Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!", organizata de Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals", 28 noiembrie 2012"

Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!
Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş vă invită să participaţi la conferinţa de presă „Nu te escHIVa ! Protejează-te, testează-te!”, ce are ca subiect central al discuţiei evoluţia şi tendinţele actuale ale infecţiei HIV/SIDA în România.

Conferinţa va avea loc, miercuri, 28 noiembrie, la ora 10.00, în Sala de Consiliu, de la Etajul 2 al Pavilionului Administrativ din incinta Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof Dr. Matei Balş (str. Dr. Calistrat Grozovici, nr. 1, sector 2).

Gazda întâlnirii va fi dl. prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Participanţii la dezbatere sunt:

Sandie Blanchet – UN Resident Coordinator şi reprezentant UNICEF în România

Chestor de Poliţie Sorin Oprea – Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog

Dr. Mariana Mărdărescu – Şef Secţie Imunodepresie Copii din INBI Prof. Dr. Matei Balş

Silvia Saini – Presedintele Fundatiei Bambinii in Emergenza

Tudor Kovaci – Manager de Program „Population Services International” Romania

Iulian Petre – Directorul Executiv al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA

Dr. Maria Georgescu – Directorul Executiv al Asociatiei Romane Anti SIDA

Evenimentul marchează Ziua Mondială SIDA, care îşi propune, în fiecare an să aducă în atenţia publicului importanţa prevenirii şi testării HIV, precum şi a îngrijirii pacientului seropozitiv.


"Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!", organizata de Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals", 28 noiembrie 2012"" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Marcu
Email:alina.marcu@imagepr.ro
Telefon:0755 012 448

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii: Infectiile acute respiratorii, in scadere

În săptămâna 07-13.03. 2011 au fost înregistrate 118.087 cazuri de infecţii acute respiratorii, cu 3.2% mai puţine comparativ cu cele înregistrate săptămâna precedentă şi un număr de(...) citeste mai departeFlash-mob: „Nu vad, nu aud, nu vorbesc despre... Hepatita”

Peste 250 de persoane din România au participat duminică, 28 iulie 2013, între orele 12.00 - 14.00, la flash-mob-ul organizat de APAH-RO - Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din(...) citeste mai departeSituatia evolutiei infectiilor respiratorii acute si a gripei in saptamana 25-31.01.2016

Centrul Naţional de Supraveghere a Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a raportat astăzi Ministerului Sănătăţii situația evoluției infecțiilor respiratorii acute și a gripei în săptămâna(...) citeste mai departeVaccinarea antigripala – mituri si adevaruri

Doctor Daniela Ştefănescu, medic primar medicină de familie şi vicepreşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti ne avertizează: „Gripa este o afecţiune virală extrem de(...) citeste mai departeRaceala, gripa sau viroza – cum facem diferenta?

Nas infundat, usturime in gat si febra – simptome cu care toti ne-am confruntat la un moment dat, insa fara sa stim daca este vorba de o simpla raceala, gripa sau o viroza de sezon. Care este(...) citeste mai departe