Conferinta de presa ROMTRANSPLANT 2012, 27 septembrie 2012

Conferinta de presa ROMTRANSPLANT 2012, 27 septembrie 2012
Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați joi, 27 septembrie 2012, ora 11:00, la Conferința de presă organizată la World Trade Center din București (Piața Montreal nr. 10, sector 1), Sala de Conferințe 2 (Sala Montreal – mezanin), cu ocazia Congresului Romtransplant 2012.

La conferința de presă vor participa:
Prof. univ. dr. Irinel Popescu – Președintele Congresului Romtransplant 2012
Prof. univ. dr. Mihai Lucan – Directorul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal, Cluj-Napoca
Prof. univ. dr. Radu Deac – Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România
Dr. Victor Zota – Președintele Fundației pentru Transplant, Coordonator național al Agenției Naționale de Transplant
Crina Ștefănescu – Președintele Asociației Bolnavilor Transplantați Hepatic.

În premieră pentru România, Divizia de Transplant a UEMS – Uniunea Europeană a Medicilor Specialiști, organizează cu ocazia Congresului Romtransplant 2012, examenul pentru Diploma Europeană de Transplant. Faptul că examenul se organizează anul acesta în România, la București și că din comisie fac parte prof. univ. dr. Irinel Popescu și prof. univ. dr. Mihai Lucan, marchează cu succes integrarea transplantului românesc în rețeaua europeană de transplant.

Vă rugăm să vă anunțați disponibilitatea și intenția Dumneavoastră de a realiza materiale video în cadrul Congresului Romtransplant 2012, pentru a vă putea facilita acest demers. Rămânem la dispoziția dumneavostră pentru furnizarea informațiilor, fotografiilor și materialelor necesare întocmirii articolelor cu titlu de știre.


"Conferinta de presa ROMTRANSPLANT 2012, 27 septembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea Grigoroșcuță
Email:media@romtransplant2012.ro
Telefon:0722.329.183

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

UNOPA - Persoanele seropozitive din România sunt discriminate de Parlamentul României

Iniţiativa legislativă care prevede condamnări suplimentare pentru transmiterea virusului HIV este una discriminatorie, care nu va conduce decât la stigmatizarea şi excluderea socială a(...) citeste mai departeSituatia persoanelor seropozitive din Romania la 25 de ani de la primele cazuri diagnosticate

Fundaţia World Vision România împreună cu Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) şi Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din(...) citeste mai departeCongresul International al Pacientilor cu afectiuni hepatice, editia a VI-a, 17-18 mai 2013

Asociația SANO-HEP România, asociație a pacienților cu afecțiuni hepatice, membru fondator al Asociației Europene ELPA (European Liver Patients Association), organizează cea de-a șasea(...) citeste mai departePeste 600.000 de oameni isi pierd viata in fiecare an din cauza infectiei cu virusul hepatitic B,(...)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Hepatitei, marcată pe 28 iulie, Alianța Mondială a Hepatitei, cu sprijinul GlaxoSmithKline (GSK), atrage atenţia asupra incidenței și gravității acestei afecțiuni,(...) citeste mai departeCei mai aprigi dusmani sunt invizibili. Cine sunt ei?

Știai că? - Există în jur de 40 de milioane de bacterii într-un gram de sol şi 1 milion de bacterii într-un mililitru de apă dulce. - Pielea de pe piept este populată de 100 până la(...) citeste mai departe