Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”

Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”
Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”, campanie dedicată noilor tratamente folosite în cardiologie.
Campania se desfăşoară pe o perioadă de 1 lună şi jumătate (21 Martie - 30 Aprilie 2011) şi va fi dedicată informării şi conştientizării pacienţilor cu privire la tratamentul de revascularizare a inimii cu ajutorul undelor acustice.

Pe perioada campaniei toţi pacienţii beneficiază de o consultaţie gratuită la medicul specialist cardiolog plus 20% reducere la intervenţia CardioFort şi orice investigaţie suplimentară efectuată la Gral Medical, necesară pentru întocmirea dosarului de calificare.
“CardioFort este o metodă terapeutică sigură ce se efectuează în ambulator (fără anestezie, fără efecte secundare), ce permite stimularea formării de vase noi de sânge, iar rezultatele permit îmbunătăţirea anginei pectorale, a capacităţii de efort a pacientului şi a calităţii vieţii.” explică Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical.

Mortalitatea şi incidenţa cardiopatiei ischemice
Numărul pacienţilor bolnavi de cardiopatie ischemică, aflati în evidentele MS, se ridică la aproape 1 milion de cazuri. Cardiopatia ischemică (angina pectorală şi infarctul miocardic) se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România (din 100 decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare). În fiecare an bolile cardiovasculare produc aproape 60000 de decese - conform statisticilor oferite de Ministerului Sănătăţii pt anul 2008.

Premieră în Cardiologie

În România, cele mai noi tratamente de revascularizare a inimii se pot face la Clinica de Diagnostic Gral Medical din capitală. Tratamentul CardioFort este o premieră în sistemul privat din România, atât prin inovaţia din domeniu, dar şi prin caracterul noninvaziv al intervenţiei. Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută.
Metoda este extrem de utilă, mai ales pentru pacienţii cu angină pectorală la care nu se poate face operatia bypass sau implantarea de stenturi coronariene şi la care angina pectorala nu raspunde la tratamentul recomandat.

“Eficienţa tratamentului a fost probată atât pe termen scurt cât şi pe termen lung, prin numeroase studii clinice, existând dovezi obiective ale neoangiogenezei indusă prin unde acustice (imbunătăţirea perfuziei miocardice a fost probată prin SPECT – single photon emission computed tomography şi/ sau angiografie coronariană).” explică Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical

Detalii campanie

Consultaţia oferită gratuit în cadrul campaniei (21 Martie - 30 Aprilie 2011) nu este supusă unor condiţii, de aceea fiecare pacient poate face gratuit un control de rutină pentru prevenirea pe viitor a bolilor cardiace. Pacienţii care au un diagnostic de cardiopatie ischemică pot prezenta analizele şi investigaţiile efectuate deja (aferente dosarului de calificare), nemaifiind nevoie de refacerea analizelor. Reducerile oferite în cadrul campaniei (consultaţie, investigaţii suplimentare, intervenţie CardioFort) nu se cumulează cu alte oferte şi produse promoţionale oferite de Gral Medical.


Download comunicat CARDIOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Telefon:021-323.00.00(02) / 0724-242.259
Sursă:www.gralmedical.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta Nationala a Grupurilor de Lucru ale Societatii Romane de Cardiologie

Societatea Romana de Cardiologie anunta editia din 2011 a Conferintei Nationale a Grupurilor de Lucru ale Societatii Romane de Cardiologie. citeste mai departeFundatia Romana a Inimii impreuna cu Societatea Romana de Cardiologie sarbatoresc Ziua Mondiala a(...)

Sub sloganul „Noi ne-am pus inima la treabă! Tu ce faci?”, Fundaţia Română a Inimii vă invită la concertul lui Alex Velea, crosul Athletic Cardio Club şi la atelierele de dans,(...) citeste mai departeLuna inimii incepe cu o noua actiune de testare gratuita a tensiunii arteriale. Campania Nationala(...)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, celebrată anual pe 29 septembrie, Societatea Română de Hipertensiune va desfășura în cursul acestei luni o serie de evenimente dedicate atât publicului larg,(...) citeste mai departeCNA recomanda difuzarea, in regim noncomercial, a spoturilor Fundatiei Romane a Inimii

Consiliul National al Audiovizualului recomanda posturilor de televiziune difuzarea, in regim noncomercial, a spoturilor puse la dispozitia lor de catre Fundatia Romana a Inimii, in cadrul campaniei(...) citeste mai departeStart la C.O.M.B.A.T. Teme de actualitate si speakeri reputati in hipertensiune arteriala: 2(...)

Societatea Română de Hipertensiune demarează la Piteşti prima ediţie a Cursului NaţiOnal de Management al Bolnavului hipertensiv – Actualităţi în diagnostic şi Tratament (COMBAT). citeste mai departe