Spitalul MONZA - Centru Cardiovascular

Spitalul MONZA - Centru Cardiovascular
Susținut de un renume câștigat în cei 30 de ani de existență pe piața medicală din străinătate, dotat cu cea mai inovatoare tehnologie a momentului și centrat pe servicii medicale personalizate de înaltă calitate, Grupul Spitalul Monza și-a făcut intrarea în sistemul medical privat românesc, având alături o echipă de profesioniști devotată necesităților pacientului.

Spitalul Monza București oferă servicii personalizate și specializate de chirurgie cardiovasculară pentru fiecare pacient în parte, rezolvând problemele de sănătate printr-un circuit medical standardizat și complet de diagnosticare, tratare și recuperare. În cadrul politicii Spitalului Monza, calitatea prestațiilor medicale este dată și de relația medic-pacient.

”Spitalul Monza București își centrează activitatea pe sănătatea pacientului și vine în întâmpinarea acestuia cu servicii integrate de tratament și diagnostic. Secția de Cardiologie Intervențională, dotată cu 2 săli performante de angiografie, asigură calitatea, precum și rapiditatea serviciilor medicale pe care le oferim pacienților noștri. De asemenea, personalul medical de înaltă competență profesională oferă asistență medicală la cele mai înalte standarde, 24 din 24 de ore ”, a declarat Massimo De Salvo, Președinte Grupul ”Spitalul Monza”.

Spitalul Monza București este o unitate medicală modernă, ultraspecializată în chirurgia cardiovasculară, care oferă o simbioză perfectă între dotarea la standarde internaționale și unii dintre cei mai renumiți medici din România în domeniul cardiologiei. De asemenea, intervențiile chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace, vasculare, precum şi de chirurgie generală, realizate la standarde de maximă performanță în cadrul Spitalului Monza București – Centru Cardiovascular, sunt o caracteristică de bază a spitalului.

”Intervențiile realizate în cadrul secției de cardiologie intervențională sunt dintre cele mai dificile și implică o abordare integrată a patologiei fiecărui pacient în parte. Din acest motiv, în realizarea acestor proceduri, există o strânsă colaborare cu departamentul de cardiologie, chirurgie cardiacă și chirurgie vasculară. Excelența serviciilor medicale pe care Spitalul Monza București le pune la dispoziția bolnavului, este susținută atât de o echipă de specialiști cu experiență în practica medicală curentă, cât și de echipamentul medical de ultimă generație care asigură calitatea și siguranța actului medical la standarde internaționale”, a declarat conf. dr. Dorin Ionescu, Director Medical Spitalul Monza.

Pentru o diagnosticare eficientă, tehnologia trebuie să fie la cel mai înalt nivel de performanță. Departamentul Cardiovascular este dotat cu două săli performante de angiografie, dar şi cu un ambulator de recuperare cardiologică. Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală are în componenţă aparate de tomografie computerizată şi rezonanţă magnetică, unele dintre cele mai performante existente în prezent în România. Toate procedurile care se realizează în cadrul spitalului permit o ”scanare personalizată” a pacientului, în funcție de profilul său patologic, pentru un diagnostic eficient.

Grupul ”Spitalul Monza” reprezintă de ani de zile, în Italia, un nume de prestigiu în domeniul serviciilor medicale private. Deținând un lanț de 10 spitale și policlinici de referință, Grupul ”Spitalul Monza” oferă pacienților servicii specializate și ultraspecializate pe principalele afecțiuni întâlnite în rândul populației. Calitatea actului medical este dată de experiența extrem de mare a medicilor care lucrează zi de zi în slujba pacienților, precum și de dotarea cu cele mai avansate echipamente medicale existente pe piață. Astfel, cele două componente, partea umană și tehnologia, se îmbină perfect pentru un diagnostic și tratament adecvat pentru fiecare persoană în parte.

În România, Spitalul Monza este prezent în sistemul medical privat de la sfârșitul anului 2012, dezvoltând centre de excelență, atât în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cât și în domeniul ortopediei. În cadrul Spitalului Monza București mai sunt disponibile pacienților servicii integrate de medicină internă, chirurgie generală, precum și din sfera altor specialități.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Spitalul Monza, vă invităm să accesați site-ul www.spitalulmonza.ro


Download comunicat CARDIOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Spitalul MONZA - Centru Cardiovascular" adaugat de Comunicate Medicale


 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Certitudini si dileme in hipertensiunea arteriala, dezbatute la Congresul Societatii Romane de(...)

Peste 80 de speakeri naţionali şi internaţionali, dintre care 53 de reputaţi profesionişti români şi 30 de reprezentanţi de seamă ai cardiologiei internaţionale şi-au anunţat prezenţa la una dintre(...) citeste mai departeFundatia Viata fara Hipertensiune – un sprijin pentru pacientii cu hipertensiune

Gala de lansare a Fundației „Viață fără hipertensiune”, organizație dedicată nevoilor pacienților cu hipertensiune, a avut loc săptămâna aceasta într-un cadru de poveste, la Ateneul Român. La(...) citeste mai departeAproximativ 1000 de bucuresteni si-au masurat tensiunea arteriala in cadrul Campaniei Nationale(...)

Cea de-a treia acțiune a ediției din acest an a avut loc în perioada 14-15 septembrie, în incinta Băneasa Mall, zona Galeriilor Feeria. Aproximativ 1000 de persoane şi-au testat gratuit tensiunea(...) citeste mai departePeste 120 de medici participa la Cursul C.O.M.B.A.T., editia Baia Mare

Peste 120 de medici, specialiști din cardiologia românească, precum şi din arii conexe, implicaţi în diagnosticarea şi tratarea hipertensiunii arteriale participă la Cursul NaţiOnal de Management al(...) citeste mai departeFibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral, va avea in urmatorii ani o crestere(...)

Asociația de Pacienți cu Aritmii (http://www.aritmiecardiaca.ro/) trage un semnal de alarmă privind creşterea numărului de accidente vasculare cerebrale în România şi propune jurnaliştilor un(...) citeste mai departe