Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase

Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase
Noutățile referitoare la suplimentele pentru slăbit aduc în prim plan tehnologii avansate, ingrediente naturale și eficiență cât mai mare. Noua tendință nu se mai axează pe rezultate imediate și radicale, ci mizează pe scăderea progresivă în greutate, pentru prevenirea efectului yo-yo.

Cercetările din domeniu se concentrează pe obţinerea unor produse cu o concentraţie cât mai mare de principii active extrase din produse naturale recunoscute pentru efectele în slăbire. Ultima noutate în materie de suplimente pentru slăbit pe piața din România este Chilliburner, un produs bazat pe extract natural de ardei iute, cunoscut ca un aliat de nădejde în curele de slăbire, datorită conținutului ridicat de capsaicină. Această substanță activă stimulează arderea grăsimilor, reglează apetitul și mărește consumul de energie.

Noul supliment alimentar propune o schemă echilibrată de pierdere în greutate, de 2-4 kilograme pe lună, ce elimină şi efectul yo-yo (recâștigarea rapidă a kilogramelor pierdute în urma unei cure de slăbire foarte stricte). Chilliburner declanşează o serie de fenomene fiziologice care ajută la arderea grăsimilor, până la aproximativ 1000 kJ zilnic. De asemenea, îmbunătăţeşte performanţa fizică şi, luat înainte de un antrenament, măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mâncare resimţită după.

Pe lângă capsaicină, Chilliburner conţine şi alte substanțe active cunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului: extractul de ceai verde și inulina. Efectele capsaicinei sunt susținute de proprietățile curative ale cafeinei din ceaiul verde și de caracteristicile digestive ale inulinei, fibră care ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale. Deşi are un conţinut foarte concentrat de capsaicină, Chilliburner combate efectul iritativ al ardeiului iute, datorită unei tehnologii patentate de comprimare în microcapsule învelite într-un strat protector ce permite administrarea substanţei fără să irite cavitatea bucală sau sistemul digestiv.

Suplimentul nutritiv Chilliburner asigură o slăbire sănătoasă, având la bază un proces eficient de ardere a grăsimilor, cu multiple efecte benefice asupra organismului: reglează digestia, stimulează metabolismul, crește energia, împiedică noi depuneri de grăsime şi reduce pofta de mâncare. Chilliburner trebuie asociat unui stilul de viață sănătos, bazat pe alimentație corectă, exercițiu fizic și stimularea metabolismului, pentru un consum optim de energie.

Pentru mai multe informații, accesați www.chilliburner.ro


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:press@sanatateapressgroup.ro
Sursă:www.chilliburner.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta!

Luni, 30 mai 2011, Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta! 2011. Opt barbati cu exces ponderal, si invitatul special, Constantin Zamfirescu s-au hotarat anul acesta sa dea jos burta cu(...) citeste mai departeCOPAC isi manifesta ingrijorarea cu privire la intrarea in vigoare a noii liste de medicamente(...)

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România îşi arată îngrijorarea asupra faptului că nu a fost comunicat oficial dacă noua listă de medicamente compensate şi(...) citeste mai departeNutritie si sanatate: doua drumuri convergente Conferinta Sanatate prin Alimentatie, la cea de-a(...)

Unul dintre cele mai importante evenimente de sănătate și nutriție din România, Conferința Sănătate prin Alimentație, ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție și va avea loc sâmbătă,(...) citeste mai departeDezbatere pe baza noilor reglementari asupra produselor naturiste

Comercianţii de plante medicinale au intrat în alertă. Şi asta deoarece riscă ca de la 1 aprilie să între în faliment în cazul în care nu se conformează normelor europene. Directiva(...) citeste mai departeRecomandari ferme de la Consiliul Europei: Autoritatile trebuie sa se asigure ca copiii cu nevoi(...)

Marți, 8 iulie 2014, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, domnul Nils MUIŽNIEKS, a lansat Raportul Oficial în urma vizitei de monitorizare efectuate în România, în(...) citeste mai departe