Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule

Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule
Hepatita B şi C, consumul de alcool, precum și abuzul de medicamente şi substanțe toxice favorizează dezvoltarea cancerului hepatocelular. Tratarea pacienților cu tumori hepatice inoperabile sau metastaze se poate face acum printr-o procedură inovativă de chemoembolizare cu particule.

Vă invităm să luați parte la conferința de presă organizată cu prilejul realizării primului tratament angiografic cu particule realizat în sistemul medical privat, miercuri, 21 noiembrie 2012, ora 10:00, în incinta Clinicii de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC (Centrul de Tratament Victor Babeș)

La eveniment va fi prezent reputatul specialist în hepatologie, prof.univ.dr.Mihai Voiculescu, care va discuta despre cauzele cele mai frecvente care declanșează cancerul hepatic, având în vedere că în România se înregistrează o incidență din ce în ce mai mare.

De asemenea, prof.univ.dr. Petre Calistru – medic primar boli infecțioase, va răspunde la întrebările jurnaliștilor legate de problematica hepatitei B și C, afecțiuni care pot cauza cancerul hepatic.

Noua procedură de tratament a cancerului hepatic prin chemoembolizare, precum si aplicabilitatea și beneficiile noului standard în tratamentul hepatocarcinomului nerezecabil vor fi explicate de dr. Grasu Cristian Mugur - medic primar radiologie - imagistică medicală, Clinica de Angiografie și Terapie Endovasculară HEMODINAMIC.

Jurnaliștii prezenți în cadrul conferinței vor avea ocazia să discute și cu pacientul supus acestui tip de tratament al cancerului hepatic.

De asemenea, la eveniment vor participa din partea asociațiilor de pacienți Cezar Irimia, președinte Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Vasile Barbu, secretar general Alianța pentru Sănătate din România.

La finalul evenimentului, jurnaliștii vor primi un DVD cu imagini realizate în exclusivitate din timpul intervenției.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la o nouă premieră în medicina românescă!


Download comunicat BOLI INFECŢIOASE - Dezvelirea bustului Prof. dr. C.C. Iliescu - Un omagiu adus creatorului cardiologiei romanesti Download fisier atasat comunicatului

"Premiera in medicina privata romaneasca! Procedura inovativa de chemoembolizare cu particule" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Oana Necula
Email:press@sanatatateapress.ro
Telefon:0733.011.106

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacietilor respinge declaratiile facute de presedintele(...)

Asociația Națională pentru Protecția Pacienților respinge declarațiile făcute recent de domnul profesor doctor Oliviu Pascu, președintele Comisiei consultative de gastroenterologie de pe lângă(...) citeste mai departeExperti ai Centrului European pentru Boli Transmisibile (ECDC) viziteaza Romania pentru a discuta(...)

O echipă multidisciplinară a ECDC, care include și un expert din Norvegia, va vizita România în perioada 4 - 7 iulie pentru a discuta aspecte legate de detectarea, supravegherea, prevenirea și(...) citeste mai departeCentenar Academician Marin Voiculescu, 100 de ani de la nastere

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea academicianului Marin Voiculescu, pe data de 2 octombrie 2013, la Academia Română, va avea loc o festivitate menită să evoce personalitatea marelui(...) citeste mai departeZilele stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase ”Prof. Dr. Matei Bals”, editia a(...)

A VIII-a Ediție a Zilelor Ştiinţifice ale Institutului Național de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” se va desfăşura în perioada 17 - 20 octombrie 2012, la Rin Grand Hotel, Bucureşti.(...) citeste mai departeConferinta RoVaccin 2015

Vaccinarea a devenit în ultima vreme un subiect intens dezbătut în mass media și opinia publică atât la nivel național, cât și internațional. Opiniile pro și contra vaccinare vin într-un context(...) citeste mai departe