Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase

Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase
Noutățile referitoare la suplimentele pentru slăbit aduc în prim plan tehnologii avansate, ingrediente naturale și eficiență cât mai mare. Noua tendință nu se mai axează pe rezultate imediate și radicale, ci mizează pe scăderea progresivă în greutate, pentru prevenirea efectului yo-yo.

Cercetările din domeniu se concentrează pe obţinerea unor produse cu o concentraţie cât mai mare de principii active extrase din produse naturale recunoscute pentru efectele în slăbire. Ultima noutate în materie de suplimente pentru slăbit pe piața din România este Chilliburner, un produs bazat pe extract natural de ardei iute, cunoscut ca un aliat de nădejde în curele de slăbire, datorită conținutului ridicat de capsaicină. Această substanță activă stimulează arderea grăsimilor, reglează apetitul și mărește consumul de energie.

Noul supliment alimentar propune o schemă echilibrată de pierdere în greutate, de 2-4 kilograme pe lună, ce elimină şi efectul yo-yo (recâștigarea rapidă a kilogramelor pierdute în urma unei cure de slăbire foarte stricte). Chilliburner declanşează o serie de fenomene fiziologice care ajută la arderea grăsimilor, până la aproximativ 1000 kJ zilnic. De asemenea, îmbunătăţeşte performanţa fizică şi, luat înainte de un antrenament, măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mâncare resimţită după.

Pe lângă capsaicină, Chilliburner conţine şi alte substanțe active cunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului: extractul de ceai verde și inulina. Efectele capsaicinei sunt susținute de proprietățile curative ale cafeinei din ceaiul verde și de caracteristicile digestive ale inulinei, fibră care ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale. Deşi are un conţinut foarte concentrat de capsaicină, Chilliburner combate efectul iritativ al ardeiului iute, datorită unei tehnologii patentate de comprimare în microcapsule învelite într-un strat protector ce permite administrarea substanţei fără să irite cavitatea bucală sau sistemul digestiv.

Suplimentul nutritiv Chilliburner asigură o slăbire sănătoasă, având la bază un proces eficient de ardere a grăsimilor, cu multiple efecte benefice asupra organismului: reglează digestia, stimulează metabolismul, crește energia, împiedică noi depuneri de grăsime şi reduce pofta de mâncare. Chilliburner trebuie asociat unui stilul de viață sănătos, bazat pe alimentație corectă, exercițiu fizic și stimularea metabolismului, pentru un consum optim de energie.

Pentru mai multe informații, accesați www.chilliburner.ro


Download comunicat ALIMENTAŢIE - Download fisier atasat comunicatului

"Noutati in materie de suplimente pentru slabit - Slabirea rapida pierde teren in favoarea slabirii sanatoase" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:press@sanatateapressgroup.ro
Sursă:www.chilliburner.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Dr. Raed Arafat, printre finalisti la Europeanul anului 2013

Câștigătoarea premiului Reader’s Digest este jurnalista poloneză Agnieszka Romaszewska. Juriul s-a arătat impresionat și de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, care(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a semnat extinderea Programului de cooperare cu Policlinica(...)

Ministrul Sănătăţii a semnat astăzi extinderea Programului de Cooperare cu Policlinica San Donato din Milano şi Asociaţia “Bambini Cardiopatici del Mondo”. citeste mai departeConferinta Nationala cu Participare Internationala „Nutritia – Medicina viitorului”, editia a(...)

Asociaţia Nutriţie şi Sănătate, împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, vă invită să participaţi la Conferinţa Naţională cu Participare(...) citeste mai departeYorkTest incurajeaza alimentatia sanatoasa sustinand Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie

Sâmbăta 9 iulie 2011 a avut loc prima ediţie a Conferinţei Naționale Sănătate prin Alimentație, eveniment recomandat de YorkTest, partener şi susţinător al alimentaţiei sănătoase. citeste mai departeImportanta alimentatiei sanatoase, dezbatuta la a IV-a Conferinta Sanatate prin Alimentatie 2014

La nivel mondial, consumul scăzut de fructe şi legume produce aproximativ 1,7 milioane de decese, arată statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Concret, consumul insuficient de(...) citeste mai departe