pr@sanatateapressgroup.ro.

Intrarea se face pe baza înscrierii, în limita locurilor disponibile. Având în vedere amploarea evenimentului și pentru a vă asigura un loc în cadrul Conferinței, recomandăm persoanelor interesate să se înscrie din timp.


"Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, 9 iulie 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Diana Nanciu
Email:pr@sanatateapressgroup.ro
Telefon:0733.011.109

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A III-a Conferinta Sanatate prin Alimentatie, 26 octombrie 2013

A III-a Conferință Națională Sănătate prin Alimentație, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentației sănătoase, are loc la Bucuresti, în data de 26 octombrie 2013, la(...) citeste mai departeSpecialistii recomanda consumul de lichide constant, nu doar cand apare senzatia de sete

Setea apare în momentul în care organismul resimte un deficit de apă, ceea ce corespunde cu o pierdere în greutatea corporală de 3% sau poate chiar mai mult. citeste mai departeCum evităm efectul yo-yo?

Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel în curele de slăbit este efectul yo-yo. Scăderea rapidă în greutate duce la slăbirea organismului, iar kilogramele pierdute sunt(...) citeste mai departeAtentie la bolile de alimentatie!

Statisticile din ultima perioadă arată o creștere alarmantă a cazurilor de boli de alimentație la nivel mondial. Conform specialiștilor, multe din aceste afecțiuni ar putea fi prevenite cu(...) citeste mai departeRecomandari ferme de la Consiliul Europei: Autoritatile trebuie sa se asigure ca copiii cu nevoi(...)

Marți, 8 iulie 2014, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, domnul Nils MUIŽNIEKS, a lansat Raportul Oficial în urma vizitei de monitorizare efectuate în România, în(...) citeste mai departe