Gama Juvéderm Ultra de la Allergan, ceva care te va face să zâmbeşti!

Gama Juvéderm Ultra de la Allergan, ceva care te va face să zâmbeşti!
Buzele noastre spun atât de multe, chiar şi atunci când nu rostesc cuvinte. Noi, femeile, ne dorim buze voluminoase, catifelate şi fără riduri în jurul lor pentru a avea un aspect cât mai feminin şi senzual. Pe măsură ce anii trec, buzele capătă în jurul lor la început linii fine, apoi se adâncesc din ce în ce mai îndrăzneţ.

Dar nu mai ai de ce să-ţi faci griji şi să te întristezi că timpul îşi lasă amprenta pe chipul tău. Gama Juvéderm Ultra de la Allergan cuprinde o paletă de produse pe bază de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor, a cutelor şi pentru înfrumuseţarea şi reîntinerirea întregii feţe.

Produsul din Gama Juvéderm Ultra care îţi poate aduce zâmbetul pe buze la propriu este Juvéderm Ultra Smile – primul gel pe bază de acid hialuronic destinat buzelor şi zonei gurii, care conţine un anestezic local numit lidocaină (0,3%), datorită lidocainei care asigură confortul tău atât în timpul intervenţiei, cât şi post-tratament. Graţie acestei inovaţii, Juvéderm Ultra Smile îţi oferă un look natural şi satisfacţia de a te simţi împlinită şi din nou tânără fără dureri şi cu efecte estetice rezistente pe termen lung.

Îmbunătăţirea conturului buzelor, definirea lor, mărirea volumului pentru a asigura o simetrie estetică a buzelor, tratarea ridurilor de expresie şi a cutelor din jurul buzelor sunt doar câteva dintre minunile pe care Juvéderm Ultra Smile le poate face pentru o zonă atât de sensibilă precum cea a gurii.

Juvéderm Ultra Smile se administrează injectabil de către medicul tău estetician, nu produce disconfort nici în timpul intervenţiei, nici după aceasta şi intră cu uşurinţă în piele. Spre deosebire de alte produse din materiale granulate, textura fină în variantă acid hialuronic 3D matrix permite conferirea unui aspect şi a unei consistenţe naturale, care ne redau încrederea în noi şi în farmecul buzelor noastre.

Dovadă a efectelor sale deosebite din punct de vedere estetic stă un sondaj realizat în 2010 la nivel internaţional în rândul pacientelor care au folosit produsul Juvéderm Ultra Smile. Potrivit rezultatelor, 97% dintre ele au fost satisfăcute de aspectul natural al buzelor. De asemenea, tot 97% dintre medicii esteticieni care au folosit produsul în timpul intervenţiilor lor au mărturisit că soluţia oferită de Juvéderm Ultra Smile este foarte uşor de injectat şi de manevrat.

Dar pentru că nici în cazul frumuseţii, cu un singur produs nu se face primăvară, Gama Juvéderm Ultra ne pune la dispoziţie şi alte produse pe bază de acid hialuronic pentru reîntinerirea şi înfrumuseţarea chipului nostru în întregime.

Juvéderm Ultra 2 ne salvează de ridurile fine, în special de cele din zona ochilor şi de cele nu foarte adânci aflate la suprafaţa pielii. Ridurile medii şi profunde din zona nas-gură pot fi netezite simplu şi eficient cu Juvéderm Ultra 3, iar cele foarte adânci şi vizibile cu Juvéderm Ultra 4. Pentru ca efectul de întinerire să fie unul complet, Gama Juvéderm Ultra cuprinde şi Juvéderm Voluma, un produs care conferă volum pomeţilor şi are un efect supranumit „lifting fără intervenţie chirurgicala” asupra intregii fete.

Cu Gama Juvéderm Ultra de la Allergan, era ridurilor şi a complexelor legate de cum ne arata chipul s-a încheiat. E timpul ca de astăzi să fim tinere, frumoase şi să zâmbim fără griji!


Download comunicat BEAUTY - Download fisier atasat comunicatului

"Gama Juvéderm Ultra de la Allergan, ceva care te va face să zâmbeşti!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapressgroup.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Health and Beauty Expo la Bucuresti, Sala Palatului

Bucuresti - 11 Octombrie 2010 – MH Media Solution anunta cel mai complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii din Romania. Health and Beauty Expo este un concept international introdus anul(...) citeste mai departeCicatricile pot fi îndepărtate fără pansament, fără rană, fără durere

Un ten îngrijit este o adevărată carte de vizită, în prezent putând fi obținut și fără ajutorul bisturiului, prin tehnologii non-invazive, de tipul laserului Fraxel, care permite ca(...) citeste mai departeTot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Ar fi mult mai simplu dacă nu ar trebui să mai duci grija părului nedorit, care îţi dă bătăi de cap indiferent de ce metodă de epilare foloseşti. Eforturile de îndepărtare a părului(...) citeste mai departeProduse cosmetice naturale la monodoze fără conservanți, marca ”Hofigal”

Școala Sanitară Postliceală ”Carol Davila” și Compania ”Hofigal” anunță miercuri, 15 Decembrie a.c., semnarea unui parteneriat între cele două instituții, cu ocazia evenimentului de(...) citeste mai departeSa profitam pe ultima suta de metri de peeling!

Indiferent de zona de actiune a peeling-ului, pe fata, decolteu sau alte zone cu probleme, acesta consta in imbunatatirea si catifelarea texturii pielii prin exfolierea controlata a straturilor(...) citeste mai departe