CMU si Euroclinic, unite sub un singur nume, Regina Maria

CMU si Euroclinic, unite sub un singur nume, Regina Maria
Centrul Medical Unirea şi Euroclinic vor purta numele de Regina Maria, reţeaua privată de sănătate. Procesul de rebrenduire a celei mai mari reţele private de sănătate din România a fost făcut public în cadrul unei conferinţe de presă, în data de 7 martie 2011, transmite corespondentul SănătateaTV.ro, prezent la eveniment.

“M.S. Regina Maria nu este doar personajul care m-a atras spre România, ci un model pentru noi toţi. Cu o gândire avangardistă, M.S. Regina Maria a îmbinat acţiunile sale cu viaţa spirituală, reuşind să ajute cu adevărat poporul român, şi să devină un simbol de mândrie naţională. Această schimbare în care îmbrăţişăm numele celei care a fost cunoscută drept “mama răniţilor” a primit girul M.S. Regele Mihai şi, implicit pentru mine, binecuvântarea M.S. Regina Maria”, a declarat Dr. Wargha Enayati, director general Regina Maria, reţeaua privată de sănătate.

După fuziunea recentă cu Euroclinic, CMU a devenit cea mai mare reţea privată de sănătate din România, cu peste 1000 de medici care lucrează în 6 spitale şi 20 de policlinici din România. În urma rebrandingului, Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, îşi păstrează aceleaşi planuri care au în vedere serviciile medicale de excelenţă acordate pacienţilor. În perioada următoare, Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, îşi va extinde numărul de spitale şi policlinici de pe teritoriul ţării.

“Ne menţinem misiunea de a avea în continuare cea mai puternică reţea medicală, investind în continuare în tehnologia medicală şi în echipa noastră de medici. Faţă de alte entităţi medicale, avem o latură proeminent umanistă, iar acest lucru s-a reflectat şi se va reflecta în continuare în acţiunile pe care le întreprindem”, a declarat Fady Chreich, director executiv Regina Maria, reţeaua privată de sănătate.

Odată cu rebrenduirea, Maternitatea Regina Maria va purta numele de Regina Maria, Spital de Obstetrică şi Ginecologie, CMU Kids va deveni Regina Maria, Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi Regina Maria, Spitalul Euroclinic. Steam-Health Unirea devine Banca de Celule Stem Regina Maria, iar reţeaua proprie de laboratoare poartă numele de Divizia Laboratoare Clinice Regina Maria.


"CMU si Euroclinic, unite sub un singur nume, Regina Maria" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.sanatateatv.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Medicii tineri se vor putea angaja in spitale chiar daca nu au promovat concursul de Rezidentiat

Ministerul Sănătăţii a înaintat în dezbatere publică, pe pagina web www.ms.ro, la secţiunea Transparenţă Decizională, proiectul de Ordonanţa de modificare şi completare a Ordonanţei nr. 18/2009(...) citeste mai departePrimul curs de fizioterapie pentru pacientii cu fibroza chistica (mucoviscidoza) si familiile(...)

Pentru a marca cea de-a doua Săptămână Europeană a Fibrozei Chistice (mucoviscidoza), Asociaţia de Fibroză Chistică din România în parteneriat cu Houston NPA au demarat o campanie de informare asupra(...) citeste mai departeTarg de cariere medicale in Bucuresti,organizat de Houston NPA

Houston NPA organizeaza pe 26 martie la Bucuresti targul de cariere medicale -IMC Days Bucuresti. citeste mai departeDin 2011, românii vor beneficia de cardul naţional de sănătate

La iniţiativa Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a aprobat Ordonanţa de urgenţă privind introducerea cardului naţional de sănătate. citeste mai departe10 pasi spre o cariera medicala de succes

Proiectul ”10 pași spre o carieră medicală de succes” a fost lansat astăzi, 16 iulie 2015. Un număr de peste 150 de studenţi ai Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol(...) citeste mai departe