Ziua Mondială HIV/SIDA

Ziua Mondială HIV/SIDA
Stimată Doamnă/Stimate Domn

Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş şi Centrul Român HIV/SIDA vă invită să participaţi la Conferinţa de presă dedicată Zilei Mondiale HIV/SIDA 2010.

Evenimentul va avea loc luni, 6 decembrie, ora 11, în Sala de expoziţii a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", Bucureşti, Str. Academiei, nr. 18-20.

În fiecare an, la începutul lunii decembrie celebrăm Ziua Mondială HIV SIDA, o zi care ne implică pe fiecare dintre noi, un apel la umanitate, solidaritate şi responsabilitate.

Vă aşteptăm şă fiţi alături de noi!


"Ziua Mondială HIV/SIDA" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Raluca Mustacioara
Email:raluca.mustacioara@totem.com.ro
Telefon:0756154449

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Imbunatatirea acoperirii vaccinale in Romania, o urgenta de sanatate publica

România se confruntă cu o situație delicată în ceea ce privește acoperirea vaccinală pentru bolile transmisibile prevenibile prin vaccinare. Epidemia de rujeolă izbucnită în țara noastră(...) citeste mai departeZilele stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase ”Prof. Dr. Matei Bals”, editia(...)

A VIII-a Ediție a Zilelor Ştiinţifice ale Institutului Național de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” se va desfăşura în perioada 17 - 20 octombrie 2012, la Rin Grand Hotel,(...) citeste mai departeSăptămâna Europeană a Vaccinarii - Să prevenim. Să protejăm. Să ne imunizăm.

Perioada 21-27 aprilie marchează Săptămâna Europeană a Vaccinării, campanie ce are ca scop creşterea gradului de conştientizare a importanţei imunizării. citeste mai departeProblematica vaccinarii - Subiect central pe agenda Conferintei Nationale de Microbiologie si(...)

Bolile care pot fi prevenite prin vaccinare, deciziile referitoare la politica de sănătate publică, supravegherea și controlul tuberculozei și emergenta rezistență la antibiotice sunt doar(...) citeste mai departeSituatia persoanelor seropozitive din Romania la 25 de ani de la primele cazuri diagnosticate

Fundaţia World Vision România împreună cu Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) şi Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din(...) citeste mai departe