Cum putem slăbi fără efort: lipoaspiraţia cu laser

Cum putem slăbi fără efort: lipoaspiraţia cu laser
De fiecare dată când pronunţăm cuvântul „slăbit” ne gândim inevitabil la sport, iar entuziasmul de a face pierdute kilogramele în plus ne piere la gândul exerciţiilor fizice lungi şi istovitoare. Sportul este o activitate plăcută şi energizantă de regulă, dar când avem o greutate peste limita admisă de constituţia noastră corporală lucrurile se complică: obosim mai repede, ne stresăm că nu putem duce până la capăt programul stabilit şi până la urmă abandonăm iniţiativa, dezamăgite de noi însene şi de corpul nostru.

Datorită lipoaspiraţiei cu laser, slăbitul nu mai este ceea ce pare a fi – o corvoadă a luptei cu tine însăţi – ci o modalitate simplă şi cu rezultate imediat vizibile de a ajunge la silueta dorită.

Lipoaspiraţia cu laser este o procedură chirurgicală care presupune îndepărtarea grăsimii din locurile nedorite şi inestetice, obţinându-se astfel un contur remodelat al corpului. Fiind o procedură inovatoare care utilizează lumina laser, această intervenţie are ca efect şi obţinerea unei fermităţi a pielii lăsate. Este ştiut faptul însă că orice acţiune chirurgicală de modelare a corpului nostru în zonele cu ţesuturi adipoase în exces trebuie susţinută pe termen lung printr-o dietă adecvată şi exerciţiu fizic de întreţinere. La fel de important de precizat este că lipoaspiraţia cu laser este o modalitate de eliminare a grăsimii nedorite, dar nu este recomandată persoanelor obeze ca modalitate de slăbire.

Faţă de alte metode de remodelare corporală, lipoaspiraţia cu laser este o intervenţie mult mai sigură şi cu riscuri extrem de rare, iar ceea ce este cel mai important şi revoluţionar este că rezultatele lipoaspiraţiei cu laser sunt permanente, adulţii nemaiformând noi celule adipoase în locul respectiv.

Un alt avantaj datorită căruia lipoaspiraţia cu laser câştigă din ce în ce mai mult teren în faţa celorlalte metode de remodelare corporală este timpul foarte scurt de refacere, mulţi pacienţi putându-se întoarce la activităţile normale după 3-4 zile de la operaţie acordând, desigur, o atenţie sporită zonei în care a avut loc intervenţia.
Lipoaspiraţia cu laser constă de fapt într-o procedură chirurgicală minimum invazivă, prin intermediul căreia se introduce o sondă care conţine o cantitate redusă de energie laser în locul cu grăsime vizat; laserul distruge celulele grase, urmând ca grăsimea să fie aspirată din zona cu probleme. În prima etapă se injectează o soluţie în zona vizată până când pielea este în tensiune, pentru ca intervenţia să se realizeze în condiţii sigure, fără a produce daune ţesuturilor la nivelul cărora se acţionează. A doua etapă este cea numită lipoaspiraţia cu laser propriu-zisă, aceasta fiind etapa emulsionării grăsimii prin laser. Cea de-a treia etapă, şi ultima de altfel, constă în aspiraţia grăsimii emulsionate.

După intervenţie, pacienta trebuie să poarte un bandaj compresiv special pentru zona operată, pentru ca pielea să se reaşeze într-un mod corect şi estetic.

Deşi este folosită de obicei pentru a soluţiona depozite mici de grăsime, de până la 4 kilograme, lipoaspiraţia cu laser poate fi folosită însă şi în combinaţie cu liposucţia tradiţională, pentru remodelarea tuturor zonelor cu grăsime în exces.

Intervenţia de lipoaspiraţie cu laser se realizează în general în cazul persoanelor care nu reuşesc să slăbească prin dietă şi sport, în mare parte femei cu vârsta de până în 45-50 de ani, dar reuşita operaţiei depinde într-o foarte mare măsură de doctorul plastician ales, de experienţa, îndemânarea şi profesionalismul său.

Cu o experienţă de peste 20 de ani, dr. Cristian Niţescu pune la dispoziţia clienţilor săi competenţa şi îndemanarea operatorie, dar şi atenţia, înţelegerea şi dragostea pentru estetic. Chirurgia estetică este ştiinţă şi artă în acelaşi timp, iar rolul doctorului Cristian Niţescu este acela de a-ţi remodela corpul şi de a-ţi reda încrederea de sine. Dr. Cristian Niţescu este medic primar în chirurgie plastică şi reparatorie, doctor în ştiinţe medicale şi unul dintre cei mai reputaţi chirurgi plasticieni din România.


Download comunicat BEAUTY - Download fisier atasat comunicatului

"Cum putem slăbi fără efort: lipoaspiraţia cu laser" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapressgroup.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Gama Juvéderm Ultra de la Allergan, ceva care te va face să zâmbeşti!

Buzele noastre spun atât de multe, chiar şi atunci când nu rostesc cuvinte. Noi, femeile, ne dorim buze voluminoase, catifelate şi fără riduri în jurul lor pentru a avea un aspect cât mai(...) citeste mai departeSLIM EXPO – 2-4 MARTIE 2012 SALA PALATULUI BUCURESTI

Daca te incadrezi in categoria celor care vor sa-si reduca greutatea corporala sau sa o mentina pe cea actuala , sau a celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa , atunci va(...) citeste mai departeÎn martie, CMU acordă o reducere de 50% pentru doamne

Luna martie este momentul în care primavara îşi intră în drepturi plină de optimism. Este o lună a florilor şi a surprizelor în care femeia şi familia ne aduc aminte de tot ce e viu, frumos(...) citeste mai departeOferta echipamente si mobilier Decembrie Beauty One

1. Termocuverta cu infrarosu si 3 zone CSD 500 Euro +Tva Are trei zone independente si separabile de temperatura ce face posibila personalizarea programelor de reducere a grasimii de pe abdomen,(...) citeste mai departeImportanța educației în înțelegerea completă a legăturii dintre frumusețe și sănătate

Parteneriatul încheiat miercuri, 15 Decembrie 2010 între Școala Sanitară Postliceală ”Carol Davila” și Compania ”Hofigal”, a demarat prin organizarea evenimentului de prezentare a(...) citeste mai departe