Taxa redusa pt. inscriere Conferinta Epidemiologie SRESPreCIN

Taxa redusa pt. inscriere Conferinta Epidemiologie SRESPreCIN
Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească

Vă reamintim că puteți beneficia de înscriere cu taxă redusă în cursul acestei săptămâni, până la data de 1 iulie 2015.

Conferința se va desfășura în perioada 22-24 octombrie 2015 în cadrul Amfiteatrului “Iuliu Hațieganu”, al Universității de Medicină și Farmacie, str. Gheorghe Marinescu, nr. 23, Cluj-Napoca.

Atașat regăsiți formularul de înscriere și broșura de prezentare a evenimentelor cu informații complete: programul preliminar al evenimentului, tematica, Invited Speakerii prezenți, programul social, posibilitățile de cazare, taxa de participare și procedura de înscriere.

https://epidemiologie2015.wordpress.com

Se acordă Credite EMC și diplome de participare separat pentru fiecare manifestare, respectiv Diplomă de Curs Preconferință și Diploma de participare Congres, la încheierea lucrărilor științifice.

Pentru orice fel de detalii despre congres și precurs sau informații suplimentare legate de procesul de înregistrare, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 0264.402.726 0740.306.603 sau pe adresa de e-mail consult@davantage.ro.


"Taxa redusa pt. inscriere Conferinta Epidemiologie SRESPreCIN" adaugat de D\'Avantage Consult 212564

Persoana de contact
Nume:Raluca Marchis
Email:raluca.marchis@davantage.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Comunicat Ministerul Sanatatii privind cele doua decese confirmate de AH1

Având în vedere faptul că mai multe instituţii mass-media au transmis informaţii privind două decese confirmate cu gripă porcină, Ministerul Sănătăţii transmite mai jos informările(...) citeste mai departeHIV STREET ART, o campanie de informare si educare… ALTFEL

Aflați la vârsta tentațiilor, tinerii reprezintă categoria de populație cu risc major de infectare cu HIV. Pentru ca ei să fie bine și corect informați cu privire la această afecțiune, dar(...) citeste mai departeAsociatia pentru sprijinirea pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta trage un semnal de(...)

Asociatia pentru sprijinirea pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta isi manifesta, cu ocazia Zilei internationale de lupta impotriva tuberculozei, din nou ingrijorarea fata de situatia(...) citeste mai departeAcoperirea vaccinala in atentia specialistilor!

Rata de vaccinare în România este, la mai multe tipuri de vaccinuri sub 90%, în trend descrescător, având în vedere că în alți ani procentul depășea 95%. Altfel spus, acoperirea vaccinală(...) citeste mai departeZiua Mondiala HIV - Conferinta de presa „Nu te escHIVa! Protejeaza-te, testeaza-te!", organizata(...)

Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş vă invită să participaţi la conferinţa de presă „Nu te escHIVa ! Protejează-te, testează-te!”, ce are ca subiect central al(...) citeste mai departe