Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!", organizata de Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals", 28 noiembrie 2012"

Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!
Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş vă invită să participaţi la conferinţa de presă „Nu te escHIVa ! Protejează-te, testează-te!”, ce are ca subiect central al discuţiei evoluţia şi tendinţele actuale ale infecţiei HIV/SIDA în România.

Conferinţa va avea loc, miercuri, 28 noiembrie, la ora 10.00, în Sala de Consiliu, de la Etajul 2 al Pavilionului Administrativ din incinta Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof Dr. Matei Balş (str. Dr. Calistrat Grozovici, nr. 1, sector 2).

Gazda întâlnirii va fi dl. prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Participanţii la dezbatere sunt:

Sandie Blanchet – UN Resident Coordinator şi reprezentant UNICEF în România

Chestor de Poliţie Sorin Oprea – Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog

Dr. Mariana Mărdărescu – Şef Secţie Imunodepresie Copii din INBI Prof. Dr. Matei Balş

Silvia Saini – Presedintele Fundatiei Bambinii in Emergenza

Tudor Kovaci – Manager de Program „Population Services International” Romania

Iulian Petre – Directorul Executiv al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA

Dr. Maria Georgescu – Directorul Executiv al Asociatiei Romane Anti SIDA

Evenimentul marchează Ziua Mondială SIDA, care îşi propune, în fiecare an să aducă în atenţia publicului importanţa prevenirii şi testării HIV, precum şi a îngrijirii pacientului seropozitiv.


"Ziua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!", organizata de Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals", 28 noiembrie 2012"" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Marcu
Email:alina.marcu@imagepr.ro
Telefon:0755 012 448

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Lansarea programului SHE (Strong, HIV positive, Empowered women)

Deși, din punct de vedere medical și statistic, România a făcut progrese uriașe în lupta împotriva virusului HIV, se simte încă pregnantă nevoia de informare și educare în domeniu, atât(...) citeste mai departeProiectul de promovare a sanatatii femeilor, implementat de Asociatia Romana Anti-SIDA, a ajuns la(...)

„Este dreptul tău să ştii – proiect de promovare a sănătăţii pentru femei” s-a încheiat în data de 31 ianuarie 2013. Proiectul a fost implementat de ARAS – Asociaţia Română(...) citeste mai departeRomania, pe locul 25 din 30 de tari din Europa, in Indexul European de Performanta in Tratarea(...)

România se situează pe locul 25 într-un Index ce compară nivelul de screening, tratament şi prevenţie în cele 27 de state ale U.E., precum şi în Elveţia, Norvegia și Croaţia. “Indexul(...) citeste mai departeGlaxoSmithKline (GSK) Romania se alatură proiectului „Copiii pretiosi”, dedicat copiilor(...)

GlaxoSmithKline (GSK) România se alătură începând din luna august proiectului ”Copiii prețioși”, desfășurat de Fundația Baylor România, dedicat copiilor născuţi de mame infectate cu(...) citeste mai departeHIV STREET ART ajunge in liceele din Bucuresti in saptamana … SCOALA ALTFEL

Campania HIV STREET ART ajunge în această săptămână în cinci dintre liceele din Bucureşti: Spiru Haret, Jean Monnet, Kretzulescu, Sf. Sava, Gh. Lazăr. Campania completează astfel oferta(...) citeste mai departe