Simpozion Doctor Mihai Vasile: transmisii live din blocul operator Athena Hospital

Simpozion Doctor Mihai Vasile: transmisii live din blocul operator Athena Hospital

Athena Hospital organizează în perioada 2-4 Noiembrie 2011 prima ediţie a Simpozionului Doctor Mihai Vasile, având tematica “Tehnici avansate în endoscopia ginecologică”.

Conferinţa de presă va avea loc în data de 3 noiembrie, cu începere de la ora 08.30 în sala de conferinţe a Athena Hospital, pe Calea Aradului, nr.113.

Pe agenda Simpozionului se află atât o sesiune de lucrări cu tematica menţionată, cât şi o serie de intervenţii chirurgicale ginecologice transmise live din blocul operator al Athena Hospital. Transmisiile se pot urmări pe www.athenahospital.ro şi în sala de conferinţă a spitalului. Ne bucurăm de participarea extraordinară a Prof. Dr. Pietro Litta (Universitatea Padova), Prof. Dr. Stefano Angioni (Universitatea Cagliari), Prof. Dr. Fabrizio Barbieri (Universitatea Verona), Dr. Giuseppe Sacco (Spital Mirano Veneţía) şi Dr. Corina Vasile (Spital Mirano Veneţia).

De asemenea, doctori cu renume atât în România, cât şi în străinătate vor participa la deschiderea Simpozionului organizat în memoria celui care a fost Doctor Mihai Vasile, un medic de excepţie, dedicat pacienţilor de-a lungul întregii sale activităţi profesionale. Printre aceştia se numără Prof. Dr. Konstantinos Giatras (director general Athena Hospital), Acad. Prof. Dr. Ioan Munteanu, Prof. Dr. Doru Mihai Anastasiu şi Dr. Corina Vasile.

Pentru mai multe detalii şi pentru confirmarea la conferinţa de presă vă rugăm să luaţi legătura cu Andreea Şutoi, specialist în relaţii publice Athena Hospital, la numărul de telefon 0756.205.929.


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Simpozion Doctor Mihai Vasile: transmisii live din blocul operator Athena Hospital" adaugat de Athena Hospital 212564

Persoana de contact
Nume:Andreea Şutoi
Email:andreea.sutoi@athenahospital.ro
Telefon:0756.205.929
Sursă:www.athenahospital.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Consumati iaurt: ajuta la echilibrarea dietei, dupa rasfaturile culinare de Sarbatori

Produsele lactate reprezintă o componentă importantă în alimentaţia zilnică, având un conţinut bogat în nutrienţi esenţiali, necesari pentru creşterea şi menţinerea muşchilor si(...) citeste mai departePrăjiturile fără gluten, recomandate persoanelor care suferă de boala celiacă

Celiachia este o afecțiune cronică a intestinului subțire ce apare la persoanele de orice vârstă, cu o anumită predispoziție genetică. Bolnavii de celiachie suferă de intoleranță la(...) citeste mai departeNutritie si sanatate: doua drumuri convergente Conferinta Sanatate prin Alimentatie, la cea de-a(...)

Unul dintre cele mai importante evenimente de sănătate și nutriție din România, Conferința Sănătate prin Alimentație, ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție și va avea loc sâmbătă,(...) citeste mai departe“Viaţă Activă prin Sport”

Festivalul Naţional al Copiilor “Viaţă Activă prin Sport”, eveniment organizat de Federaţia Română Sportul Pentru Toţi, susţinut de Comitetul Internaţional Olimpic “Solidaritatea(...) citeste mai departeMugur Isarescu – Castigatorul trofeului U.M.F. “Carol Davila”

În data de 5 octombrie 2012 a avut loc închiderea oficială a “Zilelor Universităţii”, a “Salonului Naţional de carte Universitară” şi a “Zilelor Studenţilor Medicinişti” la(...) citeste mai departe