PREMII DE DESIGN PENTRU M6 si M6 COMFORT

PREMII DE DESIGN PENTRU M6 si M6 COMFORT
La competitiile din 2011, OMRON Healthcare Co. a primit distinctiile iF Product Design Award si Universal Design Award pentru monitoarele de tensiune arteriala Omron M6 si Omron M6 Comfort.

Premiul pentru design iF Product Award, oferit de International Forum Design GmbH din Hannover este unul din cele mai importante premii pentru design din lume. Produsele sunt evaluate conform unor criterii ca unicitatea, inovatia, aparenta estetica, utilitatea, conformitatea cu cerintele de mediu, performanta, calitatea si pretul. La competitia din acest an au participat 2756 de produse din 43 de tari, din care 993 au primit premii. Premiile Universal Design, gazduite de Asociatia Universala de Design, evalueaza claritatea, flexibilitatea, siguranta, manevrabilitatea si costul produselor.

Odata cu cresterea numarului de boli legate de stilul de viata si odata cu monitorizarea regulata a acestora, Omron si-a propus sa satisfaca cerintele clientilor prin furnizarea de produse de ingrijire caracterizate prin acuratete, confort si design atractiv. Omron Healthcare a primit premiul iF Product Design cinci ani consecutiv, incepand cu 2007, iar premiul Universal Design Awards cinci ani consecutiv, din 2008.

Seria premiata M6 care are tehnologia OMRON Intellisense™ are diverse atribute, special proiectate pentru o monitorizare confortabila si corecta a tensiunii arteriale. Sub forma de manseta care se infasoara, tensiometrul are un display cu un symbol care confirma daca manseta a fost infasurata suficient de stramt.

Sistemul integrat de control al presiunii permite o viteza si presiune optime, astfel asigurand masuratori confortabile, in timp ce sistemul dual check elimina orice dubiu de citire incorecta si asigura utilizatorul de rezultate exacte prin doi senzori.

Pentru a ajuta utilizatorii in interpretarea rezultatelor, un indicator de nivel al tensiunii arteriale indica daca rezultatele sunt in intervalele recomandate de Asociatia Mondiala a Sanatatii. In plus, modelul M6 Comfort vine cu o manseta unica adaptabila bratelor de marime medie si mare, fiind astfel confortabil si usor de manevrat. Ambele tensiometre sunt validate clinic.

In viitor OMRON Healthcare va continua sa abordeze dezvoltarea de produs din perspectiva utilizatorilor, concentrandu-se pe acuratele, manevrabilitate si design.

Produsul Omron M6 Comfort poate fi comandat AICI


"PREMII DE DESIGN PENTRU M6 si M6 COMFORT" adaugat de Linemed

Persoana de contact
Nume:Valeriu Enache
Email:office@linemed.ro
Telefon:0724.230.768
Sursă:www.linemed.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Bolile cardiovasculare continua sa fie criminalul nr. 1 in lume. Specialistii fac apel la preventia(...)

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial, fiind răspunzătoare anual de pierderea a peste 17 milioane de vieţi, conform Organizaţiei Mondiale a(...) citeste mai departeCOMBAT Asist Sibiu închide seria cursurilor din 2014

69 de asistente medicale au luat parte la Cursul Naţional de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualități în Diagnostic și Tratament - C.O.M.B.A.T. Asist., organizat de Societatea(...) citeste mai departePeste 300 de persoane si-au masurat tensiunea arteriala, in Bucuresti. Rezultatele actiunii de(...)

Societatea Română de Hipertensiune a organizat sâmbătă, pe 16 mai 2015, în intervalul orar 09:00-18:00, o acțiune de testare a hipertensiunii arteriale, adresată locuitorilor din București,(...) citeste mai departeGala Athletic CardioClub - Editia a III-a 2016

Bucuresti, 16 Februarie 2016 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces a populatiei Romania. Anual, 60% din decese sunt datorate acestor boli. Prin comparatie, media ratelor de(...) citeste mai departeDezvelirea bustului Prof. dr. C.C. Iliescu - Un omagiu adus creatorului cardiologiei romanesti

Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. dr. C.C. Iliescu a organizat, la initiativa Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, o manifestare solemna pentru onorarea memoriei Prof. dr. Constantin(...) citeste mai departe