Doi ani de la lansare. La multi ani Biomania!

Doi ani de la lansare. La multi ani Biomania!
Biomania a aparut pe piata bio in decembrie 2008, fiind primul magazin online ce oferea o gama variata de alimente bio. A promovat produse bio de calitate cand piata romaneasca abia facea cunostinta cu primele notiuni despre bio. Pe rafturile virtuale puteti descoperi: paste si sosuri, produse de baza, produse pentru copii, produse fara gluten, biscuiti, cereale, lapte vegetal, gemuri fara zahar- toate bio.

Biomania a aparut pe piata bio in decembrie 2008, fiind primul magazin online ce oferea o gama variata de alimente bio. A promovat produse bio de calitate cand piata romaneasca abia facea cunostinta cu primele notiuni despre bio. Pe rafturile virtuale puteti descoperi : paste si sosuri, produse de baza, produse pentru copii, produse fara gluten, biscuiti, cereale, lapte vegetal, gemuri fara zahar- toate bio.
Acum, la doi ani de activitate, putem face un bilant. Am participat la multe targuri, in decembrie 2008 la KIDEX, in iunie 2009 am adus in atentia mamicilor alimente bio pentru copii la prima editie Super Bebe Expo Show din Parcul Herastrau, apoi am participat cu mare drag la o editie importanta a TARGULUI DE PRODUSE BIO organizat de Jurnalul National la Muzeul National al Satului in octombrie 2009. Incepand cu 2010, pentru a va familiariza cu produsele noastre, dar si pentru a cunoaste nevoile consumatorului de produse bio, am fost prezenti la targuri de profil - VforVintage Green Edition, Bio Living Fair, Targul bio din Corbeanca.
Am sustinut intensiv producatorii romani de produse certificate ecologic; de altfel, toate produsele prezente pe biomania.ro sunt certificate la nivel de producator de catre institute de certificare din Uniunea Europeana (BioagriCert - Italia; ICEA - Italia; CCPB - Italia), iar noi respectam regulile riguroase ale unui comert ecologic, fapt certificat si de prestigiosul organism de certificare Austria Bio Garantie Sucursala Romania, care a certificat Biomania pentru toate activitatile de import si de comercializare. Produsele BIO pe care le importam si comercializam sunt atent depozitate, in conditii ce respecta toate normele de igiena si siguranta alimentului, depozitul fiind destinat exclusiv alimentelor ecologice.
"Vrem ca misiunea noastra inceputa in urma cu doi ani, aceea de a satisface nevoile consumatorului pentru o alimentatie si un stil de viata sanatos, prin comercializarea celei mai mari game de produse BIO de calitate sa continue. Biomania este si va ramane prima optiune a consumatorului in materie pe produse bio, a unei atitudini proactive si a unui respect pentru consumator, pastrand la un nivel ridicat calitatea serviciilor oferite", declara Nicoleta Micu.
Si cum decembrie vine intotdeauna cu daruri, Biomania ofera toata luna decembrie transport gratuit pentru comenzi de min 200 Ron, ramane ca dvs. sa alegeti produsele, iar Mos Craciun (Biomania) le ambaleaza frumos si le livreaza celor dragi.


"Doi ani de la lansare. La multi ani Biomania!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Bio Mania SRL
Email:office@biomania.ro
Telefon:021/318.19.01
Sursă:http://www.biomania.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Iaurtul – alimentul „minune” care ne mentine sanatosi si in forma

Iaurtul se numără printre cele mai sănătoase alimente, situându-se pe locul doi în ierarhia alimentelor dense în nutrienţi raportat la numărul de calorii, după fructe(...) citeste mai departeCe este medicina personalizata?

Stiati ca, in fiecare an, in intreaga lume, 20-75% dintre pacienti nu primesc tratament eficient?* Stiati ca, in fiecare an, numai in Statele Unite, se inregistreaza peste 100,000 de decese cauzate(...) citeste mai departeAdoptarea unei alimentatii sanatoase, una din principalele masuri de prevenire a bolilor cronice(...)

Bolile cronice netransmisibile sunt principala cauză de deces în întreaga lume, anual înregistrându-se aproximativ 38 de milioane de decese la nivel global, potrivit ultimului raport(...) citeste mai departeDezbatere pe baza noilor reglementari asupra produselor naturiste

Comercianţii de plante medicinale au intrat în alertă. Şi asta deoarece riscă ca de la 1 aprilie să între în faliment în cazul în care nu se conformează normelor(...) citeste mai departeTopul celor mai frecvente probleme de alimentatie la copii. Unde gresesc cel mai mult parintii?

București, 14 iulie 2015: Deși în ultima perioadă a crescut semnificativ interesul pentru produsele speciale de nutriție dedicate copiilor, peste 50% dintre copiii din România(...) citeste mai departe