Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule

Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule
Hepatita B şi C, consumul de alcool, precum și abuzul de medicamente şi substanțe toxice favorizează dezvoltarea cancerului hepatocelular. Tratarea pacienților cu tumori hepatice inoperabile sau metastaze se poate face acum printr-o procedură inovativă de chemoembolizare cu particule.

Vă invităm să luați parte la conferința de presă organizată cu prilejul realizării primului tratament angiografic cu particule realizat în sistemul medical privat, miercuri, 21 noiembrie 2012, ora 10:00, în incinta Clinicii de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC (Centrul de Tratament Victor Babeș)

La eveniment va fi prezent reputatul specialist în hepatologie, prof.univ.dr.Mihai Voiculescu, care va discuta despre cauzele cele mai frecvente care declanșează cancerul hepatic, având în vedere că în România se înregistrează o incidență din ce în ce mai mare.

De asemenea, prof.univ.dr. Petre Calistru – medic primar boli infecțioase, va răspunde la întrebările jurnaliștilor legate de problematica hepatitei B și C, afecțiuni care pot cauza cancerul hepatic.

Noua procedură de tratament a cancerului hepatic prin chemoembolizare, precum si aplicabilitatea și beneficiile noului standard în tratamentul hepatocarcinomului nerezecabil vor fi explicate de dr. Grasu Cristian Mugur - medic primar radiologie - imagistică medicală, Clinica de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC.

Jurnaliștii prezenți în cadrul conferinței vor avea ocazia să discute și cu pacientul supus acestui tip de tratament al cancerului hepatic.

De asemenea, la eveniment vor participa din partea asociațiilor de pacienți Cezar Irimia, președinte Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Vasile Barbu, secretar general Alianța pentru Sănătate din România.

La finalul evenimentului, jurnaliștii vor primi un DVD cu imagini realizate în exclusivitate din timpul intervenției.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la o nouă premieră în medicina românescă!


Download comunicat BOLI INFECŢIOASE - Dezvelirea bustului Prof. dr. C.C. Iliescu - Un omagiu adus creatorului cardiologiei romanesti Download fisier atasat comunicatului

"Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Oana Necula
Email:press@sanatatateapress.ro
Telefon:0733.011.106

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

UNOPA - Persoanele seropozitive din România sunt discriminate de Parlamentul României

Iniţiativa legislativă care prevede condamnări suplimentare pentru transmiterea virusului HIV este una discriminatorie, care nu va conduce decât la stigmatizarea şi excluderea socială a(...) citeste mai departeCei mai aprigi dusmani sunt invizibili. Cine sunt ei?

Știai că? - Există în jur de 40 de milioane de bacterii într-un gram de sol şi 1 milion de bacterii într-un mililitru de apă dulce. - Pielea de pe piept este populată de 100 până la(...) citeste mai departeProblematica vaccinarii - Subiect central pe agenda Conferintei Nationale de Microbiologie si(...)

Bolile care pot fi prevenite prin vaccinare, deciziile referitoare la politica de sănătate publică, supravegherea și controlul tuberculozei și emergenta rezistență la antibiotice sunt doar(...) citeste mai departeInfecţiile respiratorii acute, în creştere în perioada 21-27 februarie 2011

În săptămâna 21-27.02.2011 au fost înregistrate 137.210 cazuri de infecţii acute respiratorii, cu 15.8% mai mult comparativ cu cele înregistrate în săptămâna precedentă şi un numar de(...) citeste mai departeDe Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Hepatitelor APAH-RO a lansat petitia Vieti salvate prin pasi(...)

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România (APAH-RO) marchează Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei prin mai multe acţiuni de informare la nivel naţional. citeste mai departe